MJ. Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2016 Hrudník bych dal na nižší pozici, nepříjemný je když se přejíždí přes místa kde nejsou moc svaly, to má člověk pocit že mu vibruje i v hlavě.Naopak místo kde lejtko přechází v podkolenní jamku je hodně citlivý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2016 Mňa osobne hrudník bolel najviac so všetkého čo mám... A to od prvého momentu! Keď po 2 hodinách začal s bielom, myslel som že ma klepne Nohy nemám vôbec takže neviem povedať ale kamoš si dával presne tam čo hovoríš a bolelo ho to poriadne. Ako som ale spomínal, každý tú bolesť znáša inak Ja som chudý, preto ten hrudník bolel, keďže tam sú kosti aj citlivá koža. Väčších chlapov to zase tam až tak nebolí vraj.. Miesto kde mám toho diablika mňa nebolelo skoro vôbec, iných zase poriadne... kto-ako Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2016 Vnitřek bicu je brnkačka, spíš kdekoliv jede přes kost nebo kloub, to je pruda. Normálka drnčej až plomby v osmičkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2016 Taky mě baví ta samotná tvůrčí fáze a vpravování inkoustu pod kůži nejvíc. Letos jsem byl pod jehlama cca 15 hodin a nenastal moment, že bych si řekl, že je ta bolest přes čáru. Co nesnáším je hojení. Jak z toho tečou ty srágory a loupu se strupy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 11. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2016 Tak dám pro potěchu oka ještě jinou kamarádku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 11. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2016 Když se budete hodně soustředit tak uvidíte tetování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 11. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2016 Má ich takmer identické ako jedna moja kamoška... Myslím tie kerky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 11. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2016 Jo jo, to jsou ty katalogové záležitosti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 11. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2016 (upraveno) To víš že jo Upraveno 11. srpna 2016 uživatelem SCIFI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 11. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2016 @SCIFI koukam ze si milovnik..umeni:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 11. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2016 Tak dám pro potěchu oka ještě jinou kamarádkuTy vole, to jí takhle sundáváš kalhotky a najednou na noze čteš... "maminka" ... "tatínek" ... sundáš je a čteš "Viktor" a jakej kura Viktor, jakoby nestačílo že u toho myslím na tvoji maminku a podělnýho fotříka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2016 Scifi ma nadání postovat Kerky, který vytrzeny z kontextu působí tak nějak mdle. A jeste vás jako bonus vyfuckuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2016 Scifi- to si koupila se zvýkačkama ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2016 Já nechápu lidi, který musí mermomocí něco komentovat, když vo tom ví úplný hovno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2016 No, zrovna u toho, jak se nám co líbí nebo nelíbí, to nikdo neví líp než my. A když tu někdo postne něco, co je určeno k podívání se, tak musí počítat s tím, že mu to takhle zhodnotíme.. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2016 Zaregistruj občas Cegyho wristshoty. On ví určitě líp než my, jaké je to žít s blbou kérkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2016 Zaregistruj občas Cegyho wristshoty. On ví určitě líp než my, jaké je to žít s blbou kérkou.Raději budu žít s blbou kerkou, než v domnění, že jsem úplný kkt, který ani neví, jaké má pohlaví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2016 Tady to jede před víkendem.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2016 No.... v tetování jsem spíš zastánce symboliky než obrázků. Kámošky od Scifiho budou určo hezký, ale zasypat si stehna hromadou obrázků?!.... ale beru, je to její věc. Jen jsem v první chvilce četl místo DAD - DAT (že by pan Dat :-).... tak jsem si říkal, co to asi je :-). Co se citlivosti týče, tak u mě bylo asi nejhorší když tetoval přes páteř, to šlo opravdu do celého těla :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2016 Jenže já jsem takovej kokot, že si to ani neuvědomuju. Ještě že ten celorepublikovej průměr zachraňují lidé jako jsi ty! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se