Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jo, ještě bych chtěl dodat. Pokud by jste někdy s partnerkou postupovali stejně, tedy kopírováli.

Zajímalo by mě, zdali by se vám stalo jako to samé.

Vy za 2 relativně malé obrázky si připlatili cca 4,5 x tolik než za dvě dlouhé nohy přítelkyně a podle mě, jako těžkého amatéra, to bylo o dost složitější. 

Prostě divný.

• po měsíci...
  • po měsících...
  • po 4 týdnech...
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Jo a musím poděkovat @organic, že mě tady navedl na Elis 👍 Dvojitá zkušenost a bezvýhradná spokojenost. Poslední sezení si užila i moje žena…dělo, ze kterého byl vystřelen můj Baron Prášil 😃

IMG_0571.jpeg

Odesláno
V 28. 11. 2024 v 16:01, organic napsal:

Pro mě jednou z "výhod" tetování je, že mám v kůži originální motiv, který nikdo jiný nemá a nějak se mnou souvisí... Ale každý to má asi jinak...

Jsem na tom podobně. Půl života shrnuto do jednoho obrázku, který pro jiného nemá smysl. Stejně je na tom i moje žena.

• Like 1
Odesláno
před 11 hodinami, nickolas napsal:

Jo a musím poděkovat @organic, že mě tady navedl na Elis 👍 Dvojitá zkušenost a bezvýhradná spokojenost. Poslední sezení si užila i moje žena…dělo, ze kterého byl vystřelen můj Baron Prášil 😃

IMG_0571.jpeg

Vyborny. Ja bych si to modifikoval takto✌️

image.jpeg.a536522b3b55238a16e742a07ac25c62.jpeg

Odesláno
před 23 hodinami, nickolas napsal:

IMG_0571.jpeg

Jé, to mě moc těší. Od Elišky má 3 docela velký kérky. Je šikovná!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...