safi Odesláno 11. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2009 (upraveno) Už jsem to nevydržel..kibi je to na tobě :-) Zapůjčeno: Koscom Upraveno 11. prosince 2009 uživatelem ¨safi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 11. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2009 Moc hezké, stará láska nerezaví ...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiříR Odesláno 11. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2009 Kurva, ty jsou úžasný samozřejmě jak fotky tak hlavně hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jan M Odesláno 11. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2009 (upraveno) kibi napsal: tak tyhle hodinky si umim predstavit jako definitivni... fakt... To jsou krásné fotky... Mám Seiko moc rád a tyhle obrázky mne jen utvrdili. Děkuji ti! Edit: Jen by mě zájímalo jak moc jsou těžké. Myslím spíš než skutečnou váhu jak působí v ruce. Vypadají poměrně mohutně a těžce. Odpovídá pocit v ruce tomu vzhledu? Upraveno 11. prosince 2009 uživatelem Gilius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 11. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2009 Jen ta cerna, jen ta cerna... co na tom vsichni vidi? Vzdyt se to musi okoukat a nejspis i obouchat Ale hodinky jsou to krasne a fotky taky. Meli je na Viennatime, u stolku vedle stanku sedela slecna z japonska a skladala pod kamerou, diky ktere to promitali na stenu, spring-drive chronograf. Hezke pokoukani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petpel Odesláno 11. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2009 Nadávno jsem obvinil na jiném vláknu Seiko z průzkumu slepých cest, tímto se jim musím omluvit tady ví kam jdou. Moc hezký. :speak_cool: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 11. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2009 Krasny hodinky. Trochu si nevim rady s dynkem ale to bych prekousl a casem si i zvyknul.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 11. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2009 (upraveno) Krásný stroj a zdobení. Myslím, že podobná úroveň zpracování u "swiss made" je k vidění u hodinek za cca sto tisíce. EDIT: Doplním, že pouzdro má průměr 46 MM a samotné hodinky jsou k mání ve více verzích včetně kovotahu. Upraveno 11. prosince 2009 uživatelem PhoeniX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 11. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2009 4 Safi - jdeš do nich???? Nebo pořád Nomos??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanC Odesláno 15. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2009 Ač jsem ty hodinky v původním vlákně ohodnotil jako nepěkné, tak s postupem času a s přibývajícími fotkami postupně měním názor. Něco na nich je... fotky opět bez debaty za 1* Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igorio Odesláno 17. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2009 To safi: 8 (osm!) rucek - to je rekord? Nebo ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 17. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2009 4 kibi - hele.....fakt definitivní??? Tak se všeho zbav a kup si je.....ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frista Odesláno 19. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2009 Jsou "kurva" fakt nádherný. Fotky jsou hezký, ale nejlepší jsou naživo. Něco takovýho musí dostat každýho chronomagora. To zpracování je neuvěřitelné ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 20. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2009 Kibi&Safi, půjčili/ukázali vám i verzi bez chrono, verzi GMT? Jestli jo, co dojmy z ní? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arnie2000 Odesláno 25. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2010 Paradne hodinky,tiez si ich viem predstavit ako definitivne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se