Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tommasi rozumim, proto taky pisu ze idea je vicemene dana,mam k tomu sve duvody takze spis bych ocenil nejake napady k realizaci. Nebo kam s timhle tematem jit. Co ten Bobek.

Odesláno

To jsem potreboval slyset. Zkusim se s nim spojit a domluvit zda by z tohoto tematu nedokazal vytezit ponekud vic. Coz samozrejme prepokladam. Ted se musim stejne dat dokupy, takze bude dost casu to poresit.

Odesláno

Kluci,doporučte prosím kvalitní tetovací salón v Praze, kde se dá koupit dárkový poukaz. Napadl mě dárek k vánocům pro manželku :-) Děkuji moc za každý postřeh.

Odesláno

Afri: ja muzu doporucit Uzi. Chodim k Martinu Jirovi. V pohode chlapek a k praci nemam vyhrady.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno
  V 15. 11. 2015 v 19:17, Tondaa73 napsal:

http://vokytattoo.com/kategorie/novinky/ sem chodím já Afri, mohu doporučit, a v případě zájmu doprovodit a představit.....jen má delší čekačky....hold je dobrej...

Tak už jsem se s chlapíkem dohodl, poukaz je na cestě, díky za tip. Trošku si manželku vyzdobím... :-)

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Slunečník si chce nechat na záda vykérovat Johnnyho Cashe, jak vylejzá z řopíku. Prej má rád Johnnyho Cashe a řopíky. A já říkám, že je to blbost.

Odesláno
  V 24. 11. 2015 v 19:21, Zmizík napsal:

Slunečník si chce nechat na záda vykérovat Johnnyho Cashe, jak vylejzá z řopíku. Prej má rád Johnnyho Cashe a řopíky. A já říkám, že je to blbost.

Pac mu zavidis,ze ma vomalovanku a ty ne,to je jasny...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...