bandicoot Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 2cm sou dobrý tak na prst. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 tak když je obvod bicepsu 5cm, tak je to vlastně velký ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 Aha, já Messiho nesleduju o to nic...mě se ten nápad taky hrozně líbil...a nebát se a holdovat tetování, tak do toho jdu taky....on to má na lýtku a vypadá to fakt parádně. Ručičky jeho syna Thiaga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 (upraveno) Hezky, ja to videl tak: zada, bok, stehno, podle vysky devcat edit: haha, a furt mam misto na lytku a kotniku, az si za patnact let dam second service s tricitkou Upraveno 17. ledna 2014 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 tak když je obvod bicepsu 5cm, tak je to vlastně velký ne ?nevim, jak ty, ypo, ale ja mam poctivych sest a pul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 nevim, jak ty, ypo, ale ja mam poctivych sest a puljá ráno taky .... cca Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 Jako to si ty lidi nepamatují jak se jmenujou jejich děti nebo co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 Sem do toho letos taky šel pořádně - diagnóza zapsaná pod kůži bolela jako čert, ale budu si to pamatovat Ty k*aaavo, klobouk dolu, vybornej napad! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 Ty jo. Jsem tu četl ten nápad s obejmutím od dětí.. nápad se mi líbí, ale trochu bych se bál, že bych vypadal jako dalmatin.. nějaká fotodokumentace pro představu je? Jinak ta móda mít přes chlupatý prsa vytetováno švabachem pepíček a kačenka mě moc sympatická neni.. Spíš fandim tomuhle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 (upraveno) no ty vole ruska fake kerka na mym oblibenym herci nic o co by clovek stal videtedt.: ten film znam, on je "viktor cistic, ona ruska v NY" .. peknej film, nazev si nevzponenu.. Upraveno 17. ledna 2014 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_123 Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 Takové divné cosi:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 ty vole, tomu říkám tlapa! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 jj poctivá. a břišáky taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 Mé čerstvé, ještě nezahojené a jeden dle mého hodně vtipný nápad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 no ty vole ruska fake kerka na mym oblibenym herci nic o co by clovek stal videtedt.: ten film znam, on je "viktor cistic, ona ruska v NY" .. peknej film, nazev si nevzponenu..Evidentně ho neznáš. On je "Nikolaj Lužin", ona porodní bába v Londýně... Ale film je to bezva, to zas jo. Myslím, že na plátně ještě nikdo nepoptával vysoušeč vlasů tak nonšalantně jako právě Viggo (scéna s mrtvolou v mrazáku). Mě se právě líbí tenhle styl kérek, takový starý, poctivý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_123 Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 jj poctivá. a břišáky taky.Ty především Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 Sem do toho letos taky šel pořádně - diagnóza zapsaná pod kůži bolela jako čert, ale budu si to pamatovat Ty k*aaavo, klobouk dolu, vybornej napad!To jo :-) Celkem ale asi 12 hodin pod jehlou :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 Hezky, ja to videl tak: zada, bok, stehno, podle vysky devcat edit: haha, a furt mam misto na lytku a kotniku, az si za patnact let dam second service s tricitkou mno, tak na ten second servive jsem zvedavej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 Muj posledni pocin-jinak rameno a koza. Casem to pretahnu jeste na lopatku a krk, ale to ma jeste cas. Jinak jmeno dcerky je udelano tak, ze kdyz mam hodinky-neni skoro videt odesláno přes moji Ťapku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 (upraveno) Ty jo. Jsem tu četl ten nápad s obejmutím od dětí.. nápad se mi líbí, ale trochu bych se bál, že bych vypadal jako dalmatinHele, děti mám zatím jen tři, od každý mi stačí jedna ruka, to je v poho, alej stejně je to jen v hlavě. Ve svý branži jsem za exota totiž už teď. Upraveno 17. ledna 2014 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se