Přejít na obsah

PRIM MPM

Doporučené příspěvky

Jako co???...to že firma raději vyhodí vzpurného zaměstnance, než aby nakoupila kvalitní měřidla?

A když ti řeknu, že při výrobě oněch "nových kalibrů" se měřící kalibry chodily tajně pujčovalt do Nového Eltonu, kde se Primky kdysi vyráběly.., tak mi nevěř, jestli chceš, může to být totiž i lež.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty si pamatuješ o čem to bylo? Já už ne, proto jsem se chtěl podívat. Matně si vzpomínám na nějakou oprávněnou a objektivní kritiku, ale čeho?

EDIT: A všichni tady chlastají, tak jsem si taky nalil.:)

Jo pamatuju si to dobře, i tu fotku, při návštěvě jsem poznal i to místo a jsem docela zvědavej, jestli jsem u toho stroje mluvil, ještě s dosluhujícím cz.pavlem :D

Odkaz ke komentáři

A když ti řeknu, že při výrobě oněch "nových kalibrů" se měřící kalibry chodily tajně pujčovalt do Nového Eltonu, kde se Primky kdysi vyráběly.., tak mi nevěř, jestli chceš, může to být totiž i lež.

To jakože zoufalejm zaměstnancům nezbejvalo nic jinýho, než přes kamoše, vlízt ke konkurenci. :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

A to je právě ta chyba, ne že jsi psal pravdu, ale že jsi souhlasil s výmazem. Todle byla totiž Prokopova kuchyně a tím, že jsi to sem pověsil, si jim ten virtuální kolík zarazil hluboko do řiti....a to kurevsky bolí. Výsledek byl předem jasnej.

Ale pochop, že mi nešlo o to, abych ublížil firmě pro kterou jsem pracoval, byl bych sám proti sobě. Jen se mi obracel žaludek z tý tupý zaslepenosti zdejších jedinců kteří spojují svoji krásnou sbírku lidových hodinek s firmou, která už jaksi není lidová, jen má ty výkresy..

Odkaz ke komentáři

To jakože zoufalejm zaměstnancům nezbejvalo nic jinýho, než přes kamoše, vlízt ke konkurenci. :thumbsup_anim:

Možná se to tak stalo... Ale není to konkurence, firma Nový Elton (tam se původně vyrábělo,teď už s hodinama namají myslím nic společného) měla jisté důležité měřidla.

Odkaz ke komentáři

Ale pochop, že mi nešlo o to, abych ublížil firmě pro kterou jsem pracoval, byl bych sám proti sobě. Jen se mi obracel žaludek z tý tupý zaslepenosti zdejších jedinců kteří spojují svoji krásnou sbírku lidových hodinek s firmou, která už jaksi není lidová, jen má ty výkresy..

Hale, to je na dlouhou debatu. Takže asi nic. Já si jen myslím, že to tady dnes už vědí všichni. To že začali vyrábět strojky podle původního Primu vyžaduje velkou odvahu, za to maj u mě respekt, to je ale asi tak všechno.

Odkaz ke komentáři

Jo pamatuju si to dobře, i tu fotku, při návštěvě jsem poznal i to místo a jsem docela zvědavej, jestli jsem u toho stroje mluvil, ještě s dosluhujícím cz.pavlem :D

Ne, už jsi mluvil s Jirkou Vítem, toho jsem na Staru zaučoval, bývalý zaměstnanec Nového Eltonu a vynikající pracovitý člověk.

Odkaz ke komentáři

z tý tupý zaslepenosti zdejších jedinců kteří spojují svoji krásnou sbírku lidových hodinek s firmou, která už jaksi není lidová, jen má ty výkresy..

Kujva.Mezi ty tupé zaslepence patřím i já a asi se to nezmění,asi z důvodu nějakého pitomého patriotizmu ve mně či národoobrozeneckému genu nebo co to je.To,že si skočili pro šupléru naproti do baráku mi vůbec nevadí.Ale neplatit mzdu za poctivě odvedenou práci,to mi teda fakt hodně vadí a dlaně se mi mění v pěst.A to nejsem levicový volič.

Odkaz ke komentáři

Přemýšlel jsem o tom,zda ty příspěvky cz.pavla nevrátit....ale myslím si,že Safi měl s tím,že by se tu nemělo prát špinavé prádlo,pravdu. Nicméně,protože byl pan Pavel propuštěn a již u firmy Elton Hodinářská nepracuje,tak pokud budete chtít(hlavně on),tak ty příspěvky sem vrátím.

Odkaz ke komentáři

Přemýšlel jsem o tom,zda ty příspěvky cz.pavla nevrá***....ale myslím si,že Safi měl s tím,že by se tu nemělo prát špinavé prádlo,pravdu. Nicméně,protože byl pan Pavel propuštěn a již u firmy Elton Hodinářská nepracuje,tak pokud budete chtít(hlavně on),tak ty příspěvky sem vrátím.

Gilie, nejsem zvyklý se moc montovat do těchto debat, tady ale neodolám. Už se tady pralo špinavé prádlo tolika lidem i firmám, že bych potřeboval vysvětlit, proč právě tohle nikoliv.

Odkaz ke komentáři

Přemýšlel jsem o tom,zda ty příspěvky cz.pavla nevrá***....ale myslím si,že Safi měl s tím,že by se tu nemělo prát špinavé prádlo,pravdu. Nicméně,protože byl pan Pavel propuštěn a již u firmy Elton Hodinářská nepracuje,tak pokud budete chtít(hlavně on),tak ty příspěvky sem vrátím.

No tak to by podle mě bylo docela úsměvně absurdní. Něco včera vadilo a dnes už nevadí? A zítra? Připomíná mi to plánované propouštění z vězení po novém roce. Dnes trestný čin, zítra slušné chování :)

Myslím, že takový chaos by tu být neměl. Když se něco smaže, tak z opravdových důvodů a pak si stát za svým názorem.

Odkaz ke komentáři

Tehdá jsem byl požádán o výmaz(tuším,že proba byla směrována ne na mne konkrétně,ale na někoho z moderátorů)...i sám cz.pavel prý uznal,že to nestojí za to,aby přišel o práci(pokud si dobře pamatuji ? ) . Nechci rozpoutávat flame.....mně osobně je to fakt jedno :) Pokud cz.pavel bude chtít,klidně ty příspěvky vrátím zpět.......napsal,jak to chodí v Primu,bez obalu,bez příkras.......a já v tomhle směru nikomu nestraním,Prim není pro G-shocky žádnou konkurencí :lol:

add špinavé prádlo : jaké se tu pralo a komu??? Máte někdo velmi interní informace z nějaké hodinářské firmy???? Páč se,osobně,bojím,aby tu pak půlka lidí nezačala ječet,že Prim na Chronomag sere,páč ho tu pomlouvaj.......

Můžu bejt nestrannej,jak chci,ale blbé kecy v SZ mne už pomalu začínaj srát-pardon,že to píšu až takhle......ale docela dost si přeju,abych některé "kusy" odtud potkal osobně a velmi mne zajímá,zda budou mít odvahu a koule mi některá slova zopakovat do očí????

No tak to by podle mě bylo docela úsměvně absurdní. Něco včera vadilo a dnes už nevadí? A zítra? Připomíná mi to plánované propouštění z vězení po novém roce. Dnes trestný čin, zítra slušné chování :)

Myslím, že takový chaos by tu být neměl. Když se něco smaže, tak z opravdových důvodů a pak si stát za svým názorem.

viz má odpověď......:) Trestné nebylo nic a nevadilo taky nic.

Odkaz ke komentáři

Absurdni to sice je, ale ja to pred ctvrt rokem propasl a tak by me docela zajimalo za co se dneska lidi vyhazujou z prace.

Odkaz ke komentáři

Rozhodně vrá***. A jestli budou fanatici blouznit, tuším, že si Prim založil své bezvadné diskuzní fórum, tam si můžou leš*** ega a foukat bolístky do alelujá. Už mě tady docela síří, že cokoli se řekne kritického na adresu party z NM, je hned plno výkřiků, že se chlapci z NM naštvou. No a? Ostatní značky taky nejsou chráněné před kritikou a tohle není fórum Primu. A to staré Primky sbírám. Ale někdy uvažuju, že to vyházím z oken, na protest proti zaslepencům :bangin: .

edit: tuší někdo, proč sem nelze napsat slovo které končí m t.i.t.(bez teček)?

Upraveno uživatelem decebal
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...