Přejít na obsah

Pochlubte se (tetování)

Doporučené příspěvky

Kérky jsou dobrý téma, klidně postuje víc takových krasavic. Se mnou občas jezdí (směr Vršovice) v tramvaji moc hezká slečna, asi taky celokérovaná a na levým zápěstí mám vykérovaný mimo jiné hodinky...definitivky jak cyp.

Já sem s mojí kérkou čekal deset let, jestli mě to nepřejde. Poslední rok čekání stihla moje bývalka tři kérky, tak jsem si řekl, že už je čas. Kéroval mě týpek u něj doma, sjížděli sme diskografii Pearl Jam bo jsem si nechal udělat motiv z obalu jejich desky No Code...a mám ji rád, asi si ji nechám :)

edit...ne takových krasavic, Organicu :D

Upraveno uživatelem Ondoni
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ondoni - googli "Suicide Girls" ať to tu neplevelím, tam jsem já cílovka :)

A no code myslíš tohle?

jj, přesně...jen teda bez textu, logo only...žena teda tvrdí, že to vypadá, jako by mi to dělali někde v krimu, ale já su spokojený...pro mě to je kérka s příběhem a PJ jsou nejvíc! :)

Odkaz ke komentáři

pekna kerka na peknom tele je super. Ale imho chce to k tomu to dobre telo, jak u chlapa tak baby.

Ze to bude na starobu vyzerat srackoidne by som sa nebal, dovtedy to uz budu najskor vediet dat bez stopy prec za rozumne prachy. Teda pokial nepride nejaka 3. svetova a ten pokrok pojde do hajzlu. Ale to bude asi potom nejake tetovanie fuk:-)

Odkaz ke komentáři

Taková hezká slečna to mohla bejt (aspoň zezadu teda)...Za pár desítek let už to bude ale fakt jedno...

nepatří toto do neexistujícího vlákna "Co mne dnes vyděsilo k smrti..."?  :eek:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...