Flavamatic Odesláno 4. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2010 Taky jedny vlastním. Před časem jsem je koupil na aukru. Ne že bych specialně sbíral Prim quartz, ale tyhle mi přišli celkem zajímaví. EDIT - Fotku jsem zmenšil,příště bez varování mažu. Takhle velké patří pouze do sekce fotogalerie,jinak je optimum 800x600. Dík za pochopení,Gilius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent_tecka Odesláno 4. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2010 Pokud už by se někdo rozhodl sbírat quartzové hodinky Prim, tak několik užitečných informací . První generace hodinek PRIM QUARTZ hodinky se strojky CITIZEN kal. 8554 existují pouze v pánské velikosti a mají dvojitý datum. vyráběly se v létech 1979 až 1980 vyrobené množství : cca 5000 ks doufam, ze jsem se strefil fotkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 5. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2010 doufam, ze jsem se strefil fotkou přesná trefa :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 5. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2010 No to koukám! Kdybych je viděl na Aukru řekl bych, že to je zajímavá skládačka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelK Odesláno 5. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2010 Něco jsem doma pohledal Nejvíc se mi líbí ten budík - jak kdyby upadl z palubky Cadillacu 56 Ten budík jsme taky měli doma, tenkrát byl quartz ještě novinka. Byl neobyčejně nepraktický - kutálel se po stole a nebylo pořádně poznat, kde je dvanáctka. A ten vypínač buzení... Cadillac jsem neznal, takže mi připomínal spíš sešláplou plechovku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELDA76 Odesláno 10. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2010 Taky jsem doma něco vyhrabal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 17. ledna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2010 Zdravím, jak jsem kdysi slíbil, tak nahrávám lepší fotky svých kvarcek Tyto černé jsou nedávno vyšmelené od Adam99 - krabice zbytkových hodinek za Casio :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 21. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2010 A ještě lepší fotky. Asi moje neoblíbenější quartzky a jediné hodinky s nekoženým řemínkem, které nosím. Jsou to jen takové cvaky, co jsem narychlo pořídil pro Honzu.mantu, ale tak jsem si říkal, že se podělím s širším okruhem primkových nadšenců Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 21. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2010 Ty jsou docela fešné a ten řemen jim sedí.To sklíčko je tak vypouklé? U těch mých (ne quartz) je trochen jiné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 21. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2010 Ty jsou docela fešné a ten řemen jim sedí.To sklíčko je tak vypouklé? U těch mých (ne quartz) je trochen jiné. Hej, hej, koukej přivalit lepší fotky tvých hodinek, vypadají fakt fešně :-) Ty moje quartzy jsou podle mně skládačka, to sklíčko tam nepatří. Korunka je také dost navolno, strčit je do vody, budu z nich mít akvárko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 21. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2010 Hej, hej, koukej přivalit lepší fotky tvých hodinek, vypadají fakt fešně :-) Ty moje quartzy jsou podle mně skládačka, to sklíčko tam nepatří. Korunka je také dost navolno, strčit je do vody, budu z nich mít akvárko Ještě jsem neviděl plavat primky,tedy zevnitř. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 21. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2010 Hej, hej, koukej přivalit lepší fotky tvých hodinek, vypadají fakt fešně :-) Ty moje quartzy jsou podle mně skládačka, to sklíčko tam nepatří. Korunka je také dost navolno, strčit je do vody, budu z nich mít akvárko Nějaké foto jsem dal do fotogalerie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dalik Odesláno 21. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2010 Také mám jedny po otci (kupoval je nové a dlouho je nosil, stále jsou funkční). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 7. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2010 Na Aukru jsem koupil celkem zajímavý kousek podle mizerné fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 7. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2010 @Dalik, Kupa54 Dík za fotoz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pykof Odesláno 8. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2010 Dnešný večerný úlovok, neviem posúdiť funkčnosť, foto na kolene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 9. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2010 Na Aukru jsem koupil celkem zajímavý kousek podle mizerné fotky Zkus si ještě někde sehnat vnější otočný kroužek s minutovou stupnicí, který k těmto hodinkám patří. Na první kouknutí vypadá jako kroužek pro Sport II., ale má o něco jiné rozměry. Nutno vyzkoušet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pykof Odesláno 9. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2010 (upraveno) Sory , nevzťahovalo sa to na môj príspevok, tak som to vymazal. Upraveno 9. března 2010 uživatelem pykof Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 9. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2010 Zkus si ještě někde sehnat vnější otočný kroužek s minutovou stupnicí, který k těmto hodinkám patří. Na první kouknutí vypadá jako kroužek pro Sport II., ale má o něco jiné rozměry. Nutno vyzkoušet. Asi je to tenhle kroužek (Flavamaticovo foto), nicméně si skoro myslím, že bez něj vypadají ty hodinky líp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 10. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2010 Jakkoli jsem quartz nikdy nechtěl, tak jsem si koupil quartz sporty a dnes jsem dokoupil další. Že já jsem sem kdy lezl ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se