CEGY Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2016 Jenže já jsem takovej kokot, že si to ani neuvědomuju. Ještě že ten celorepublikovej průměr zachraňují lidé jako jsi ty! No právě a je dobrý, ti to sem tam připomenout Já jsem bohužel značně podprůměrný kokot a ač bych byl rád monstrkokot, tak k tomu nemám od přírody předpoklady. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2016 Ale zase máš aspoň kokotskou kérku, to se taky počítá. Tak z toho nebuď smutnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2016 Ale zase máš aspoň kokotskou kérku, to se taky počítá. Tak z toho nebuď smutnej. Ta kerka je ve fázi předělávky. Trochu se to vleče, nemám na to čas. Vono je výhoda tetování, že i kokotská kérka se dá předělat, což u povahy člověka nejde. Kuwa, dneska mám ale filozofickou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2016 Z filozofického pohledu... myslíš, že si člověk, který není úplný kokot, může nechat udělat kokotskou kérku? Jen tak teoreticky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2016 Z filozofického pohledu... myslíš, že si člověk, který není úplný kokot, může nechat udělat kokotskou kérku? Jen tak teoreticky.Tohle je na hlubší rozvahu..Dle mého může. Samozřejmě na to mají vliv různé faktory, třeba dětství, vztah s partnerem, finanční situace nebo okolí, ve kterém se pohybuje. Pokud máš za kamarády samé kokoty, protože na tebe nikdo jinej nezbyl, pak tě můžou znatelně ovlivni třeba ve výběru kérky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2016 Začínám do toho pronikat a soucítím s Tebou. Asi to necháme u toho, že ještěže se to vždycky dá přemalovat jinou, nebo ještě větší, kokotinou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2016 Začínám do toho pronikat a soucítím s Tebou. Asi to necháme u toho, že ještěže se to vždycky dá přemalovat jinou, nebo ještě větší, kokotinou.No tak jistě. Taky si třeba můžeš nastřelit jiný, hustší vlasy. No nic, jdu něco dělat. Jsem v práci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2016 Tak dám pro potěchu oka ještě jinou kamarádkuKamarádka má dobrý vkus. Za cca měsíc jdu taky na traditional old school.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2016 Začínám do toho pronikat a soucítím s Tebou. Asi to necháme u toho, že ještěže se to vždycky dá přemalovat jinou, nebo ještě větší, kokotinou.nie vždy...! Teda lepšie povedané nie všetko sa dá pretetovať.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2016 (upraveno) No.... v tetování jsem spíš zastánce symboliky než obrázků. Kámošky od Scifiho budou určo hezký, ale zasypat si stehna hromadou obrázků?!.... ale beru, je to její věc. Jen jsem v první chvilce četl místo DAD - DAT (že by pan Dat :-).... tak jsem si říkal, co to asi je :-). Co se citlivosti týče, tak u mě bylo asi nejhorší když tetoval přes páteř, to šlo opravdu do celého těla :-)To nasypání obrázků je typické pro traditional old school tattoo. Takhle to má vypadat. Tlumený barvy a symbolika každýho obrázku celkem přesně definovaná, zvláště ta s námořními motivy. Oproti tomu new school tatto vyuziva podobnost s tradičním stylem tetování, ale symbolika je individuální, má to řvavější barvy a jednotlivé motivy se prolínají mezi sebou. To old school je nyní hrozně in. To mě osobně zabrzdilo v myšlence rukávu. Za měsíc mám termín a už v hlavě celkem pevně držím motiv. Myšlenka se utvářela narychlo, původní jsem po roce upustil, ale touto jsem si jistej. Každej chlap by si měl v sobě uchovat kousek kluka s dětskou fantazií. Takže budeme s tatérem dumat, jak na pravou nohu udělat obrázek s odkazem na Julese Vernea. No obrázek, vodsere to nejspíš noha od kolene dolů tak nějak vcelku :-)) Upraveno 12. srpna 2016 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2016 nie vždy...! Teda lepšie povedané nie všetko sa dá pretetovať....Jak říkáš. Občas za mnou chodí různí známí a většina chce vymyslet cover, nebo alespoň něco dotvořit aby to vypadalo "normálně". Grande finale je tučná geometrie, nebo celočerný rukáv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2016 Cegy vubec ty deti nema cenu řešit. Jen krmis Troja. Michal Kolesa se inkarnoval do azepelina. To je myslím výstižný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2016 Cegy vubec ty deti nema cenu řešit. Jen krmis Troja. Michal Kolesa se inkarnoval do azepelina. To je myslím výstižný.Už tu chybí jenom Tano a svatá trojice chronomagu je komplet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2016 To nasypání obrázků je typické pro traditional old school tattoo. Takhle to má vypadat. Tlumený barvy a symbolika každýho obrázku celkem přesně definovaná, zvláště ta s námořními motivy. Oproti tomu new school tatto vyuziva podobnost s tradičním stylem tetování, ale symbolika je individuální, má to řvavější barvy a jednotlivé motivy se prolínají mezi sebou. To old school je nyní hrozně in. To mě osobně zabrzdilo v myšlence rukávu. Za měsíc mám termín a už v hlavě celkem pevně držím motiv. Myšlenka se utvářela narychlo, původní jsem po roce upustil, ale touto jsem si jistej. Každej chlap by si měl v sobě uchovat kousek kluka s dětskou fantazií. Takže budeme s tatérem dumat, jak na pravou nohu udělat obrázek s odkazem na Julese Vernea. No obrázek, vodsere to nejspíš noha od kolene dolů tak nějak vcelku :-))Tak to se těším na fotoreport. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2016 To nasypání obrázků je typické pro traditional old school tattoo. Takhle to má vypadat. Tlumený barvy a symbolika každýho obrázku celkem přesně definovaná, zvláště ta s námořními motivy. Oproti tomu new school tatto vyuziva podobnost s tradičním stylem tetování, ale symbolika je individuální, má to řvavější barvy a jednotlivé motivy se prolínají mezi sebou. To old school je nyní hrozně in. To mě osobně zabrzdilo v myšlence rukávu. Za měsíc mám termín a už v hlavě celkem pevně držím motiv. Myšlenka se utvářela narychlo, původní jsem po roce upustil, ale touto jsem si jistej. Každej chlap by si měl v sobě uchovat kousek kluka s dětskou fantazií. Takže budeme s tatérem dumat, jak na pravou nohu udělat obrázek s odkazem na Julese Vernea. No obrázek, vodsere to nejspíš noha od kolene dolů tak nějak vcelku :-))A inak ja som kedysi o rukáve ani nepremýšlal... No časom ako som si to začal reálne predstavovať (ono toho mám celkom dosť na tej ruke) tak mi prišlo nezmyselné vynechávať miesta. Základ je ale vieš čo? Nemeniť svoj názor..! mne trvalo 6 rokov kým bol hotový a za celý ten čas som nezmenil vôbec nič.. maximálne som pridal toho diablika a prsty ale inak som nezmenil nič. Zbytočné konfrontovanie vlastných názorov. Ako ja hovorím, pri kerke si človek nemôže byť istý 100%... minimálne 101...! veľakrát si totiž človek povie, že si ja nabomby istý niečím a ako naschvál sa do*ebe.. No a otázka farieb je už na inú tému... Mne sa veeeľmi páčia farebné kerky, no nedám si asi nikdy... Jak říkáš. Občas za mnou chodí různí známí a většina chce vymyslet cover, nebo alespoň něco dotvořit aby to vypadalo "normálně". Grande finale je tučná geometrie, nebo celočerný rukáv. Ja tiež keby som mal pretetovať ten portrét, tak by z toho vznikla jedine čierno-čierna planéta :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2016 Já furt vymejšlim nějaký matematicko-fyzikálně-chemický pohanský umělecký díla a dopadne to tak, že ani po deseti letech vymejšlení nemam ani prd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2016 Tak hotovo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2016 Kérka povedená, ale bez toho handsfree bych se tam teda obešel a přidal bych mu do huby cigáro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2016 Pěkná, povedená kérka panedge, super. Ty jsi opravdu velmi oddaný fanoušek :-) O které díly těla se jedná? Nedokážu si to poskládat, ale je pravda že čumím do mobilu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se