profik Posted December 16, 2009 Report Posted December 16, 2009 (edited) Chci pořídit víkendové automaty, neboť na Sinnech přibývá zbytečných šrámů. Rozhoduji se mezi Seiko SNZF17 a SNZF21. A jaké byste si vybrali vy (a proč)? Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Edited December 16, 2009 by profik
Z. Posted December 16, 2009 Report Posted December 16, 2009 (edited) To je otázka, na kterou si musíš umět odpovědět sám. Záleží na tvých preferencích, na tom, kam je budeš nosit, co budeš mít na sobě atd. Pokud nosíš o víkendu černé kapsáče a černý svetr, pak se k tomu budou hodit celočerné hodinky. Pokud chodíš v běžném "casual" oblečení, nic nezkazíš nerezovými. Já osobně mám tedy trochu problém s tím PVD, protože jednak nevěřím v jeho "absolutní" trvanlivost a jednak mi to vizuálně připadá trochu jako umělá hmota. Ale jak říkám, nosit to budeš ty... Edited December 16, 2009 by Z.
vraby Posted December 16, 2009 Report Posted December 16, 2009 Hlavně je budeš nosit ty,tak vybírej podle sebe.Mě osobně ty černé nějak nejedou,možná s jinou barvou ciferníku.
budo Posted December 16, 2009 Report Posted December 16, 2009 myslím, že to PVD vydrží ........ kdysi jsem měl nějaké vietnamské kvarcky a drželo to na nich roky, tak to musí vydržet na Seiku. Jinak za mne stříbrné, ale Z. má pravdu, musíš se rozhodnout sám. A kdybys se nějak nemohl rozhodnout, prostě si hoď korunou. A bude rozhodnuto. Totiž, jakmile něco padne, tak ti projede hlavou buď, že bys raději ty druhý (z neznámého či známého důvodu) a v té myšlence máš rozhodnutí. Nebo ti proběhne hlavou, že seš rád, že padlo zrovna tohle, protože bys je raději. A taky to máš. Tak vo co gou? Vem kačku nebo pjetikačku a házej Pak dej vědět
Filipes Posted December 17, 2009 Report Posted December 17, 2009 určitě nejdřív vidět naživo! Seiko umí na některejch modelech takový úža lůža PVDečko až se tají dech
DAveDOG Posted December 17, 2009 Report Posted December 17, 2009 Já bych bral černé, ale lepší bude si je někde vyzkoušet.
abbot Posted December 17, 2009 Report Posted December 17, 2009 stříbrný, černá se musí omrzet a nebo nejlíp oboje
bohush Posted December 17, 2009 Report Posted December 17, 2009 Černé jsou asi elegantnější, stříbrné zase praktičtější, poměrně lehce totiž opravíš poškrábaný povrch, u těch černých to bude problém.
cody Posted December 17, 2009 Report Posted December 17, 2009 Pokud nejsi citlivej na osoupani a odreniny, pak kup cerne:-)
profik Posted December 18, 2009 Author Report Posted December 18, 2009 Děkuji všem za názory, zatím vedou stříbrné. :-)
Hasňa Posted December 18, 2009 Report Posted December 18, 2009 Za me jednoznacne stribrne. Mam rad barvu ocele a cerne hodinky, pokud nejsou z probarvene keramiky, nebo carbonu, vypadaji pro me oci velmi levne.
Jimjim Posted December 18, 2009 Report Posted December 18, 2009 Nooo, mě se moc líbí ty stříbrné, hned bych do nich šel...
rubus32 Posted December 18, 2009 Report Posted December 18, 2009 Černé se hodí skvěle ke kožené bundě, jsou mezi lidma řidší, takže na první pohled víc zaujmou, navíc když je hodíš na kožený řemen ze surové kůže, dostanou zvláštní šmrnc, dá se s nima podle mého víc experimentovat:-).
Helex Posted December 23, 2009 Report Posted December 23, 2009 Pro mě jasně PVD, akorátže radši SNZG17.
Vlado Posted January 3, 2010 Report Posted January 3, 2010 nosim seika sport 5 v pvd uprave na ruke 2.5 roka...stale ....v noci cez den v kupelni pri praci pri bicyklovani v praci...na puzdre nie je ani skrabancek. (len jeden skoro neviditelny ale ten som urobil sam sklenenym pilnikom na nechty ked som skusal co pvd vydrzi. osuchana je jednine kovova cierna pracka na zapinanie aj to nie nejako velmi.. (a to som mal hodinky na ruke aj pri stahovani sa :-) )
chandler Posted January 3, 2010 Report Posted January 3, 2010 Chci pořídit víkendové automaty, neboť na Sinnech přibývá zbytečných šrámů. Rozhoduji se mezi Seiko SNZF17 a SNZF21. A jaké byste si vybrali vy (a proč)? cerne... a proc... no to je proste... libi se mi vic...
Recommended Posts