David_B Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 Fishero dodělal rukáv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 Mě napadá že se to pak bude asi špatně předělávat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 22. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2016 KOnvička na kávu je dobrá, co tam máš za text? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 22. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2016 Význam tý nový velký lupénky neznám, ale ta moka konvička je skvělá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 22. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2016 Mě napadá že se to pak bude asi špatně předělávat.To se asi nestane KOnvička na kávu je dobrá, co tam máš za text?Dával jsem to tady pár stránek zpátky .... "Death Before Decaf" Význam tý nový velký lupénky neznám, ale ta moka konvička je skvělá... No jo, ty významy u tetování...to je peklo, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 22. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2016 jo, sem věděl, že sme to četl, ale šel sem zpátky jen asi 2-3 stránky, díky;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 22. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2016 No jo, ty významy u tetování...to je peklo, co? Sorry, asi jsem to jen blbě napsal, na "význam" serepes, ale co to jako je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 22. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2016 Sorry, asi jsem to jen blbě napsal, na "význam" serepes, ale co to jako je?taková mozaika, která se postupně odshora dolů rozpadá...nahoře to začalo jako cover-up starého tribalu a pak jsme pokračovali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 22. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2016 No helemese...teď už jsem to pobral...a dobrý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 22. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2016 To se asi nestane Dával jsem to tady pár stránek zpátky .... "Death Before Decaf"konvička.jpg To vypadá, že máš rád pořádně silné chlapské kafe , žádnou močku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 22. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 22. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2016 taková mozaika, která se postupně odshora dolů rozpadá...nahoře to začalo jako cover-up starého tribalu a pak jsme pokračovaliZdar a sílu! Jak se hojí ty barevný plochy v mozaice? Čím to natíráš, resp. jaká je aftercare? Půjdu na vybarvování omalovánky za týden. Outliny se zahojily skvěle, ale hojení vybarvených ploch se trochu bojím, aby to nezhnisalo. Objednal jsem z Ameriky Tegaderm. To je taková folie na popáleniny, kterou začali tatéři v US využívat. Cca 4-5 hodin po tetování uděláš očistu a fólie se nalepí na tetování. Pak se o to člověk nemusí dva týdny starat, folie je polopropustná, tedy kůže dýchá, ale můžeš i do vody. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 22. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2016 Vím, že ses neptal mě, ale nedá mi to. Sorry. Kalciová mast a nebo Bepanthen+. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 22. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2016 No právě Bepanthen + je dost kontroverzní mastička, mně ji třeba tatér nedoporučil. Poslal mě do dm drogerie pro krém na suché ruce Alverde s bambuckým máslem za 60 vočí.Asi co tatér, to doporučení. Z osobní zkušenosti musím říct, že jsem se tentokrát hojil mnohem lépe, než před 20 lety, když jsem šel pod jehlu poprvé. Byl jsem až obsedantní, co se hygieny týče, včetně antibakteriálních gelů a nitrilových rukavic, ale vyplatilo se. Mám to krásně zahojený, nebyl tam jediný problematický strup. Jsou to dva týdny a o ruce nevím, žádné svědění. Tak uvidíme, jak dopadne vymalování omalovánky za 10 dní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 22. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2016 Zdar a sílu! Jak se hojí ty barevný plochy v mozaice? Čím to natíráš, resp. jaká je aftercare? Půjdu na vybarvování omalovánky za týden. Outliny se zahojily skvěle, ale hojení vybarvených ploch se trochu bojím, aby to nezhnisalo. Objednal jsem z Ameriky Tegaderm. To je taková folie na popáleniny, kterou začali tatéři v US využívat. Cca 4-5 hodin po tetování uděláš očistu a fólie se nalepí na tetování. Pak se o to člověk nemusí dva týdny starat, folie je polopropustná, tedy kůže dýchá, ale můžeš i do vody.Tak to jsou mi tedy novinky, o takové folii jsem neslyšel. Hojí se to skvěle a zatím jsem neměl vůbec problém. Zhnisání bych asi nebál vůbec. Mně byl ve Freihandu doporučen tento postup: po příchodu domů sundat folii, tetování omýt vlažnou vodou a antibakteriálním mýdlem, osušit, lehce namazat Bepanthen Plus krémem a zase zabalit do normální potravinářské folie. Tento postup opakovat každé 3-4 hodiny během prvních 48 hodin. Jde o to, že z ran vytéká krev, její zbytky a trochu i barva a na vzduchu se z toho udělá strup. Takže ta folie zamezí přístupu vzduchu a po dvou dnech, se vpichy stáhnou a už nic neteče. Pak už stačí cca 3x denně namazat tím Bepanthenem a za 10 až 14 dní se ty tenké šupiny sloupou a je to hotovo. Pak se doporučuje měsíc dva tetování mazat nějakým tělovým krémem dokud se kůže nezrenegeruje. Takhle to dělám a vše se hojí skvěle. Záleží na typu kůže a taky na místě tetování. Mám zkušenost, že různá místa se hojí různě dlouho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 22. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2016 (upraveno) Jojo, taky jsem se balil do potravinářské folie akorát jsem používal místo mýdla antibakteriální gel a místo ručníku papírové kuchyňské utěrky. Ten gel byl lepší na očistu během pracovní doby, kdy jsem nemusel v práci stávat do půl těla u umyvadla S mazáním je prý třeba maximálně šetřit, aby se neucpaly póry.Na webu Freihandu dokonce píšou, že první dva dny nemazat vůbec...Důležité je to udržet suché, protože vytékající plazma dělá strupy. edit: tady je video k té nalepovací folii. Saniderm se blbě shání, Tegarderm je ale hodně podobný: Upraveno 22. března 2016 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 22. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2016 Jojo, taky jsem se balil do potravinářské folie akorát jsem používal místo mýdla antibakteriální gel a místo ručníku papírové kuchyňské utěrky. Ten gel byl lepší na očistu během pracovní doby, kdy jsem nemusel v práci stávat do půl těla u umyvadla S mazáním je prý třeba maximálně šetřit, aby se neucpaly póry.Na webu Freihandu dokonce píšou, že první dva dny nemazat vůbec...Důležité je to udržet suché, protože vytékající plazma dělá strupy. edit: tady je video k té nalepovací folii. Saniderm se blbě shání, Tegarderm je ale hodně podobný: Hezkej motiv!Hele také používám ten B panthem ale to hustší.Jinak s tou fólií to mám jinak. Mé to přestane téct do 20 hodin. Strupy se mi nedělají, potom od třetího dne používám obyčejnou vazelínu z lékárny. Krásně to promastí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 22. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2016 Byl jsem na podzim v Brně na tetování. Od tatéra jsem dostal zmiňovanou fólii na popáleniny, ihned po finiši kérky a za 2-3 dny sundat a ošetřovat jak uz je napsáno výše. Prý kdyby se pod fólii udělaly puchýřky (s barvou nebo krví) stačí propíchnout jehlou. Tetovani mam na ne moc dobrém místě takže půjdu na obtah ale žádné strupy nebo tak. Pri odchodu vždy koupím tuhle masticku a 100% spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 22. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2016 Vždy po kerce fólii na jeden den/noc a pak antibakteriální mýdlo a Bep plus a pohoda. Myslel jsem, ze to tak standard. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 Tak mam asi stesti na hojeni. Po posledni kerce (vlastne slo o obtah stare) jsem prisel domů, sundal folii, manzelka mi to zlehka otrela. Pak jsem to nejak mazal B Panthenem + a dalsi dny uz vazelinou. Za tyden jsme byli na horach a ja zvazoval zda jit do bazenu protoze to bylo uplne zahojeny. Ale pravda je ze ted na dovolenou jsem zapomnel holeni, tak jsem si v drogerii koupil platovej bagr, zadna pena, ci mejdlo, po holeni taky nic a zadny problemy mi to taky nedela. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se