Tondaa73 Odesláno 14. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2020 Před hodinou, Roman I. napsal: Dalsi stripek na “leteckou ruku”. Priste dodelat bilou a Dan zacne scelovat pozadi Moc hezký to máš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 14. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2020 jojo pěkné pěkné ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 14. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2020 Dekuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 14. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2020 Takze jdes do komplet rukavku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 14. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2020 před 7 hodinami, Frantik napsal: Takze jdes do komplet rukavku? Ano, ale až na konci zimy. Budou tam ještě dvě drobnosti a pak pod to dá Dan barvu, vystínuje, aby obrázky vylezly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 15. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2020 Cajk. To bude dost pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raguss Odesláno 26. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2020 mne pribudne na ruku ďalšia v stredu. už sa neviem dočkať Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 14. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2020 Cus vespolek. Stalo se vam nekdy, ze vas zacla straslive svedet stara kerka? Asi 6 let stary tetovani me ted zacina zlobit. Cca na pulce mi vystoupavaji silnejsi cerne linky a v miste kde se spojuji se delaji pupinky a svedi to jako cert. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 14. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2020 Cus. Nemels nechraneny sex mimo domov? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 14. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2020 Ne. Co to s tim ma spolecnyho?Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cavar21 Odesláno 14. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2020 Někdo kdo pozná postavu na ruce? Nebo aspoň hodinky teda no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ričko Odesláno 14. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2020 Mně svědī někdy prdel. A klidně mně krouhněte. Jděte do prdele s těma kerkama. Se jenom převádíte.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2020 před 43 minutami, Pepino777 napsal: Cus vespolek. Stalo se vam nekdy, ze vas zacla straslive svedet stara kerka? Asi 6 let stary tetovani me ted zacina zlobit. Cca na pulce mi vystoupavaji silnejsi cerne linky a v miste kde se spojuji se delaji pupinky a svedi to jako cert. Sent from my iPhone using Tapatalk Řekl bych, že se tělo začalo bránit a chce inkoust vytlačit. Já to měl s Killimandžárem a škrábáním jsem si vytvořil malou spadlou lavinu vlevo nad stromem Základ začít natírat zase tatoo krémem aby to nesvědilo, a hlavě se neškrábat, jinak kèrku můžeš poškodit. Časem to poleví a bude zase dobře. Tato reakce se prý může objevit kdykoliv, většinou těsně po kérování, ale klidně i po dlouhých letech.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 14. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2020 Super, konečně normální odpověď. Díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2020 před 20 minutami, Pepino777 napsal: Super, konečně normální odpověď. Díky moc ričko náhodou taky dobrý, nebo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 14. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2020 (upraveno) před 10 minutami, African napsal: ričko náhodou taky dobrý, nebo? Mně se to stalo na jedné ze starších. Vzal jsem to mazáním na mimina a bylo za pár dnů dobře... Jinak až povolí a bude se moc dát znovu tetovat tak už mám vybraný obrázek.. vždy si dávám dva roky na rozmyšlenou, jestli jako jo, a ty už uběhly a pořád jako jó.... Tak to bude můj šestý pes na těle Foto je z knížky... Upraveno 14. listopadu 2020 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 14. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2020 Nojo ale ten jen machroval, že ho svědí otvor rada nikde A já zjistil, že mám doma max nějakou niveu a panthenol, ani to DMko není zejtra otevřený..... Jinak jsem našel tatoo goo after tattoo a easy tattoo má celkem slušné složení. To je den.... Že já sem lezu, už zase přemýšlím, co bych si nechal přimalovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 14. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2020 Někdo kdo pozná postavu na ruce? Nebo aspoň hodinky teda no Sem si na první pohled myslel, že to sou Tudory BB, ale ony to budou spíš Timexy A postavu nepoznám, nějaký Final Fantasy?Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cavar21 Odesláno 14. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2020 před 18 minutami, Happy88 napsal: Sem si na první pohled myslel, že to sou Tudory BB, ale ony to budou spíš Timexy A postavu nepoznám, nějaký Final Fantasy? Sent from my iPhone using Tapatalk Jsou to Timexi Q reissue ale řeknu jim, že sis je popletl s tudorama, to je polichotí .. Postava z Dark souls Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 14. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2020 Než sem to přiblížil, uchycení pásku ty Timexy prozradilo. A Dark Souls projetý nemám :/ Poznal bych akorát toho rytíře co byl na přebalu a v trailerech. Kdyby tam bylo něco od Blizzardu, tak bych se chytal víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se