Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Chci pořídit víkendové automaty, neboť na Sinnech přibývá zbytečných šrámů. Rozhoduji se mezi Seiko SNZF17 a SNZF21.

A jaké byste si vybrali vy (a proč)?

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Edited by profik
Posted (edited)

To je otázka, na kterou si musíš umět odpovědět sám. Záleží na tvých preferencích, na tom, kam je budeš nosit, co budeš mít na sobě atd. Pokud nosíš o víkendu černé kapsáče a černý svetr, pak se k tomu budou hodit celočerné hodinky. Pokud chodíš v běžném "casual" oblečení, nic nezkazíš nerezovými.

Já osobně mám tedy trochu problém s tím PVD, protože jednak nevěřím v jeho "absolutní" trvanlivost a jednak mi to vizuálně připadá trochu jako umělá hmota. Ale jak říkám, nosit to budeš ty...

Edited by Z.
Posted

myslím, že to PVD vydrží ........ kdysi jsem měl nějaké vietnamské kvarcky a drželo to na nich roky, tak to musí vydržet na Seiku. Jinak za mne stříbrné, ale Z. má pravdu, musíš se rozhodnout sám. A kdybys se nějak nemohl rozhodnout, prostě si hoď korunou. A bude rozhodnuto. Totiž, jakmile něco padne, tak ti projede hlavou buď, že bys raději ty druhý (z neznámého či známého důvodu) a v té myšlence máš rozhodnutí. Nebo ti proběhne hlavou, že seš rád, že padlo zrovna tohle, protože bys je raději. A taky to máš. Tak vo co gou? Vem kačku nebo pjetikačku a házej :D

Pak dej vědět :D

Posted

Černé jsou asi elegantnější, stříbrné zase praktičtější, poměrně lehce totiž opravíš poškrábaný povrch, u těch černých to bude problém.

Posted

Pokud nejsi citlivej na osoupani a odreniny, pak kup cerne:-)

Posted

Černé se hodí skvěle ke kožené bundě, jsou mezi lidma řidší, takže na první pohled víc zaujmou, navíc když je hodíš na kožený řemen ze surové kůže, dostanou zvláštní šmrnc, dá se s nima podle mého víc experimentovat:-).

• 2 weeks later...
Posted

nosim seika sport 5 v pvd uprave na ruke 2.5 roka...stale ....v noci cez den v kupelni pri praci pri bicyklovani v praci...na puzdre nie je ani skrabancek. (len jeden skoro neviditelny ale ten som urobil sam sklenenym pilnikom na nechty ked som skusal co pvd vydrzi.

osuchana je jednine kovova cierna pracka na zapinanie aj to nie nejako velmi.. (a to som mal hodinky na ruke aj pri stahovani sa :-) )

Posted

jak to teda dopadlo??? Které se kupují?

Posted
Chci pořídit víkendové automaty, neboť na Sinnech přibývá zbytečných šrámů. Rozhoduji se mezi Seiko SNZF17 a SNZF21.

A jaké byste si vybrali vy (a proč)?

cerne... a proc... no to je proste... libi se mi vic...