Helex Odesláno 27. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2009 Tak to je bomba! Jestli sem dáš video, tak nás půlku zhypnotizuješ
honza71 Odesláno 27. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2009 Krásné hodinky, velká gratulace. Super vychytávka mi přijde ta "mezera" na vnitřní datumový lunetě, aby člověku nekazila několik dní datumová ručička pohled na turbíčko.
twinsfather Odesláno 27. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2009 Je to holt majstrštik, vo tom žádná! Gratulka! Turba by tu ale na fóru měly být minimálně čtvery podle ankety o vlastněných komplikacích na našich hodinkách ne?
Návštěvník Kamil Odesláno 27. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2009 Turba by tu ale na fóru měly být minimálně čtvery podle ankety o vlastněných komplikacích na našich hodinkách ne? Ty tři zbylý jsou poněkud levnější, z málem zakázané Číny. A taky asi nehlasoval majitel UN Freak. To je taky tourbillon, i když poněkud netradiční.
xlaque Odesláno 27. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2009 Milgaussy: těžko říct... v článku jsem nějak nenašel, které hodinky se soutěže účastnily - uvedeny jsou jen první dvoje v pořadí. Myslel som to tak, že ked sa hovori o Milgaussoch ako o veľmi odolnych hodinkach a Rolexoch ako všeobecne presnych, tentokrat im veľmi Farradayova klietka nepomohla, teda ak sa učastnili contestu
M916 Odesláno 27. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2009 a tím jsi mi zkazil radost ze všech mých hodinek. ... ale neboj, to rychle přejde. Blahopřeji ti k nádhernému kousku a upřímně ti ho přeji, Dali.
safi Odesláno 27. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2009 Ty tři zbylý jsou poněkud levnější, z málem zakázané Číny. A taky asi nehlasoval majitel UN Freak. To je taky tourbillon, i když poněkud netradiční. členů fóra s tourbillonem bude více, ale jsou to většinou pasivní členové - jsou zaregistrování, ale pouze čtou a to je škoda, protože jejich sbírka v trezoru je hooodně zajímavá.
Dali Odesláno 27. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 27. prosince 2009 a tím jsi mi zkazil radost ze všech mých hodinek. ... ale neboj, to rychle přejde. Blahopřeji ti k nádhernému kousku a upřímně ti ho přeji, Dali. Děkuju za blahopřání a doufám, že až bude hezky tak se zastavíš, když minule to nevyšlo. Tímhle tě snad nalákám. Je mi líto, že jsem ti zkazil radost, ale mockrát už se mi to asi nestane. Slibuju.
D_o_S Odesláno 29. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2009 Krásný hodinky. Mohl by ses prosím zmínit o přesnosti (pokud si to teda měřil)? Dík.
M916 Odesláno 29. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2009 Děkuju za blahopřání a doufám, že až bude hezky tak se zastavíš, když minule to nevyšlo. Tímhle tě snad nalákám. Je mi líto, že jsem ti zkazil radost, ale mockrát už se mi to asi nestane. Slibuju. No to už je opravdu ta poslední pověstná přehrada chrstnutá do oceánu tvé sbírky :-)) tomu se nedá odolat, to musím vidět ;-)
jnm Odesláno 29. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2009 Tak to je ***** do **** neskutečně ******** nádherný a úplně k *******. Sorry, musel jsem si ulevit, to se hned tak nevidí
kajmid Odesláno 29. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2009 Spadly mi hračky do kanálu, když jsem tohle uviděl. Fakt hustý. To jsou moje "dream watch". Upřímná gratulace!
Dali Odesláno 2. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 2. ledna 2010 Krásný hodinky. Mohl by ses prosím zmínit o přesnosti (pokud si to teda měřil)? Dík. Zatím jsem přesnost nezkoušel, u ostatních hodinek na to kašlu, ale s těmahle si dám práci a změřím to.
Benne Odesláno 2. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2010 neuveritelne krasne hodinky, nemozem sa vynadivat
lastam Odesláno 2. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2010 Tak tohle uz je opravdu narez!!! gratulace, tohle jen tak nekdo na ruce nema! Kdyz jsem si tohle precetl, omegy mi na ruce poradne zvadly...
Peta-Biker Odesláno 2. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2010 Dali:Chlape, všechna čest Tvé sbírce, opravdu každý kousek je vlastně klenot. lastam: Tak, jestli uvadly úplně, já se o ně hlásím
Dali Odesláno 10. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 10. ledna 2010 Po chvíli nošení, můžu konstatovat, že se mi líbí čím dál víc. Měl jsem trochu strach, že se mi budou zdát malé, jsem zvyklý na větší a tyhle mají jenom 41,5 a dost širokou lunetu. Musím říct, že mi sednou perfektně a větší hodinky se mi zdají nějak velké, že by se mi taky už nějak zmenšoval průměr? Konečně jsem se donutil udělat pár fotek. No, hodinky jsem moc hezky nevyfotil, ale chlupy na ruce se docela povedly ne? Nevím, jestli se vám to už taky stalo, ale po poradě se mě kolegové ptali, jestli někam pospíchám, nebo jestli nemluvili moc dlouho, když jsem každou chvíli koukal na hodinky.
Benne Odesláno 10. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2010 mam poslintanu klavesnicu po tychto fotkach nieco uzasne,ja by som na porade s nimi na ruke asi nevnimal ani nic ine,takze ta chapem dost
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se