Přejít na obsah

Pochlubte se (tetování)

Doporučené příspěvky

Ty jo. Jsem tu četl ten nápad s obejmutím od dětí.. nápad se mi líbí, ale trochu bych se bál, že bych vypadal jako dalmatin.. nějaká fotodokumentace pro představu je? Jinak ta móda mít přes chlupatý prsa vytetováno švabachem pepíček a kačenka mě moc sympatická neni.. Spíš fandim tomuhle:

post-14984-0-93389700-1389986913_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no ty vole ruska fake kerka na mym oblibenym herci nic o co by clovek stal videt

edt.: ten film znam, on je "viktor cistic, ona ruska v NY" .. peknej film, nazev si nevzponenu..

Evidentně ho neznáš. On je "Nikolaj Lužin", ona porodní bába v Londýně... ;) Ale film je to bezva, to zas jo. Myslím, že na plátně ještě nikdo nepoptával vysoušeč vlasů tak nonšalantně jako právě Viggo (scéna s mrtvolou v mrazáku). Mě se právě líbí tenhle styl kérek, takový starý, poctivý...

Odkaz ke komentáři

Ty jo. Jsem tu četl ten nápad s obejmutím od dětí.. nápad se mi líbí, ale trochu bych se bál, že bych vypadal jako dalmatin

Hele, děti mám zatím jen tři, od každý mi stačí jedna ruka, to je v poho, alej stejně je to jen v hlavě. Ve svý branži jsem za exota totiž už teď.

Upraveno uživatelem bandicoot
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...