Návštěvník YPO? Odesláno 29. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2009 Tak na takový výprodej bych chtěl narazit-nemáte někdo echo ??? občas se to objevuje na stránkách panerai v sekci news Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 29. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2009 Takže rozumím tomu dobře,že ty "nepovedený" seženu jen na panerai stránkách a ty co jsou na tom odkazu jsou prostě čína šmejd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO? Odesláno 29. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2009 Takže rozumím tomu dobře,že ty "nepovedený" seženu jen na panerai stránkách a ty co jsou na tom odkazu jsou prostě čína šmejd. přesně tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 29. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2009 Dovolil jsem si založit toto téma, nenašel jsem jiné kde by se o tom více mluvilo. Podotýkám, jsem příznivcem ruských hodinek, miluju a mám různé Trasery, pár různých veteránů, Archimede apod., fejky nesnáším a doma mám jen jedny příšerný "Breitlingy" co jsem dostal a nechávám si je jako odstrašující příklad. Ale včera jsem neodolal a od kamaráda koupil tyhle Mariny. Kamarád měl na ruce i originál Panerai, takže se dalo porovnávat. Mariny mne velmi překvapily - automat s průhledem na pěkně zpracovaný strojek, rychlonastavení data (tlačítko na boku), "Panerai" demontáž stěžejek, silné sklo s antireflexem, dvouvrstvý ciferník, vteřinovka, ukazatel rezervy nátahu, stop vteřinovky při vytažení korunky pro přesné nastavení, výdrž nevím, ale od půlnoci, kdy jsem je natahoval, klesla ručička rezervy o čárku, což odpovídá cca 60-ti hodinám! Tlačítka, nastavení času apod fungují naprosto precizně, bez vůlí, sametový chod. Vnější zpracování srovnatelné s originál Panerai. Kromě nápisu na ciferníku nemají nikde žádné jiné označení. Jinak ale o značce, jejích hodinkách, materiálech a kvalitě nic nevím a prosím o vaše zkušenosti a znalosti: - jaké je sklo? Minerál, safír, antireflex tam je (modrý - origo Panerai antireflexovaly shodně, ale ne do modra) - pouzdro - materiál, odolnost na poškrábání... ? - strojek - jaký tam je? Zaslechl jsem i o souvislosti s ETA... - vodotěsnost? - kvalita celkově? Přkládám pár fotek a díky za informace.... chlape ty chceš srovnávat tydle MM s PAM.....trochu nechápu, že si fakt vůbec na takovou recenzi troufneš...opěvuješ korekční tlačítko, co z "potápěčskejch hodinek" dělá hoďky tak max do sprchy. O ostatních blábolech pomlčím a pokus se prosím dále vyjadřovat raději už jen v citoslovcích. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 29. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2009 Já mam švagra turka a zjistím, na který bazar v Istanbulu se dostávaj ty pravý Vuittonky, který jen nesplnily kontrolní kritéria a někdo je tajně prones ven. U paneraiů bohužel nepomůžu, itala v rodině nemáme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 29. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2009 Prosím, prosím... moje všechny přítelkyně budou nadšený pravými kabelkami z Istanbulu... toho křivého švu si žádná nevšimne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 29. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2009 Já mam švagra turka a zjistím, na který bazar v Istanbulu se dostávaj ty pravý Vuittonky, který jen nesplnily kontrolní kritéria a někdo je tajně prones ven. U paneraiů bohužel nepomůžu, itala v rodině nemáme. Konečně užitečný vlákno! Vem toho kamion a může začít směňovat Vuittonky za PAMM. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 29. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2009 Takže rozumím tomu dobře,že ty "nepovedený" seženu jen na panerai stránkách a ty co jsou na tom odkazu jsou prostě čína šmejd. to jako fakt myslíš vážně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 29. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2009 Tak na takový výprodej bych chtěl narazit-nemáte někdo echo ??? Dneska jsem cetl na WUS, ze se chysta vyprodej za 14 dni, bude toho celkem asi 350 kusu, jen se musis vcas prihlasit aby jsi byl na poradniku , v tuhle chvili zbyva asi 40 mist.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 29. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2009 toho křivého švu si žádná nevšimne No on je to navíc mnohdy vnitřní šev, takže vada z zásadě nulunulaprd - u Louis Vuitton Paris, Türkiye Şubesi mají nesmyslná kontrolní kritéria a do šrotu jdou i skoro bezchybný věci. Cituju web: At the factory level, if a purse does not meet the Vuitton standards it is destroyed. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 29. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2009 No on je to navíc mnohdy vnitřní šev, takže vada z zásadě nulunulaprd - u Louis Vuitton Paris, Türkiye Şubesi mají nesmyslná kontrolní kritéria a do šrotu jdou i skoro bezchybný věci. Cituju web: At the factory level, if a purse does not meet the Vuitton standards it is destroyed. No já teda slyšel i o takovejch prkotinách, jako jsou zespoda nedoleštěný ručičky - to jako fakt??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzechJoker Odesláno 29. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2009 Hele, raději toho už nechte, nebo se zítra ráno v "oficíně" pominou, až budou číst objednávky z Česka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO? Odesláno 29. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2009 No já teda slyšel i o takovejch prkotinách, jako jsou zespoda nedoleštěný ručičky - to jako fakt??? to je specialita rolexu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 29. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2009 to je specialita rolexu No o Rolexu jsem slyšel něco v souvislosti se Steinhart ale to bude asi pěkná blbost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 29. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2009 Zkazili jste mi večer. Já měl MM za rodovou Čínu a ono je strouhá nějaký poděšený Ital ( bez urážky) někde v Alpách za ubohý Éčka.. Nad mým hodinkovým nebem slunce zapadá..kde kdo už tu kopíruje originální Čínské značky!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO? Odesláno 29. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2009 No o Rolexu jsem slyšel něco v souvislosti se Steinhart ale to bude asi pěkná blbost. to je pravda - rolex dělá pro steinhart číselníky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 29. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2009 Zkazili jste mi večer. Já měl MM za rodovou Čínu a ono je strouhá nějaký poděšený Ital ( bez urážky) někde v Alpách za ubohý Éčka.. Nad mým hodinkovým nebem slunce zapadá..kde kdo už tu kopíruje originální Čínské značky!! No jo, ale ber to pozitivne. Zas mas moznost dostat ultimatni kvalitu OP (s vyjimkou zanedbatelnych drobnosti, kvuli kterym u OP neprosly finalem) za cenu MM... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 29. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2009 v souvislosti se Steinhart je to opačně - o steinhartu je slyšet v souvisloti s rolexem a to ze dvou důvodů: - kluci na uhrforu psali, že on coby assembler a ač se nám to nezdá velkodběratel, má stejné dodavatele ruček a vnitřních lunet pro některé modely - v rámci kumulovaných slev dosáhly obě firmy na zajímavý dodavatelský ceny ciferníku comex/ocean edit: YPO mě předběh a protože neumí německy, musí to mít z jinýho zdroje, jsem nevěděl že je to až tak známý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 29. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2009 Dneska jsem cetl na WUS, ze se chysta vyprodej za 14 dni, bude toho celkem asi 350 kusu, jen se musis vcas prihlasit aby jsi byl na poradniku , v tuhle chvili zbyva asi 40 mist.. Teď už jen zbývá otázka za kolik se tak takový hodinky prodávají??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 29. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2009 je to opačně - o steinhartu je slyšet v souvisloti s rolexem a to ze dvou důvodů: - kluci na uhrforu psali, že on coby assembler a ač se nám to nezdá velkodběratel, má stejné dodavatele ruček a vnitřních lunet pro některé modely - v rámci kumulovaných slev dosáhly obě firmy na zajímavý dodavatelský ceny ciferníku comex/ocean edit: YPO mě předběh a protože neumí německy, musí to mít z jinýho zdroje, jsem nevěděl že je to až tak známý No ty woe tak to fakt čumím. Jde na mě z toho trochu smutek, holt svět se globalizuje a nemohlo se to vyhnout ani hodinkám. Tyjo ale stejně na tom ty firmy musej vařit jak sviňa... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.