Henry Odesláno 27. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2010 Jestli dobře počítám, již 54 zájemců, z toho jeden s otazníčkem. Pěkné, věru pěkné.
PhoeniX Odesláno 27. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2010 Neboj, ono se to ještě zredukuje při tvorbě finální verze. Sklíčko celé hodinky nedělá.
Dali Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2010 laci Marfi kibi otmar baza horal Czechjoker jfidler Z. kamil vendy little w onion spiderer skalis seh1 mike ? martinbor JPS instant gandalf people Tada emte Adam99 Foundryman Vit skik ricous YPO SAS henry tko Ivan Lelak Phoenix lolohh Old Black japa ls8ls8 navi NIGHTinGALE Roman I. Viktor Honza Skeleton m01e Jirkus2 yed69 Baker sibirnaya M-72 jankoxxx Bert viking Dali
Ram 21 Odesláno 29. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2010 laci Marfi kibi otmar baza horal Czechjoker jfidler Z. kamil vendy little w onion spiderer skalis seh1 mike ? martinbor JPS instant gandalf people Tada emte Adam99 Foundryman Vit skik ricous YPO SAS henry tko Ivan Lelak Phoenix lolohh Old Black japa ls8ls8 navi NIGHTinGALE Roman I. Viktor Honza Skeleton m01e Jirkus2 yed69 Baker sibirnaya M-72 jankoxxx Bert viking Dali RAM 21
Marfi Odesláno 30. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2010 laci Marfi ? kibi otmar baza horal Czechjoker jfidler Z. kamil vendy little w onion spiderer skalis seh1 mike ? martinbor JPS instant gandalf people Tada emte Adam99 Foundryman Vit skik ricous YPO SAS henry tko Ivan Lelak Phoenix lolohh Old Black japa ls8ls8 navi NIGHTinGALE Roman I. Viktor Honza Skeleton m01e Jirkus2 yed69 Baker sibirnaya M-72 jankoxxx Bert viking Dali RAM 21 dal jsem si tam otazníček, ale určitě mě to zajímá dál
PhoeniX Odesláno 30. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2010 ODSTUPUJI, nebaví mě to tu. Nosit na zápěstí limitku tohoto fóra, musel bych se... laci Marfi kibi otmar baza horal Czechjoker jfidler Z. kamil vendy little w onion spiderer skalis seh1 mike ? martinbor JPS instant gandalf people Tada emte Adam99 Foundryman Vit skik ricous YPO SAS henry tko Ivan Lelak lolohh Old Black japa ls8ls8 navi NIGHTinGALE Roman I. Viktor Honza Skeleton m01e Jirkus2 yed69 Baker sibirnaya M-72 jankoxxx Bert viking Dali RAM 21
skipi.vb Odesláno 30. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2010 laci Marfi kibi otmar baza horal Czechjoker jfidler Z. kamil vendy little w onion spiderer skalis seh1 mike ? martinbor JPS instant gandalf people Tada emte Adam99 Foundryman Vit skik ricous YPO SAS henry tko Ivan Lelak lolohh Old Black japa ls8ls8 navi NIGHTinGALE Roman I. Viktor Honza Skeleton m01e Jirkus2 yed69 Baker sibirnaya M-72 jankoxxx Bert viking Dali RAM 21 skipi.vb
Návštěvník Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2010 laci Marfi kibi otmar baza horal Czechjoker jfidler Z. kamil vendy little w onion spiderer skalis seh1 mike ? martinbor JPS instant gandalf people Tada emte Adam99 Foundryman Vit skik ricous YPO SAS henry tko Ivan Lelak lolohh Old Black japa ls8ls8 navi NIGHTinGALE Viktor Honza Skeleton m01e Jirkus2 yed69 Baker sibirnaya M-72 jankoxxx Bert viking Dali RAM 21 skipi.vb Mám nějakej hodinkovej splín a nemůžu si vybrat . Tahle limitka by mi to nevyřešila. Good luck
ricous Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2010 laci Marfi kibi otmar baza horal Czechjoker jfidler Z. kamil vendy little w onion spiderer skalis seh1 mike ? martinbor JPS instant gandalf people Tada emte Adam99 Foundryman Vit skik YPO SAS henry tko Ivan Lelak lolohh Old Black japa ls8ls8 navi NIGHTinGALE Viktor Honza Skeleton m01e Jirkus2 yed69 Baker sibirnaya M-72 jankoxxx Bert viking Dali RAM 21 skipi.vb Bohužel i já musím tenhle zajímavý projekt opustit - včerejší nákup PO mě na delší dobu vycucal, navíc má pro mne prioritu limitka GMT, ve které jsem se angažoval a ve kterou stále doufám. Každopádně hodně štěstí, rozjetý to máte dobře!
Viktor Odesláno 7. února 2010 Nahlásit Odesláno 7. února 2010 laci Marfi kibi otmar baza horal Czechjoker jfidler Z. kamil vendy little w onion spiderer skalis seh1 mike ? martinbor JPS instant gandalf people Tada emte Adam99 Foundryman Vit skik YPO SAS henry tko Ivan Lelak lolohh Old Black japa ls8ls8 navi NIGHTinGALE Honza Skeleton m01e Jirkus2 yed69 Baker sibirnaya M-72 jankoxxx Bert viking Dali RAM 21 skipi.vb Musím odstoupit, hodně štěstí s dotáhnutím do konce.
spiderer Odesláno 7. února 2010 Nahlásit Odesláno 7. února 2010 laci Marfi kibi otmar baza horal Czechjoker jfidler Z. kamil vendy little w onion skalis seh1 mike ? martinbor JPS instant gandalf people Tada emte Adam99 Foundryman Vit skik YPO SAS henry tko Ivan Lelak lolohh Old Black japa ls8ls8 navi NIGHTinGALE Honza Skeleton m01e Jirkus2 yed69 Baker sibirnaya M-72 jankoxxx Bert viking Dali RAM 21 skipi.vb --- Taky odstupuji, je vsak mozne, ze se do budoucna znovu prihlasim, zalezi jak se to bude vyvijet a kdy je realne ze by byly hodinky k odberu, zatim je tam na me moc neznamych..
Marfi Odesláno 8. února 2010 Nahlásit Odesláno 8. února 2010 (upraveno) laci Marfi??? kibi otmar baza horal Czechjoker jfidler Z. kamil vendy little w onion skalis seh1 mike ? martinbor JPS instant gandalf people Tada emte Adam99 Foundryman Vit skik YPO SAS henry tko Ivan Lelak lolohh Old Black japa ls8ls8 navi NIGHTinGALE Honza Skeleton m01e Jirkus2 yed69 Baker sibirnaya M-72 jankoxxx Bert viking Dali RAM 21 skipi.vb Přidal jsem si tři otazníčky, pořád mě to zajímá, jako vedlejší projekt. Nejsem spokojený s reakční dobou Zena, a cena se dostává moc nad původní nástřel. Uvidím až se to posune dál. Upraveno 8. února 2010 uživatelem Marfi
People Odesláno 13. února 2010 Nahlásit Odesláno 13. února 2010 Odstupujem. Nakolko sa nic nedeje a za 60 dni ma prist iPad.
horal Odesláno 13. února 2010 Nahlásit Odesláno 13. února 2010 laci Marfi??? kibi otmar baza Czechjoker jfidler Z. kamil vendy little w onion skalis seh1 mike ? martinbor JPS instant gandalf people Tada emte Adam99 Foundryman Vit skik YPO SAS henry tko Ivan Lelak lolohh Old Black japa ls8ls8 navi NIGHTinGALE Honza Skeleton m01e Jirkus2 yed69 Baker sibirnaya M-72 jankoxxx Bert viking Dali RAM 21 skipi.vb Přidal jsem si tři otazníčky, pořád mě to zajímá, jako vedlejší projekt. Nejsem spokojený s reakční dobou Zena, a cena se dostává moc nad původní nástřel. Uvidím až se to posune dál. Mám stejný názor, ale bez tří otazníků. Zatím se vzdávám účasti.
jfidler Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Odesláno 14. února 2010 laci Marfi??? kibi otmar baza Czechjoker jfidler??? Z. kamil vendy little w onion skalis seh1 mike ? martinbor JPS instant gandalf people Tada emte Adam99 Foundryman Vit skik YPO SAS henry tko Ivan Lelak lolohh Old Black japa ls8ls8 navi NIGHTinGALE Honza Skeleton m01e Jirkus2 yed69 Baker sibirnaya M-72 jankoxxx Bert viking Dali RAM 21 skipi.vb Kvůli závažnému onemocnění se můj rozpočet stal trochu napjatým, takže prozatím přidávám ke svému jménu tři otazníčky a doufám, že se moje finanční situace zlepší, než se Zeno k něčemu rozhoupe.
Ivan Lelák Odesláno 16. února 2010 Nahlásit Odesláno 16. února 2010 Zatím zůstávám, ale přiznám, že to na mne začíná být na dost dlouhé lokte. Je něco nového? Info od dodavatele? Přesnější provedení hodinek? Nebo si zatím jen tak nezávazně povídáme?
Vit Odesláno 4. března 2010 Nahlásit Odesláno 4. března 2010 LAC1, chcíplo to kvůli tomu. že nemáš čas nebo o tuto zakázku nestojí ZENO? děkuju za odpověď
Ram 21 Odesláno 5. března 2010 Nahlásit Odesláno 5. března 2010 Ruply mi nervy a odstupuji, pokud se podaří prodjekt rozdýchat, rád se opět přidám. Přeji hodně zdaru.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se