Tondaa73 Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Odesláno 2. března 2016 V 2. 3. 2016 v 6:25, Maxel napsal: Už to tady určitě padlo, ale nemám teď moc čas procházet x-stran dozadu - doporučíte solidního tatéra v Praze (ideálně kolem 9, ale není podmínkou)?Žena by si chtěla nechat zvěčnit nějakou památku na narození syna, já možná taky a ještě bych chtěl probrat předělávku starého tribalu na rameni.Já chodím léta ke kámošovi...dám za něj ruku do ohně...http://vokytattoo.com/kategorie/novinky/
Maxel Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Odesláno 2. března 2016 V 2. 3. 2016 v 8:46, Tondaa73 napsal: Já chodím léta ke kámošovi...dám za něj ruku do ohně...http://vokytattoo.com/kategorie/novinky/Děkuju!
long Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Odesláno 2. března 2016 Tatoo UZI ! V 2. 3. 2016 v 19:24, Maxel napsal: Děkuju!
ron Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Odesláno 2. března 2016 (upraveno) UZI? Za mne rozhodně nedoporučuji, pánové tam žijí něčím, co už není dávno pravda, a to, že jsou nejlepší v ČR a možná snad i v Evropě. Chtěl jsem se tam nechat tetovat, zaplatil zálohu, čekal 4 měsíce, poté mi 3 krát změnili termín a cítili se dotčeni, že mi nevyhovuje jejich nekonečné změny termínů pár dní před stanoveným. Absolutně si neprohlédl pan tatér B...při objednání to, co bude tetovat, respektive překrývat, ani ho to nezajímalo, zaplať zálohu a čekej.Nakonec jsem tam poslal tchána, který si nechal vytetovat malý nápis za astronomickou cenu a to doslova. V 2. 3. 2016 v 19:34, long napsal: Tatoo UZI ! Upraveno 2. března 2016 uživatelem ron
OndraTce Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Odesláno 2. března 2016 Máte někdo zkušenost s Tribem v Klimentský?
matous Odesláno 3. března 2016 Nahlásit Odesláno 3. března 2016 Ron: já chodím do UZI k Jírovi, a ten je uplně v pohodě. Cenou i chováním. Takže za mne mohu UZi a Martina Jíru doporučit. Sent from my iPhone using Tapatalk
Maxel Odesláno 3. března 2016 Nahlásit Odesláno 3. března 2016 (upraveno) Díky všem za rady a zkušenosti.Nakonec ale asi pojedeme jako 2x minule do Tábora, studio Hatumoa. Ne, že by Vámi postované byly špatné, ale spíš se nám nechce zkoušet nové. Chtěl jsem si ušetřit cestu, ale kašlem na to Toto jest tedy i mým doporučením tatéra Josefa Devery (a jeho spolupracovníků, za všechny vždy v dobré náladě Mistr Sun):http://hatumoa.cz/ Upraveno 3. března 2016 uživatelem Maxel
robo Odesláno 3. března 2016 Nahlásit Odesláno 3. března 2016 Ja som ešte na tetovanie nenabral odvahu, ale pridám aspoň manželkine prvé a vraj aj posledne tetovanie
jacob Odesláno 3. března 2016 Nahlásit Odesláno 3. března 2016 V 2. 3. 2016 v 20:06, ron napsal: UZI? Za mne rozhodně nedoporučuji, pánové tam žijí něčím, co už není dávno pravda, a to, že jsou nejlepší v ČR a možná snad i v Evropě. Chtěl jsem se tam nechat tetovat, zaplatil zálohu, čekal 4 měsíce, poté mi 3 krát změnili termín a cítili se dotčeni, že mi nevyhovuje jejich nekonečné změny termínů pár dní před stanoveným. Absolutně si neprohlédl pan tatér B...při objednání to, co bude tetovat, respektive překrývat, ani ho to nezajímalo, zaplať zálohu a čekej.Nakonec jsem tam poslal tchána, který si nechal vytetovat malý nápis za astronomickou cenu a to doslova.Ten tater B.. asi Béňa je fajn chlap. Musí si s člověkem sednout, to je pravda. Ví toho strašně moc o historii (tetování) a o umění celkově. Myslím si, že jako jeden z mála ví, co tetuje a nejen obkresluje. Nevím, jak je to možné, ale stavil jsem se u něj s lahví dobrého vína a druhý den jsme tetovali :-). Za 2x4 hodiny práce na posledním tetování si mohl vzít o dost více..
azeppelin Odesláno 3. března 2016 Nahlásit Odesláno 3. března 2016 Nevím no, určitě tetování rozumí a je dlouho v oboru, ale výtvarně mi jeho práce přijdou jak od propadlíka ze zušky. To stejné ten voky, viz výše...
David_B Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Odesláno 4. března 2016 V 3. 3. 2016 v 20:21, jacob napsal: Ten tater B.. asi Béňa je fajn chlap. Musí si s člověkem sednout, to je pravda. Ví toho strašně moc o historii (tetování) a o umění celkově. Myslím si, že jako jeden z mála ví, co tetuje a nejen obkresluje. Nevím, jak je to možné, ale stavil jsem se u něj s lahví dobrého vína a druhý den jsme tetovali :-). Za 2x4 hodiny práce na posledním tetování si mohl vzít o dost více.. image.jpegMůžu se jen ze zvědavosti jestli je na té fotce vidět ten nápis celý, tj. "Dedicated to the Nikol"?
ron Odesláno 5. března 2016 Nahlásit Odesláno 5. března 2016 No osobně si nemyslím, že je až tak fajn, ale to je věc osobního pohledu. To, že si od tebe někdo vezme zálohu to beru, že čekáš 4 měsíce chápu, ale ži ti pak někdo mění domluvené termíny na poslední chvíli podle sebe , to mi už moc nejde přes zuby. Ale hlavně, toho člověka nezajímalo předem, co bude tetovat, respektive překrývat. Nepodíval se na staré tetování při objednávce, aby zjistil, zda je to vůbec reálné či ne. Nezkontroloval jeho hloubku a stav, který je u překrývek dost důležitý, atd. Vždy jsem chtěl tetování z UZI a nakonec jsem vlastně rád, že to nedopadlo a díky tomu si našel opravdové profesionály. V 3. 3. 2016 v 20:21, jacob napsal: Ten tater B.. asi Béňa je fajn chlap. Musí si s člověkem sednout, to je pravda. Ví toho strašně moc o historii (tetování) a o umění celkově. Myslím si, že jako jeden z mála ví, co tetuje a nejen obkresluje. Nevím, jak je to možné, ale stavil jsem se u něj s lahví dobrého vína a druhý den jsme tetovali :-). Za 2x4 hodiny práce na posledním tetování si mohl vzít o dost více..
Tondaa73 Odesláno 5. března 2016 Nahlásit Odesláno 5. března 2016 To, že tatér udělá kérku podle přinesné předlohy není důkaz umu tatéra, ale tvrdohlavosti tetovaného. Já byl v UZI jednou, asi před 20 lety, a jednání místních při dotazech (měla být má první) na barvy a cenu, spolu s výrazem otrávené servírky ze čtvrté cenové, mne přesvědčily, že tady nikdy.Mám ale kamarádku, která je od Béni počmáraná celá, a nemůže si ho vynachválit.Je to o člověku...tatéři jsou podivní lidé...znám asi 4, a u všech je to o tom, jak si sednete.
organic Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Odesláno 8. března 2016 První cover session za mnou. Návrh vznikl na místě, cca 5 hodin pod jehlou. V dubnu přijdou na řadu barvičky.
Moty Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Odesláno 8. března 2016 vidím v tom správně delfína/rybu? vypadá to hdoně pěkně
organic Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Odesláno 8. března 2016 Chtěl jsem mořského ďasa, ale nakonec je to dětská nafukovací verlyba Miki ryby umí, už se těším na ty barvy.
Roland Sands Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Odesláno 8. března 2016 Když rybu tak už něco takového (není moje).
Návštěvník Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Odesláno 8. března 2016 ty koi kapři jsou strašně prvoplánoví
azeppelin Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Odesláno 8. března 2016 Irezumi je paráda, být ovšem japonec. Jakožto gaidžin bych si připadal divně.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se