cavar21 Odesláno 14. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2020 před 54 minutami, Happy88 napsal: Než sem to přiblížil, uchycení pásku ty Timexy prozradilo. A Dark Souls projetý nemám Poznal bych akorát toho rytíře co byl na přebalu a v trailerech. Kdyby tam bylo něco od Blizzardu, tak bych se chytal víc Jsou fajnový. Na léto for fun k vodě. Ale jednou se mi teda vycvakly ze stěžejek při volejbale. Dark souls je taková srdcovka. Mám ještě jednoho zevnitř bicepsu a druhá ruka bude věnovaná Demon souls ale to si musím počkat na ps5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Masák80 Odesláno 14. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2020 Já psal svýmu, že taky určitě potřebuje tatér žrát a odepsal mi, že má stále plno, ale určitě někdy něco vymyslí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 14. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2020 před 4 hodinami, Pepino777 napsal: Ne. Co to s tim ma spolecnyho? Sent from my iPhone using Tapatalk Kdyz tam nejni rozsklebenej smajlik, tak to neznamena, ze si nedelam ( . ). Tak se nezlob, prosim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.palas Odesláno 3. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2020 ZiggyOdesláno z mého Mi 9T Pro pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 5. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2020 (upraveno) Tak ruka hotová Upraveno 5. prosince 2020 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gres Odesláno 6. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2020 (upraveno) Pekne, ty rukavice maji nejakou souvislost s Vildou Jaksem? Prvni co me napadlo kdyz sem je videl vzhledem k motivum Upraveno 6. prosince 2020 uživatelem Gres Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 6. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2020 (upraveno) Ano, presne tak. Drobny motiv 311. perute. Upraveno 6. prosince 2020 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 6. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2020 Hezký to máš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 6. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2020 Dekuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 6. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2020 uzasně sladěný, ty hvězdičky to tak nějak celkově zabalí už Ti chybí jen ten tématický nožík:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liskus Odesláno 6. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2020 HotovoPeckaSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liskus Odesláno 6. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2020 HotovoPeckaSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 (upraveno) Ruku z této strany vůbec neznám to je tak když selfie děláš jen se psem... Upraveno 28. prosince 2020 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2020 To nemohlo dopadnout jinak.. Ještě to teda není hotový Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2020 u tebe asi ne a vypadá to dobře,až bude hotovo tak se ukaž Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 17. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2021 Jsem pri nedelnim povalovani narazil na tohle. Tvl slusny peklo. https://www.super.cz/739580-karlos-vemola-si-nechal-vytetovat-nahou-snoubenku-s-obrimi-silikony-lela-slzela-stestim.html#dop_ab_variant=0&dop_req_id=OIIaXL7toUo-202101171344&dop_source_zone_name=super.sznhp.box&source=hp&seq_no=3&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 17. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2021 :0D tvl tak teď jsem si poprskal displej ..... Tohle bych vyhlásil nejlepším tetováním roku 2021 - už teď v prvním měsíci :0D Tohle nemůže nic překonat ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 24. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2021 tvl, mi ho vyndej, to dole vypadá jak Paroubek, masakr teda ne masakr, to je double masakr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 24. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2021 Spaulding hotov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 24. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2021 pane Horhe vypadá to moc dobře a až to bude chlupatý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se