M10 Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2014 Tohle si nechala udělat přítelka Původně jsem si nedokázal představit, že budu někdy s holkou, která má kérku... No ale je to sexy ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2014 No jo ale ten ksicht teda ... nif mofhttp://humorpix.com/pictures/Mysterious_Tattooed_Girlgzicht nic moc, ale hodinky na ruce má Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2014 Tohle si nechala udělat přítelka Původně jsem si nedokázal představit, že budu někdy s holkou, která má kérku... No ale je to sexy ! Nějak se v tom neorientuju - která část těla to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2014 Tohle si nechala udělat přítelka Původně jsem si nedokázal představit, že budu někdy s holkou, která má kérku... No ale je to sexy ! moc hezký Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2014 Všichni jsme hovádka boží. A nikomu nelze upírat ať si sám se sebou dělá, co chce. A kérka na něčím nehezkém těle neubližuje nikomu, proč by tam být neměla.... Kdo se nechal takhle signovat, měl k tomu svůj důvod. . Žij a nech žít.K úrovni tatérů. Myslím si, že naši nejlepší jsou na úrovni nejlepších v Evropě. Po mně kreslí tattoo anděl chrudim a jsem hrozně spokojený, líbí se mi stone art tatto a Dan jede v kolejích moskevského tatéra Pavela Angela. První věc je Pavlova, druhá Dana Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 SCIFI-to je neskutecnej zadekškoda mluvit... ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 mě se dost líbí věci od Musi, teď už dělaj podobný věci i jiný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 mě se dost líbí věci od Musi, teď už dělaj podobný věci i jiný. Poznám ľudí, čo majú od neho veci na tele. Je to rozhodne zaujímavé a originálne. No je to ako s botami na mieru :-). U dobrého obuvníka/tattera čaká i rok, kým prídeš na rad, no stojí to za to. F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 Nějak se v tom neorientuju - která část těla to je? Tahle část těla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 (upraveno) @M10: pěkný, kérku od Béni mam už asi dvacet let, teď mám v hlavě nechat se obejmout dětičkama a na těch místech si pak nechat vytetovat ručičky (otisky dlaní, aspoň jednu od každý holčičky)... Upraveno 17. ledna 2014 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 @M10: pěkný, kérku od Béni mam už asi dvacet let, teď mám v hlavě nechat se obejmout dětičkama a na těch místech si pak nechat vytetovat ručičky (otisky dlaní, aspoň jednu od každý holčičky)...klobouk dolů... tak to je asi nejlepší nápad na kérku, který jsem kdy slyšel !!! Jsem zastáncem názoru, že tetování by mělo být silně osobní... Nic osobnějšího mě nenapadá! Fakt skvělý nápad. Gratuluji (a tiše závidím, že to nenapadlo mě ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 ja si necham na srdce vytetovat korunku. kamos ma na lokti bmw a vypada jak idiot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 holky už mě nezajímaj už jsou pro mě tabu místo nich teď po kořalce spokojeně hrabu ještě si dopřeju co mě vždycky vábilo a nechám si vytetovat pitchu na čelo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 ja si necham na srdce vytetovat korunku. kamos ma na lokti bmw a vypada jak idiot To bys měl, čéče. Rolex je tvá srdcovka. A všichni admini povinně logo chronomagu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 ja si necham na srdce vytetovat korunku. kamos ma na lokti bmw a vypada jak idiot dyk už máš jedno tetování rolex na pazouře, to bude vypadat blbě. Sem tě blejsknul, jak ses chystal na prygl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 Naše malá kráska maloval to syn, tatér překopíroval a při práci lehce poupravil. DSC_0046.jpgTvl. proti tetování nic nemám ale nechat si vykérovat na ruku mopsíka nebo co to je to je celkem síla, sorry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 tak abych tu jen nezvanil, tak za me takle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 Zajímavé, jak tě prosím napadlo si nechat na lýtko vytetovat něco jako hrudní koš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 Já si nechám vytetovat Brněnku...svetr mám taky slušněj, tak aspoň bude konečně značkovej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 klobouk dolů... tak to je asi nejlepší nápad na kérku, který jsem kdy slyšel !!! Jsem zastáncem názoru, že tetování by mělo být silně osobní... Nic osobnějšího mě nenapadá! Fakt skvělý nápad. Gratuluji (a tiše závidím, že to nenapadlo mě ).to už napadlo Messiho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se