Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 2. 3. 2016 v 6:25, Maxel napsal:

Už to tady určitě padlo, ale nemám teď moc čas procházet x-stran dozadu - doporučíte solidního tatéra v Praze (ideálně kolem 9, ale není podmínkou)?

Žena by si chtěla nechat zvěčnit nějakou památku na narození syna, já možná taky a ještě bych chtěl probrat předělávku starého tribalu na rameni.

Já chodím léta ke kámošovi...dám za něj ruku do ohně...http://vokytattoo.com/kategorie/novinky/

Odesláno (upraveno)

UZI? Za mne rozhodně nedoporučuji, pánové tam žijí něčím, co už není dávno pravda, a to, že jsou nejlepší v ČR a možná snad i v Evropě. Chtěl jsem se tam nechat tetovat, zaplatil zálohu, čekal 4 měsíce, poté mi 3 krát změnili termín a cítili se dotčeni, že mi nevyhovuje jejich nekonečné změny termínů pár dní před stanoveným. Absolutně si neprohlédl pan tatér B...při objednání to, co bude tetovat, respektive překrývat, ani ho to nezajímalo, zaplať zálohu a čekej.Nakonec jsem tam poslal tchána, který si nechal vytetovat malý nápis za astronomickou cenu a to doslova.

V 2. 3. 2016 v 19:34, long napsal:

Tatoo UZI !

Upraveno uživatelem ron
Odesláno

Ron: já chodím do UZI k Jírovi, a ten je uplně v pohodě. Cenou i chováním. Takže za mne mohu UZi a Martina Jíru doporučit.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno (upraveno)

Díky všem za rady a zkušenosti.

Nakonec ale asi pojedeme jako 2x minule do Tábora, studio Hatumoa. Ne, že by Vámi postované byly špatné, ale spíš se nám nechce zkoušet nové. Chtěl jsem si ušetřit cestu, ale kašlem na to :)

Toto jest tedy i mým doporučením tatéra Josefa Devery (a jeho spolupracovníků, za všechny vždy v dobré náladě Mistr Sun):

http://hatumoa.cz/

Upraveno uživatelem Maxel
Odesláno

Ja som ešte na tetovanie nenabral odvahu, ale pridám aspoň manželkine prvé a vraj aj posledne :D  tetovanie

post-2556-0-54615000-1457035464_thumb.jpg

Odesláno
  V 2. 3. 2016 v 20:06, ron napsal:

UZI? Za mne rozhodně nedoporučuji, pánové tam žijí něčím, co už není dávno pravda, a to, že jsou nejlepší v ČR a možná snad i v Evropě. Chtěl jsem se tam nechat tetovat, zaplatil zálohu, čekal 4 měsíce, poté mi 3 krát změnili termín a cítili se dotčeni, že mi nevyhovuje jejich nekonečné změny termínů pár dní před stanoveným. Absolutně si neprohlédl pan tatér B...při objednání to, co bude tetovat, respektive překrývat, ani ho to nezajímalo, zaplať zálohu a čekej.Nakonec jsem tam poslal tchána, který si nechal vytetovat malý nápis za astronomickou cenu a to doslova.

Ten tater B.. asi Béňa je fajn chlap. Musí si s člověkem sednout, to je pravda. Ví toho strašně moc o historii (tetování) a o umění celkově. Myslím si, že jako jeden z mála ví, co tetuje a nejen obkresluje. Nevím, jak je to možné, ale stavil jsem se u něj s lahví dobrého vína a druhý den jsme tetovali :-). Za 2x4 hodiny práce na posledním tetování si mohl vzít o dost více..

post-1156-0-87233600-1457035936_thumb.jpeg

Odesláno

Nevím no, určitě tetování rozumí a je dlouho v oboru, ale výtvarně mi jeho práce přijdou jak od propadlíka ze zušky.

To stejné ten voky, viz výše...

c2e3b2b3.jpg

Odesláno
  V 3. 3. 2016 v 20:21, jacob napsal:

Ten tater B.. asi Béňa je fajn chlap. Musí si s člověkem sednout, to je pravda. Ví toho strašně moc o historii (tetování) a o umění celkově. Myslím si, že jako jeden z mála ví, co tetuje a nejen obkresluje. Nevím, jak je to možné, ale stavil jsem se u něj s lahví dobrého vína a druhý den jsme tetovali :-). Za 2x4 hodiny práce na posledním tetování si mohl vzít o dost více..

attachicon.gifimage.jpeg

Můžu se jen ze zvědavosti jestli je na té fotce vidět ten nápis celý, tj. "Dedicated to the Nikol"?

Odesláno

No osobně si nemyslím, že je až tak fajn, ale to je věc osobního pohledu. To, že si od tebe někdo vezme zálohu  to beru, že čekáš 4 měsíce chápu, ale ži ti pak někdo mění domluvené termíny na poslední chvíli podle sebe , to mi už moc nejde přes zuby. Ale hlavně, toho člověka nezajímalo předem, co bude tetovat, respektive překrývat. Nepodíval se na staré tetování při objednávce, aby zjistil, zda je to vůbec reálné či ne. Nezkontroloval jeho hloubku a stav, který je u překrývek dost důležitý, atd. Vždy jsem chtěl tetování z UZI a nakonec jsem vlastně rád, že to nedopadlo a díky tomu si našel opravdové profesionály.

V 3. 3. 2016 v 20:21, jacob napsal:

Odesláno

To, že tatér udělá kérku podle přinesné předlohy není důkaz umu tatéra, ale tvrdohlavosti tetovaného.

Já byl v UZI jednou, asi před 20 lety, a jednání místních při dotazech (měla být má první) na barvy a cenu, spolu s výrazem otrávené servírky ze čtvrté cenové, mne přesvědčily, že tady nikdy.

Mám ale kamarádku, která je od Béni počmáraná celá, a nemůže si ho vynachválit.

Je to o člověku...tatéři jsou podivní lidé...znám asi 4, a u všech je to o tom, jak si sednete. :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...