Přejít na obsah

Pochlubte se (tetování)

Doporučené příspěvky

před 7 hodinami, Frantik napsal:

Takze jdes do komplet rukavku? 🙂 

Ano, ale až na konci zimy. Budou tam ještě dvě drobnosti a pak pod to dá  Dan barvu, vystínuje, aby obrázky vylezly. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...
  • po 3 týdnech...
před 43 minutami, Pepino777 napsal:

Cus vespolek.

Stalo se vam nekdy, ze vas zacla straslive svedet stara kerka? Asi 6 let stary tetovani me ted zacina zlobit. Cca na pulce mi vystoupavaji silnejsi cerne linky a v miste kde se spojuji se delaji pupinky a svedi to jako cert.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Řekl bych, že se tělo začalo bránit a chce inkoust vytlačit. Já to měl s Killimandžárem a škrábáním jsem si vytvořil malou spadlou lavinu vlevo nad stromem :D Základ začít natírat zase tatoo krémem aby to nesvědilo, a hlavě se neškrábat, jinak kèrku můžeš poškodit. Časem to poleví a bude zase dobře. Tato reakce se prý může objevit kdykoliv, většinou těsně po kérování, ale klidně i po dlouhých letech.... 

_20201114_200239.jpg

Odkaz ke komentáři

před 10 minutami, African napsal:

ričko náhodou taky dobrý, nebo? 😂

Mně se to stalo na jedné ze starších. Vzal jsem to mazáním na mimina a bylo za pár dnů dobře...

Jinak až povolí a bude se moc dát znovu tetovat tak už mám vybraný obrázek.. vždy si dávám dva roky na rozmyšlenou, jestli jako jo, a ty už uběhly a pořád jako jó....

Tak to bude můj šestý pes na těle 😄 Foto je z knížky...

PXL_20201106_195928013.jpg

Upraveno uživatelem mAra_
Odkaz ke komentáři

Nojo ale ten jen machroval, že ho svědí otvor :D rada nikde :D    A já zjistil, že mám doma max nějakou niveu a panthenol, ani to DMko není zejtra otevřený.....  

Jinak jsem našel tatoo goo after tattoo a easy tattoo má celkem slušné složení. To je den.... Že já sem lezu, už zase přemýšlím, co bych si nechal přimalovat.

Odkaz ke komentáři

před 18 minutami, Happy88 napsal:

Sem si na první pohled myslel, že to sou Tudory BB, ale ony to budou spíš Timexy :)

A postavu nepoznám, nějaký Final Fantasy?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Jsou to Timexi Q reissue :D ale řeknu jim, že sis je popletl s tudorama, to je polichotí :D ..

Postava z Dark souls :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...