robo Odesláno 9. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2009 Hi Chcem Vás poprosiť o radu. Cestujem budúci rok do Izraela a chcel by som si aj odtiaľ priniesť nejaké hodinky. Robia niečo také Izraelci, alebo nie? ja som sa s ničím takým nestretol. Robo
CzechJoker Odesláno 9. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2009 (upraveno) Robí. Hledej značku Itay Noy. V Tel Avivu mají obchod. Foto z odkazu uvedeného výše Upraveno 9. prosince 2009 uživatelem CzechJoker
Radimk Odesláno 9. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2009 Čoveče, tak docela závidím. Jednak cestu a jednak od Itay Noya bych si vybral, sakra snadno!!
Hajek Odesláno 9. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2009 proti gustu žádná, ale Itay Noy mi přijde naprosto ujetá záležitost.
Radimk Odesláno 10. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2009 proti gustu žádná, ale Itay Noy mi přijde naprosto ujetá záležitost. Trochu to rezveď. V čem ujetá? Maj tam Etu, zpracování vypadá solidně, dýchá z nich "arabský styl" A ta exotika..
Jay Doll Odesláno 10. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2009 Desert Eagle ráže .50 Jo a sorry za OT
GMT Odesláno 10. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2009 pouzdro je tak trochu inspirováno Orisem BC3 + stejný kaučuk
Hajek Odesláno 10. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2009 Trochu to rezveď. V čem ujetá? Maj tam Etu, zpracování vypadá solidně, dýchá z nich "arabský styl" A ta exotika.. Právě mě osobně ten arabský styl vůbec nesedí, měl bych strach, že se rychle omrzí, prostě přestanou mě bavit. Osobně nejsem zastáncem příliš komplikovaných číselníků, ale možná je to všechno dané tím, že jsme zvyklý na RADA, no a přiznejme si to, tam na číselníku "zdechl pes"
CzechJoker Odesláno 10. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2009 S tím ho nepustí ani na letiště, natožpak do létadla.
robo Odesláno 12. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 12. prosince 2009 Viete mi povedať, aké sú ceny tých ItayNoy, aspoň tých základných modelov, aby som si vedel napniť kreditku pred cestou. Nad UZI som tiež rozmýšľal, ale máte pravdu, cez letisko by som neprešiel, akurát možno s plným zásobníkom, ale aj to nie asi ďaleko?Mosad je Mosad
afrikab Odesláno 11. února 2010 Nahlásit Odesláno 11. února 2010 Viete mi povedať, aké sú ceny tých ItayNoy, aspoň tých základných modelov, aby som si vedel napniť kreditku pred cestou. Nad UZI som tiež rozmýšľal, ale máte pravdu, cez letisko by som neprešiel, akurát možno s plným zásobníkom, ale aj to nie asi ďaleko?Mosad je Mosad Uz jen ten pohovor pred tim, nez te vubec pusti k prepazce PS: V Tel Avivu je obchodu s hodinkama spousta.
miracolo.cz Odesláno 11. února 2010 Nahlásit Odesláno 11. února 2010 Čoveče, tak docela závidím. Jednak cestu a jednak od Itay Noya bych si vybral, sakra snadno!! jo, tak moje holka si tam asi za mesic vybere. Jau to bude bolet penezenku, vubec nevim, kolik stoji
vrcan Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Odesláno 27. února 2011 zhanam viac informacii o hodinkach ADI official israeli air force titanium watch mam ich na ceste priamo z izraela, neviem ale nic o nic... vie niekto pomoct?
ramon Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Odesláno 27. února 2011 No moc Tě nepotěším, bude v tom obyč. Miyota, a tehleten konkrétní kalibr se dnes už dělá oproti dřívějšku s polovinou koleček z umělé hmoty a za moc nestojí. Zato dřív měl i reostat na seřízení přesnosti, dokonce 1 rubínový kámen a byl celokov. Takže dnes už
bohus76 Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Odesláno 27. února 2011 No moc Tě nepotěším, bude v tom obyč. Miyota, a tehleten konkrétní kalibr se dnes už dělá oproti dřívějšku s polovinou koleček z umělé hmoty a za moc nestojí. Zato dřív měl i reostat na seřízení přesnosti, dokonce 1 rubínový kámen a byl celokov. Takže dnes už Jsi mě trochu šokoval,nějak jsem si myslel,že je to pořád stejná Miyota,samozřejmě s kovovými kolečky.Asi jsem měl zůstat ve vláknu Prim,tam snad budou ještě kovové 68.
ramon Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Odesláno 27. února 2011 Nene, bejvávalo. Za chvíli budou dávat i do aut motory z umělé hmoty. Posledně mi řekli, že mám v autě sání z plastu Dnes to stojí všechno za h...o, odklepat záruční lhůtu a vyhodit. Stará dobrá Miyota Současnej oholenej výtvor
solidus Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Odesláno 28. února 2011 Teda ... napsat o čemkoliv izraelském, že z toho dýchá arabský styl, to by se vám kluci (no vlastně i holky tam chodí na vojnu) pěkně poděkovali :-) nejsem odborník na hodinky, tak možná se tomuhle stylu arabský říká, ale z historického, politického, rasového a jakéhokoliv jiného hlediska je to pro ně snad i urážející :-) jen rýpu, nic ve zlém ani vážném :-)))
bohus76 Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Odesláno 28. února 2011 (upraveno) Nene, bejvávalo. Za chvíli budou dávat i do aut motory z umělé hmoty. Posledně mi řekli, že mám v autě sání z plastu Spíš jsem měl na mysli čistokrevné mechaniky Miyota s plastovýma kolečkama.Sání z umělé hmoty jsem už viděl,dokonce jsme na to dělali v práci formu.A i proto plast nemám rád. Edit:chybky Upraveno 28. února 2011 uživatelem bohumil.talak
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se