blam Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2014 U creationwatches zásilky běžně označují jako dárek s nižší cenou, tedy obdoba jako u mywatcheshub, což se samozřejmě může změnit, proto bych raději počítal s částkou vyšší a pak byl příjemně překvapen Je potřeba je uvědomit předem aby to takto udělali nebo je to u nich standart při každé objednávce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2014 Jak je to teď, nevím (nekupoval jsem), dříve to bývalo u normální zásilky (= jedny hodinky), běžné. Jak ale uvádím, časy se mění, tak už to může být jiné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2014 Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazilisek Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 Moc děkuju za odpověď! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2014 V patek obednano, v utery na ruce, celnici se s tim nechteli asi drbat, takze bez doplatku DPH. Supr cupr! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2014 Tak mam na ceste jedny. Tak jsem zvedavy jak to dopadne. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2014 Tak v pondeli objednano a v patek na ruce. Byl jsem s prodejcem domluveny aby uvedl nizsi cenu a celnici to proslo. Jsem velmi spokojen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazilisek Odesláno 31. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2014 31.3.14 19:20 objednano, platba PayPal a vesele si čekám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomiTT Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2014 Tak se také přidám: 30.4.2014 objednáno, platba PayPal, nějak jim zahaproval systém, takže nebylo kam zadat doručovací adresu; vyřešili jsme to promptně e-mailem. 2.4.2014 odpoledne doručeno s doplatkem 202Kč (kupoval jsem hodinky v ceně cca 80?). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazilisek Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2014 31.3.14 19:20 objednano, platba PayPal a vesele si čekám Tak doručeno až 7.4.2014 13:30, zásilka se seknula přes víkend na DHL v Brně, ale jinak naprostá spokojenost. Pěkně zabaleno, v origo krabičce, cena 101?, doplatek 175,- Kč. Pohodička :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riotstarterr Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2014 Já jsem si objednával z creationwatches včera odpoledne a dnes se to ještě ani nehlo, je to stále ve stavu processing a neodpověděli mi ani na mail, který jsem posílal včera ráno s jedním dotazem.Ne že by to bylo nějak extra dlouho, ale co jsem tak všude četl o super rychlosti toho obchodu, toto je zatím mírné zklamání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rommir Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2014 Tak pověsti nelžou - v neděli večer objednáno ,ve čtvrtek odpoledne na ruce .celníci to pořešili do hodiny a ani mě neobtěžovali - dph 191,- kč,. :-)creationwatches + DHL + celníci =1* Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riotstarterr Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2014 Tak pověsti nelžou - v neděli večer objednáno ,ve čtvrtek odpoledne na ruce .celníci to pořešili do hodiny a ani mě neobtěžovali - dph 191,- kč,. :-)creationwatches + DHL + celníci =1* U mě to ještě ani neodeslali, trochu mě to štve. Objednával jsi víc jak za 150E? Doufám, že nebudu solit moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rommir Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2014 riotstarterr -SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hammi Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2014 Musím napsat výbornou zkušenost s tímto obchodem. Objednal jsem v úterý 15.4. Během úterka email od creationwatches a hned na to DHL s track nummer. Sledoval jsem zásilku, jak divej a byla seklá až do čtvrtka v Singapuru. Pak už to šlo rychle - pátek v Lipsku, pak tři dny volna, v úterý ráno se mi objevily podle trackingu v Praze, prošly celním řízením, a v 11 mi volal kurýr, že bude za 5 minut u mě. Jemu jsem zaplatil rovných 200 Kč (DPH). Hodinky stály 184 USD, ale prodejce napsal cenu 48 USD, proto, tak nízké DPH. Takže spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rampelnik Odesláno 30. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2014 Přidávám se s pozitivní zkušeností. Hodinky dorazily v pořádku, rychle a pouze se clem nějakých 175 Kč. Maximální spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanZed Odesláno 13. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2014 Kupoval jsem zde Seiko skx007 a byl problém s rezervou, která se vůbec neblížila udávaným hodnotám a hodinky se zastavovaly přes noc. Výsledek reklamačního procesu: dnes mi dorazily zpět, přesně dva měsíce po odeslání na reklamaci. Dal jsem asi 230 Kč za poslání tam, 12 USD jsem platil za poslání nazpět přes DHL, DHL jsem navíc doplácel 176 Kč za DPH, ale asi ani nemám čas nějak dohadovat, že bych DPH platit neměl. V Creationwatches se na mě navíc pokoušeli vymáhat 20 USD za to, že jsem hodinky poslal na pravidelný servis a chvíli trvalo než jsem se komunikací dostal až k někomu povolanému, kdo uznal, že mi byla schváleno odeslání na reklamaci a nic takového platit nemusím. Každopádně celkem mě to vyšlo na skoro 700 Kč a spoustu času navíc. Na hodinkách naštěstí nejsou žádné škrábance apod. jenom jsem si všiml smítka na číslovce datumu 31. Přišly bez krabičky, o kterou jsem tak přišel, a bez jakéhokoliv papíru, který by popisoval, co s nimi kdo dělal a zda nalezli závadu a zda například provedli test vodotěsnosti. Celkově mám takový rozpačitý dojem z nákladů a jejich přístupu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riotstarterr Odesláno 13. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2014 JanZed: No to nezní moc dobře, sám jsem uvažoval, jak by asi postupovala reklamace. Každopádně platit opakovaně DPH/CLO je na hlavu, na to nemají nárok, můžeš jim prokázat, že se jedná o reklamaci a mají smůlu. V každém případě je to dost opruz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2014 Kupoval jsem zde Seiko skx007 a byl problém s rezervou, která se vůbec neblížila udávaným hodnotám a hodinky se zastavovaly přes noc. Výsledek reklamačního procesu: dnes mi dorazily zpět, přesně dva měsíce po odeslání na reklamaci. Dal jsem asi 230 Kč za poslání tam, 12 USD jsem platil za poslání nazpět přes DHL, DHL jsem navíc doplácel 176 Kč za DPH, ale asi ani nemám čas nějak dohadovat, že bych DPH platit neměl. V Creationwatches se na mě navíc pokoušeli vymáhat 20 USD za to, že jsem hodinky poslal na pravidelný servis a chvíli trvalo než jsem se komunikací dostal až k někomu povolanému, kdo uznal, že mi byla schváleno odeslání na reklamaci a nic takového platit nemusím. Každopádně celkem mě to vyšlo na skoro 700 Kč a spoustu času navíc. Na hodinkách naštěstí nejsou žádné škrábance apod. jenom jsem si všiml smítka na číslovce datumu 31. Přišly bez krabičky, o kterou jsem tak přišel, a bez jakéhokoliv papíru, který by popisoval, co s nimi kdo dělal a zda nalezli závadu a zda například provedli test vodotěsnosti. Celkově mám takový rozpačitý dojem z nákladů a jejich přístupu. No jo, to je ten risk a dan za to, ze chces usetrit pri nakupu a objednavas z tramtarie. V pripade poruchy se to prodrazi a zkomplikuje, jak je videt na tvem pripade. Jen aby to nevyznelo spatne, nic ti nevytykam, sam jsem tam Seika kupoval, ale kdyby neco, prdim na reklamaci a dam je prohlidnout mistnimu hodinari. Financne to vyjde mozna stejne a casove urcite lepe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rommir Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2014 Kdyby jsi měl doklad s datum,razítkem a asi i s podpisem prodejce, tak ti záruku uznají i u nás v ALtru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se