Přejít na obsah

Pochlubte se (tetování)

Doporučené příspěvky

Všichni jsme hovádka boží. A nikomu nelze upírat ať si sám se sebou dělá, co chce. A kérka na něčím nehezkém těle neubližuje nikomu, proč by tam být neměla.... Kdo se nechal takhle signovat, měl k tomu svůj důvod. . Žij a nech žít.

K úrovni tatérů. Myslím si, že naši nejlepší jsou na úrovni nejlepších v Evropě. Po mně kreslí tattoo anděl chrudim a jsem hrozně spokojený, líbí se mi stone art tatto a Dan jede v kolejích moskevského tatéra Pavela Angela. První věc je Pavlova, druhá Dana

post-1551-0-99064100-1389916131_thumb.jpg

post-1551-0-50348500-1389916918_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mě se dost líbí věci od Musi, teď už dělaj podobný věci i jiný.

Poznám ľudí, čo majú od neho veci na tele. Je to rozhodne zaujímavé a originálne. No je to ako s botami na mieru :-). U dobrého obuvníka/tattera čaká i rok, kým prídeš na rad, no stojí to za to.

F.

Odkaz ke komentáři

@M10: pěkný, kérku od Béni mam už asi dvacet let, teď mám v hlavě nechat se obejmout dětičkama a na těch místech si pak nechat vytetovat ručičky (otisky dlaní, aspoň jednu od každý holčičky)...

klobouk dolů... tak to je asi nejlepší nápad na kérku, který jsem kdy slyšel !!! Jsem zastáncem názoru, že tetování by mělo být silně osobní... Nic osobnějšího  mě nenapadá! Fakt skvělý nápad. Gratuluji (a tiše závidím, že to nenapadlo mě :( ).

Odkaz ke komentáři

ja si necham na srdce vytetovat korunku. kamos ma na lokti bmw a vypada jak idiot :)

dyk už máš jedno tetování rolex na pazouře, to bude vypadat blbě. Sem tě blejsknul, jak ses chystal na prygl

post-1551-0-80801300-1389952162_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

klobouk dolů... tak to je asi nejlepší nápad na kérku, který jsem kdy slyšel !!! Jsem zastáncem názoru, že tetování by mělo být silně osobní... Nic osobnějšího mě nenapadá! Fakt skvělý nápad. Gratuluji (a tiše závidím, že to nenapadlo mě :( ).

to už napadlo Messiho ;)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...