Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Foto z letosniho BA, kde zachytil fotograf nejakeho platku meho bratrance s manzelkou.

Tetovani se oba venuji uz nejaky ten patek ;-).

post-39943-0-96121200-1445205880_thumb.jpg

Odesláno
  V 7. 10. 2015 v 15:04, David_B napsal:

Mám za sebou druhé sezení a překrýváme starý tribal ornament a náramek. Ještě jedno sezení mne čeká. Až to bude komplet a zahojené, dám další fotku.

Co tahle kerka znamená a nebo spíše co vystihuje a znamenáro Tebe ? Lehce se v tom ztracim.- :)

Odesláno

Zajimavej motiv,nicmene pokud by to bylo zakomponovany do nejakyho vetsiho obrazce(v tvym pripade cela koza),pusobilo by to mnohem lip.Zesvetla to a z metru to bude vypadat jako pokus o nejakej ornament,to je samozrejme jenom muj uhel pohledu.Dobry je,ze se s tim da furt pracovat...

• po 3 týdnech...
Odesláno

Zkusim pozadat o radu. Je pomerne zvlastni, jak muzou okolnosti cloveka pomerne rychle zmenit. Jeste nedavno jsem uvazoval o necem ve stylu old London (viz predchozi stranky). Ted uz to vidim uplne jinak a snad to neni jen aktualni poblouzneni. Cili pokud vam to bude pripadat pateticky tak sorry, ale pokud to dobre dopadne, tak bych rad poridil trvalou vzpominku a pripominku - ne na nemoc, ale na to co mi pomahalo to zvladnout:-). Takze - ted se mi fakt nesmejte nebo aspon ne moc ;-) - jsem nejprve patral ve vodach alapost-29493-0-37569400-1447479787_thumb.jpg to ovsem berte jen jako priklad o co mi jde. Pak jsem ovsem narazil na docela zajimavou vec a sice toto post-29493-0-25721400-1447479890_thumb.jpg

Zajima me vas nazor na realizaci (ovsem nikoli na to, ze tema samo o sobe je pitomy). Pokud bych uvazoval o necem ve stylu 2. obrazku, tak kam jit? Bobek? Diky za nazory.

Odesláno

Ale ja nechci aby to nekdo okopcil, slo mi jen o to tema, udelat z toho neco rozumnyho. Byt i todle se mi docela libi, ale to muze byt ovlivneno mym soucasnym rozpolezenim a pozitymi leky. ;-)

Odesláno

Téma dobrý, proč taky ne.
Posílí ti to v mozku ty správné procesy, vizuální připomínka když by měla mysl tendenci nad tím už mávnout rukou.

Za mě spíše pitomá realizace než nápad, ten je ok.

Já třeba mám v hlavě několik menších které by připomínaly každá místo na světě kde jsem nějakou dobu žil,
zvlášť dobrý, akorát když to načmárám dohromady tak to společně nemá moc smysl. A na každý hnátě něco zatím ne-e.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...