Jump to content

Recommended Posts

Posted

Zdravím všechny.

Na ebay jsem objevil TENTO inzerát. Moonwatche jsem nikdy nesledoval a tak nevím, na co si při koupi dát pozor. Cena těchto je však zarážející a hodně mi vadí rozmazané foto. Díky za vyjádření.

Posted

S Omegama neporadím, ale co je divného na ceně?

Zbývají dva dny a pět hodin do konce aukce, takže cena se bude asi zvedat (několikanásobit)...

Posted

Ano, většinou cena vylétne v poslední minutě.

V rámci přihazování jde i nastavit tvoje maximální částka, kterou jsi za to ochotný dát, ale není vidět jako příhoz. V okamžiku, kdy někdo přihodí, Tvá suma, je-li vyšší, tak zvedne o minimální sumu nejvyšší příhoz (takže vedeš) a to bude dělat do té doby než aukce skončí, nebo někdo nepřihodí více jak tvé nastavené maximum. Doufám, že jsem to popsal pochopitelně... já jsem to zatím nevyužil.

Nicméně prodejce vypadá solidně - má přes 400 prodejů se 100% feedbackem.

Posted
Nicméně prodejce vypadá solidně - má přes 400 prodejů se 100% feedbackem.

Ale za posledních 12 měsíců jen dva. A jako prodejce má poslední komentář z ledna 2005. Prodává ještě IWC a Panerai, všechny fotky hrozný. Já bych se bál - prodává hodinky za tisíce dolarů a není schopnej je vyfotit? Ale jak píšeš, celkově má 100% kladný feedback... nevim.

Posted (edited)

Teda prodávat takové hodinky a dávat tak otřesné fotky, to je až zarážející - určitě nebude tolik zájemců, jako při aspoň trochu "normálních" fotkách a cena zřejmě nedosáhne "obvyklé" částky. Většinou (na Aukru) jsou takovéhle fotky jasným signálem, že se jedná o fejk. Tady prodejce nabízí i IWC a Panerai komplet balení (ovšem stejně "kvalitně" nafocené). Asi bych se toho nebál (i na základě feedebacků)a dá se očekávat pro kupující dobrá cena...

Edited by ricous
Posted
Fotky dost dobrý, jako kdybych to fotil já. :D

To jo. Foťák v mobilu má snad ještě horší než mám já...

Co se týče regulérnosti inzerátu, tak má hodně podrobný popis hodinek, včetně sériových čísel (možno ověřit u výrobce).

Posted
Osobne se domnivam, ze neostrost fotek je zamerna a jedna se o fejk. Je to mistni kolorit. Ja bych do toho nesel ani za nic.

To bych řekl, že je kolorit našeho aukra...

Taky si říkám, že kdyby prodával vědomě fejky tak tam dá fotku originálních hodinek odněkud z webu anebo kvalitně nafotí fejky - ne vždy je to dobře rozeznat. Jak jsme tu byli svědky v porovnávacím vlákně s hodinkami IWC.

Toto je dotaz pod aukcí k hodinkám Panerai, které taky prodává:

Q: Hi I have questions. if this watch is fake, can you refund all my payment including shipping fee? and I am living in us, so do I have to pay tariff if i win? Thanks for listening. Have a great day.

A: The watch has its certification, warranty card and all other materials that came with it from Wempe. This is not a fake, couterfit goods are a violation of the eBay terms of service. I have provided the watch's number and you are welcome to verify it with Panerai. I am not sure about tariffs and import fees for countries outside of the US or Canada. I will be shipping the watch from the US if a US bidder wins and from Canada for any other winning bidder. Thank you for your interest and happy bidding!

Posted

No, on sice napsal nejake cislo hodinek, ale na zadne fotce to cislo na tech hodinkach neni citelne.

Ja si o tom tedy myslim sve. Klidne do toho jdete, me by to ovsem ani nenapadlo. Osobne mam

s eBay docela dobre zkusenosti a to jsem nakupoval i na kseft, ale ty fotky jsou pro mne vice, nez varovanim.

Jejich konzistence v rozmazanosti je primo uzasna. Vsechny jsou mazle stejne. No, jak rikam, nic pro me.

Posted

Poslední dvě poznámky:

Myslel jsem, že směrodatný je především popis. Fotky jsou jen na dokreslení aktuálního stavu. Není neobvyklé, že profi-prodejci mají jednu fotku, ačkoli stejných položek mají několik, takže zveřejněná fotka není fotka toho prodávaného kusu...

Fotky nejsou mázlé, ale rozostřené. Evidentně foceno mobilem. Čím blíže je focený objekt, tím je neostrost větší...

Posted

Neostré fotky mi hodně vadí. A to do konce do té míry, že i když bude dobrá cena, hodinky bych nekoupil. Dá se z těch šmouh případně něco zjistit? Dotaz zní asi komicky.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted
Neostré fotky mi hodně vadí. A to do konce do té míry, že i když bude dobrá cena, hodinky bych nekoupil. Dá se z těch šmouh případně něco zjistit? Dotaz zní asi komicky.

Z těch šmouh toho moc nezjistíš...

Zkus ale napsat prodejci, jestli by ti neposlal lepší fotky.

Posted
Snad jen to, že tam pravděpodobně budou hodinky :D

Když se podívám na tu úžasnou fotogalerii, napadá mě stejná věc. :) Ale to je bohužel hodně slabý důvod...

Posted

Nešel bych do nich. Můnvoče nejsou zase taková vzácnost, abych riskoval. Být to PRIM cal 97, to by byla jiná ...... :suicide_anim:

Posted (edited)

Upřímě řečeno bych todle nerisknul od žádného prodejce z Ebay pokud prodáva hodinky za 30 - 40 tisic musi to umet vyfotit zrovny ty moonwatch jsou replikovany k nerozeznání vzhledem k jednoduchosti ciferníku, levnosti origo hesalitu, nepritomnosti AR atd atd... Uz se tu objevili komplikovanejsi speedy ktery znali clenove fora nerozeznaly od faku az po otevreni se zjistilo ze jsou faky! Byl bych vazne hodne ostrazity...

Edited by Messiah