Přejít na obsah

Je MM fejk?

Hasňa

MM fejk, ano, ci ne.  

78 hlasů

1. 1. Podle meho osobniho soukromeho nazoru jsou hodinky MM, krasne nafocene v tomhle vlakne (http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=19595&st=0&start=0), fejk.

• Ano.
      48
    • Ne.
      30

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno
Já si to jen tak pro sebe shrnu. MM není fejk, protože nemá na ciferníku nápis Panerai. Kdyby tam ten nápis byl, tak by se ty hodinky nedaly tak prodávat, resp. by byly odsunuty na samotný ilegální okraj hodinkového byznysu. S nápisem Marina Militare atd., ev. bez nápisu, je to ovšem jiná - najednou to jsou svébytné hodinky, s výborným poměrem "cena/výkon", kvalitním zpracováním a výborným designem, odzkoušenou vodotěsností a v ČR neplatným patentem, zkrátka ideální hodinky pro malé vychcánky, kterejch se, nejen u nás, najdou po světě mraky. Za mě v pořádku, tyhle lidi jsou pro mě čitelnější, než kovaný fejkaři.

Nechápu, proč o tobě Roman I. a pete tajně prohlašují, že jsi rozumu moc nepobral, protože todle jsi vymyslel opravdu skvěle.

• Odpovědi 77
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno
thesis: Kdyby spiderer své recenze teď nesmazal, tak by jsi jasně viděl, jak jsou tyto klenoty ukazovány nováčkům... Nebudu se už ale více nasírat...

Je rozdíl ukázat a doporučovat. Dochází Ti tyhle jemné nuance ?

Odesláno
thesis: Kdyby spiderer své recenze teď nesmazal, tak by jsi jasně viděl, jak jsou tyto klenoty ukazovány nováčkům... Nebudu se už ale více nasírat...

Nenasirej se, v recenzi nebylo zadny doporuceni, pouze popis toho co prislo.. Vzhledem k tomu ze mi driv nedoslo, ze by to mohlo slouzit jako rozhodovaci nastroj u novacku kteri to pak budou kupovat po kontejnerech tak jsem to smazal at to tady nestrasi..

Odesláno

thesis: Někdy mě sere, že zrovna Ty, který tady háže hodinky s velkým H se bude zastávat takových sraček. Tečka, domluvil jsem.

Tam ani doporučení být nemuselo, nováčci, kteří tady přijdou, mají pěkný příklad toho, co se dá za pár USD koupit... Tohle mluví za vše a že zrovna Ty, thesisi, to nevidíš, spíše teda nechceš vidět, tak to mě moc mrzí.

Odesláno

Už dva dny to pročítám a za sebe musím říct toto:

Že Prim, MM,... při výrobě určitých tipů koukali k sousedům, jsem nevěděl.

Že první byly Rolex Submariner, jsem nevěděl.

(např. mě překvapilo, kolik rádoby značkových firem 'vychází' z Submarineru)

.......atd.......

Pro mne by bylo nejlepší udělat sekci modelů, které vycházejí z nějakého 'originálu' a nějak jí nazvat (třeba Obšlehnutý tvar :guitar: ).

A do ní dát značky MM, Prim ...., nebo jen jejich určité typy.

Až se mi nějaké budou líbit a v hledání je najdu v této kategorii, budu hned vědět na čem jsem a můžu se rozhodnout jestli i jim dám vydělat. (Díky Vám jsem na poslední chvíli cuknul před Calvaneem, ale to je z tohoto pohledu trochu o něčem jiném.)

I v napodobování celkového designu by byla osvěta přínosem a zařazení do oddělené sekce by pomohla.

Odesláno
Už dva dny to pročítám a za sebe musím říct toto:

Že Prim, MM,... při výrobě určitých tipů koukali k sousedům, jsem nevěděl.

Že první byly Rolex Submariner, jsem nevěděl.

(např. mě překvapilo, kolik rádoby značkových firem 'vychází' z Submarineru)

.......atd.......

Pro mne by bylo nejlepší udělat sekci modelů, které vycházejí z nějakého 'originálu' a nějak jí nazvat (třeba Obšlehnutý tvar :guitar: ).

A do ní dát značky MM, Prim ...., nebo jen jejich určité typy.

Až se mi nějaké budou líbit a v hledání je najdu v této kategorii, budu hned vědět na čem jsem a můžu se rozhodnout jestli i jim dám vydělat. (Díky Vám jsem na poslední chvíli cuknul před Calvaneem, ale to je z tohoto pohledu trochu o něčem jiném.)

I v napodobování celkového designu by byla osvěta přínosem a zařazení do oddělené sekce by pomohla.

Celá tato problematika je hodně komplikovaná. Když bych to měl vzít fanaticky a ortodoxně a přehnaně do důsledku, tak

datumové okénko je původem patent Rolexu, takže všechny modely ostatních značek včetně Panerai, IWC a dalších se jen trapně opičí. :thumbsup_anim: :thumbsup_anim: :thumbsup_anim:

Odesláno

Nic bych nezakazoval, jen bych se zdrzel oslavovani MM a jejich doporucovani zacinajicim clenum. Zaroven bychom se vsichni meli snazit mit dost sebekazne, aby podobne flamy napr. ve vlaknech s fotkama nevznikaly. Holt se tu obcas MM objevi, ale kdyz z nich nikdo nebude delat supr hodinky za supr cenu a zaroven, kdyz oponentni nebudou jejich majiteli psat, ze je fejkar a idiot a buhvicodalsi (to neni citace, pouze parafraze), tak to tu bude docela klidne fungovat. Stejne vetsina lidi, kdo s MM experimentuji, brzo zjisti, ze to zas takova slava neni. Tomu se rika vyvoj, tak dejme kazdemu moznost se prirozene vyvijet a namisto napadani ho spis zkusme postrcit lepsim smerem. Tvorme hodinkovy vkus, bude to mit lepsi vysledky nez nejake zakazy.

Odesláno
Celá tato problematika je hodně komplikovaná. Když bych to měl vzít fanaticky a ortodoxně a přehnaně do důsledku, tak

datumové okénko je původem patent Rolexu, takže všechny modely ostatních značek včetně Panerai, IWC a dalších se jen trapně opičí. :thumbsup_anim: :thumbsup_anim: :thumbsup_anim:

Jéžišmarjá, jestli je patent 'jen' na datumové okénko a ne na datumové okénko tohoto tvaru s takto udělaným mechanismem -- tak podle takto obecných patentů to nepůjde zařídit.

Odesláno
Jéžišmarjá, jestli je patent 'jen' na datumové okénko a ne na datumové okénko tohoto tvaru s takto udělaným mechanismem -- tak podle takto obecných patentů to nepůjde zařídit.

TO byla nadsázka...proto to tučné, červené zdůraznění.... :suicide_anim: :suicide_anim: :suicide_anim:

Odesláno

Nic bych nezakazoval, jen bych se zdrzel oslavovani MM a jejich doporucovani zacinajicim clenum. Zaroven bychom se vsichni meli snazit mit dost sebekazne, aby podobne flamy napr. ve vlaknech s fotkama nevznikaly. Holt se tu obcas MM objevi, ale kdyz z nich nikdo nebude delat supr hodinky za supr cenu a zaroven, kdyz oponentni nebudou jejich majiteli psat, ze je fejkar a idiot a buhvicodalsi (to neni citace, pouze parafraze), tak to tu bude docela klidne fungovat. Stejne vetsina lidi, kdo s MM experimentuji, brzo zjisti, ze to zas takova slava neni. Tomu se rika vyvoj, tak dejme kazdemu moznost se prirozene vyvijet a namisto napadani ho spis zkusme postrcit lepsim smerem. Tvorme hodinkovy vkus, bude to mit lepsi vysledky nez nejake zakazy.

přesně!

Odesláno
thesis: Někdy mě sere, že zrovna Ty, který tady háže hodinky s velkým H se bude zastávat takových sraček. Tečka, domluvil jsem.

Tam ani doporučení být nemuselo, nováčci, kteří tady přijdou, mají pěkný příklad toho, co se dá za pár USD koupit... Tohle mluví za vše a že zrovna Ty, thesisi, to nevidíš, spíše teda nechceš vidět, tak to mě moc mrzí.

Biker - dam ti posledni odpoved a muzes mi to vysvetlit - ty jako "behem-dvou-dnu-fanaticky-odpurce-cinskych-smejdu" jsi ty hodinky vlastnil, nosil a nakonec jsi je jeste prodaval nebohym novackum vcetne osobnich doporuceni pro koho jsou idealni? :lol2: Ano YPO obcas trosku nekompromisne hroti situaci, ale aspon narozdil od tebe ma cisty svedomi, nebot narozdil od tebe MM nemel a neprodaval na foru (nebo o tom aspon nevim), takze si prober sam svoje jednani a pak rikej ostatnich 8 tisicum clenum na foru jak se maji chovat a o cem se maji bavit ;)

Prodám " notoricky " známé hodinky, nejedná se o hodinky OP... celé černé a natahovací korunka je na druhé straně, ideální pro majitele " hubených " zápěstí, nezařezávají se do ruky Kupovány od zdejšího člena fóra, stav je 100% , hodinky byly 2x na ruce. Rezerva chodu je přesně 50 hodin, nádherně a hlasitě " tikají Cena : 3500,- +pošta
Odesláno
KDE JE DOPORUČUJU NOVÁČKŮM??? JESTLI JÁ BYCH MĚL MÍT ŠPATNÉ SVĚDOMÍ, TAK TEBE BY DNESKA MUSEL ODNÉST ČERT A NEBO TI DONÉST PYTEL UHLÍ...

KDYŽ ZA SEBOU JEŠTĚ ZAMETEŠ STOPY...

Dle svych vlastnich slov, ktera jsi na foru v poslednich par dnech napsal jsi prodal cistokrevny fejk = je skoda se s tebou o cemkoliv v tyhle zalezitosti bavit :lol2:

Az si zametes pred svym vlastnim prahem muzes potom vest moralisticke reci o svem jednani, do te doby skutecne ne ;)

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...