kral083 Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 Franto,skvely. Ten text...je to o RS? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 Jasné :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 A podělíš se? Že bych měl námět pro mámu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 Diagnóza. Je to text z Wikipedie :-) Proste a jednoduše :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 Jinak zhruba před rokem mi tu někdo dal doporučení na Dana z TX5 studia v Olomouci.Tímto bych mu chtel podekovat a zaroveň taktež doporučit. Za ty cesty po D1 to stalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 Ja doporucuju Maka z Magic Tattoo. Na geometrii machr :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 Pondělní rychlovka od Lenerta. V sobotu večer jsme si napsali, v pondělí odpoledne tohle koťátko spáchali na mé noze 011.jpgHeeej, jsi me brutalne predbehl... Panter TOP!!Lenny zase hostuje v One love tattoo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2018 Jj, byl tady od pondelka. Jsem rad, ze to takhle klaplo v podstate do 48 hodin od prvniho kontaktu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krži Odesláno 17. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2018 (upraveno) Tak já se taky pochlubím letošním kouskem - zatím to není komplet, ale velká část už ano Upraveno 17. prosince 2018 uživatelem krži Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 17. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2018 To uz jsem myslim nekde videl. To je Ondrash? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 17. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2018 (upraveno) Jj, byl tady od pondelka. Jsem rad, ze to takhle klaplo v podstate do 48 hodin od prvniho kontaktu Jj, Lenny je hrozny salamista, ale domluva je s nim na pohodu. Nesmis mu ale zacit vypravet, jaky vyborny steak jsi mel na obed. Nema z toho uplne dobrou naladu. Je totiz snad celozivotni vegan.. Dalo mi pak dost prace ho ?pretahnout? na svou stranu.. Teda co se kerky tyce.. :D Upraveno 17. prosince 2018 uživatelem Jiří_99 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krži Odesláno 18. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2018 To uz jsem myslim nekde videl. To je Ondrash? Ne-e, tohle je od Simony Blanar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 18. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2018 Jj, Lenny je hrozny salamista. Tohle rict o celozivotnim veganovi, ze se nestydis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 7. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2019 Time Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 15. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2019 (upraveno) Tak člověk si říká, že už ho máloco překvapí a ono zas zas něco najde. Tudle přišla v kanclu řeč na tetování, načež sekretářka se přidala s tím, že dcera její kamarádky si právě pořídila novou kérku (pár jich už má). No a ta poslední je na žebrech a je to...no jak to říct ...prostě pinda. Docela jsem čuměl, ale jí to prej připadá milý, no nakonec proč ne. Upraveno 15. února 2019 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2019 Cestou z práce jsem si dnes udělal radost, akorát to lýtko neumím pořádně nafotit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2019 TimeTak ja taky. Jako, ze hodinek neni nikdy dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2019 Toto není moje, dělal to náš tatér někomu z okolí, a z nějakého důvodu jsem z toho unešený P.S. ?Náš? protože už i manželka si u pana F pořídila kérku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sooze Odesláno 20. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2019 Tak člověk si říká, že už ho máloco překvapí a ono zas zas něco najde. Tudle přišla v kanclu řeč na tetování, načež sekretářka se přidala s tím, že dcera její kamarádky si právě pořídila novou kérku (pár jich už má). No a ta poslední je na žebrech a je to...no jak to říct ...prostě pinda. Docela jsem čuměl, ale jí to prej připadá milý, no nakonec proč ne.Takhle nějak jo? Pěkný doost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 20. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2019 Taky dobrý, ale není to ono. Tam je jen jen orgán. za to v barvě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se