Don2008 Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2010 Don: ty soustředný plastický kruhy, a cca font - to maj aeronavale taky Uz som videl, je to kompletne opajcnute Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajac Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2010 Neustálé dohadování jaké hodinky dělá PRIM MPM mně donutilo k tomu, že jsem včera sednul a jedny Primky od nich objednal. Moje volba padla na tyhle PRIM Sport . Jsem dohodnutý s Kibim, že hodinky nafotí a následně zřejmě provedeme několik uživatelských testů a posléze hodinky skončí rozebrané na prvočinitele k podrobnější analýze. Uvidíme, jestli jejich kvalita odpovídá ceně 2071 Kč za které jsou prodávány. Jako protikus a referenční vzorek hodlám použít jedny ze svých původních PRIM Czechoslovakia , taktéž model Sport, vyrobený v 80tých letech. Hmmm, tak na to jsem zvědavej i já - nedopatřením (ještě před tím, než jsem věděl rozdíl mezi MPM Prim a Prim) jsem je koupil. :-) Zatím jsem celkem spokojenej - dělají 10s do plusu za den, což se mi jeví podle všech ohlasů jako nemožnost, kterou snad Čína ani vyrobit nemohla. Tak se to tady většinou píše... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajac Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2010 Ehm. MPM má ve své nabídce širokou škálu hodinek, snaží se nabídnout takřka cokoli, co by zákazníci mohli chtít. Mají i poměrně konzervativní modely, stačí se jen rozhlédnout po jejich webu. Jaké je skutečné provedení a výdrž nevím. Jak tak koukám... mají v nabídce nějaké nové sportovní hodinky? Nebo to už tam bylo? Je možné, že mají fluorescenční číselník i ručky? Hmmm koukám, že už se vylepšili. Já jsem ty Sporty koupil jen s fluorescenčním číselníkem - škoda. Fakt je, že jsem na tom stejně jako u renovovaných Prim Sport II (Elton), které stály více než dvojnásobek těchto MPM a svítí jen indexy, takže kde se stala chyba??? :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2010 Hmmm koukám, že už se vylepšili. Já jsem ty Sporty koupil jen s fluorescenčním číselníkem - škoda. Fakt je, že jsem na tom stejně jako u renovovaných Prim Sport II (Elton), které stály více než dvojnásobek těchto MPM a svítí jen indexy, takže kde se stala chyba??? :-D Cože? Jak jsi u PS2 přišel k nesvítícím ručkám? Z Eltonu??? Foto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2010 (upraveno) To si děláš prdel, viď? Podívej se na pavouka, jak vypadá číselník z eltónu, a pak ho zkus srovnat s touhle sračkou, která je imho na fotce vyretušovaná. Jako militantnímu sběrači určitejch bolševickejch archiválií, bych doporučil se zhluboka nadechnout, než něco na téma dnešní Elton napíšeš. Všechny plastický ciferníky (pravděpodobně mimo Diplomata) dělá pro Elton firma Liss a.s. Mohu to potvrdit u Škoda a Pavouk hodinek. Tady je potřeba zdůraznit, že touto spoluprací se dostali do rodiny takovejch značek, jako je Breitling, Omega, Cartier atd. To jestli jejich unikátní technologii dokázali využít na 100% je věcí diskuze. Při exkurzi v Eltonu jsem akorát viděl, na potisk ciferníků, velmi unavený zařízení, v hodnotě cca MPM hodinek. Kvalita klišé a výslednýho tisku, na úrovni garážových potiskávačů firemních propisek za korunupade. Pokud mě paměť neklame, tak zrovna na ukázku tiskli kreace vod Beáty. Upraveno 9. ledna 2010 uživatelem hciq Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2010 Jako militantnímu sběrači určitejch bolševickejch archiválií, bych doporučil se zhluboka nadechnout, než něco na téma dnešní Elton napíšeš. Všechny plastický ciferníky (pravděpodobně mimo Diplomata) dělá pro Elton firma Liss a.s. Mohu to potvrdit u Škoda a Pavouk hodinek. Tady je potřeba zdůraznit, že touto spoluprací se dostali do rodiny takovejch značek, jako je Breitling, Omega, Cartier atd. To jestli jejich unikátní technologii dokázali využít na 100% je věcí diskuze. Při exkurzi v Eltonu jsem akorát viděl, na potisk ciferníků, velmi unavený zařízení, v hodnotě cca MPM hodinek. Kvalita klišé a výslednýho tisku, na úrovni garážových potiskávačů firemních propisek za korunupade. Pokud mě paměť neklame, tak zrovna na ukázku tiskli kreace vod Beáty. Bajo, ruční nátisk přes vemeno (sory, nevím, jak se to řekne spisovně). Do fabriky jsem se vrátil ještě v podvečer a ta šikovná paní tiskla a tiskla ........... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tolja Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2010 Jako militantnímu sběrači určitejch bolševickejch archiválií, bych doporučil se zhluboka nadechnout, než něco na téma dnešní Elton napíšeš. Všechny plastický ciferníky (pravděpodobně mimo Diplomata) dělá pro Elton firma Liss a.s. Mohu to potvrdit u Škoda a Pavouk hodinek. Tady je potřeba zdůraznit, že touto spoluprací se dostali do rodiny takovejch značek, jako je Breitling, Omega, Cartier atd. To jestli jejich unikátní technologii dokázali využít na 100% je věcí diskuze. Při exkurzi v Eltonu jsem akorát viděl, na potisk ciferníků, velmi unavený zařízení, v hodnotě cca MPM hodinek. Kvalita klišé a výslednýho tisku, na úrovni garážových potiskávačů firemních propisek za korunupade. Pokud mě paměť neklame, tak zrovna na ukázku tiskli kreace vod Beáty. Nějak jsi si popletl pojmy s dojmy. Nikde nebyla řeč o tom, kdo a jak ty číselníky dělá, ale pouze o výsledku, a nad výsledkem snad není potřeba diskutovat? Ten bude snad stejný, i kdyby ty číselníky na pavouky a diplomaty nechal eltón vyšívat u paroubkovej mimozemšťanů, nebo ne? Pravdu máš v tom, že jsem militantní, sice už ne sběratel primek, ale třeba nekuřák, tak bacha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2010 Asi to není úplně fér, ale tady máš třeba diplomata. A z vlastní, starší zkušenosti vím, že hodinky od mpm mají indexy a nápisy na "číselníku" jako kdyby je načůral opilej čokl. Ta fotka z frydkumistku je podle mě počítačově upravená. Hele, u hodinek za pár korun se špatně udělaným číselníkům nedivím, udivují mě příšerné číselníky v hodinkách za desítky tisíc. kdyby Elton vyráběl hodinky za dva tisíce, zřejmě by tam číselník vůbec nebyl :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tolja Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2010 Hele, u hodinek za pár korun se špatně udělaným číselníkům nedivím, udivují mě příšerné číselníky v hodinkách za desítky tisíc. kdyby Elton vyráběl hodinky za dva tisíce, zřejmě by tam číselník vůbec nebyl :-). Jasně, primky bez číselníku atd. Víš ty co? Beru boby a malou na sníh, protože vše ostatní je ztráta času, a o téhle debatě to platí dvojnásob. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2010 Bajo, ruční nátisk přes vemeno (sory, nevím, jak se to řekne spisovně). Do fabriky jsem se vrátil ještě v podvečer a ta šikovná paní tiskla a tiskla ........... Tiskla a pak to zase smazala a zase tiskla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2010 (upraveno) Jasně, primky bez číselníku atd. Víš ty co? Beru boby a malou na sníh, protože vše ostatní je ztráta času, a o téhle debatě to platí dvojnásob. Víš Ty co? Zvykni sina to, že lidé mohou mít různé názory :-). edit: nějak ses nevyjádřil k těm příšerným ciferníkům v hodinkách za desítky tisíc. Upraveno 9. ledna 2010 uživatelem decebal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent_tecka Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2010 Jako militantnímu sběrači určitejch bolševickejch archiválií, bych doporučil se zhluboka nadechnout, než něco na téma dnešní Elton napíšeš. Všechny plastický ciferníky (pravděpodobně mimo Diplomata) dělá pro Elton firma Liss a.s. Mohu to potvrdit u Škoda a Pavouk hodinek. Tady je potřeba zdůraznit, že touto spoluprací se dostali do rodiny takovejch značek, jako je Breitling, Omega, Cartier atd. To jestli jejich unikátní technologii dokázali využít na 100% je věcí diskuze. Při exkurzi v Eltonu jsem akorát viděl, na potisk ciferníků, velmi unavený zařízení, v hodnotě cca MPM hodinek. Kvalita klišé a výslednýho tisku, na úrovni garážových potiskávačů firemních propisek za korunupade. Pokud mě paměť neklame, tak zrovna na ukázku tiskli kreace vod Beáty. tak jsem se zhluboka nadechl a porat to nejak nechapu - najmout si subdodavatele pro svuj vyrobek se zrejme nesmi - MPM dela si dela sam na svem zarizeni ciferniky - coz si zajemci mohli urcite prohlednout pri dni otevrenych dveri v MPM, nebo pri exkurzi, kterou borci z FM delaji na pozadani - nevyuziti technologie lissu na 100 % je chyba eltonu. - liss si vsechny dodavky pro elton dela taky sam v roznove a neposila je dale ke zpracovani (napr. vlozky do lunet) ps - nechci obhajovat tistene ciferniky eltonu, ktere se nejen tady probiraly mnohokrat (prestoze se zrejme prodavaji porad dobre), ale nechapu, proc se hned musi jakykoli posun eltonu "rozpitvavat"... ale mozna to chapu - vzdyt ti chlapici z FM jsou vlastne tak fajn... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2010 (upraveno) Všechny plastický ciferníky (pravděpodobně mimo Diplomata) dělá pro Elton firma Liss a.s.Taky: "...bych doporučil se zhluboka nadechnout, než něco na téma dnešní Elton napíšeš." Co je potom tohle? Upraveno 9. ledna 2010 uživatelem Kamil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2010 Taky: "...bych doporučil se zhluboka nadechnout, než něco na téma dnešní Elton napíšeš." Co je potom tohle? A co to teda je ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2010 A co to teda je ? Řekl bych ciferník,teda aspoň myslím. (Hlavně nemyslet!) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2010 A co to teda je ? a plastický... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2010 a plastický... Rok výroby? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2010 Rok výroby? 2009, mám je z návštěvy ve fabrice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 10. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2010 2009, mám je z návštěvy ve fabrice. Průměr?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 10. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2010 (upraveno) Průměr?? Jděte do háje, nebudu to měřit. Jedno je na Pavouky, druhé na Spartaky, třetí nevím. Rozhodně jsi rezolutně tvrdil něco, co evidentně není pravda. Upraveno 10. ledna 2010 uživatelem Kamil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se