Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Děkuji.

Pobavili mě to a zvláště na Silvestra.

Jen proboha dejte někdo sdělení pro nové členy, že je to for.

Nedej bože , aby to vzal někdo z nových vázně.

Ještě jednou díky Vtipálku ! ;) ;)

• Odpovědi 262
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Joo, pánové, je to mazec... neboli ****..Srandičky - skoro jako od naší babičky ....

Zábava na Silvestra, tak to my byt, kazeň je to hlavni, i nivelizace...

Asi to bude nakonec ....

Odesláno
  Citovat
S nadsázkou bychom mohli přirovnat tento test k testům na LHC urychlovači v CERNU. Ovšem i laik pochopí, že Higgsův boson zde opravdu nenalézt nelze.

Tohle je fakt nejlepší zjištění na závěr, takže pamatujte si :"V hajzlu boson nenajdeš" :thumbsup_anim:

Odesláno

Tak za mne - ze zacatku jsem si myslel ze pan je jen trosicku mimoň ale po par dalsich radcich i ja pochopil ze se ma jednat o srandu, bohuzel na mne asi moc slozita :( asi je to usity horkou jehlou no treba to pan inzenyr dotahne v nektere z dalsich recenzi, a jak rekl "kiby" fotky na inzenyra moc malo technicke a moc velke umeni.

davam :thumbsdown_anim:

Odesláno
  Jay Doll napsal:
Tohle je fakt nejlepší zjištění na závěr, takže pamatujte si :"V hajzlu boson nenajdeš" :thumbsup_anim:

Vemte to takhle, pane kolego: vědci se pokoušeli detekovat Higgsův boson na urychlovači částic LEP ve švýcarském CERNu, přesvědčivý důkaz o jeho existenci však dosud nebyl získán. V pátrání po Higgsově bosonu budou dále pokračovat s pomocí Velkého hadro(no)vého urychlovače LHC který byl uveden do provozu v září 2008. Inženýr opomenul písmena NO v slově "hadrónový", čímž získal urychlovač hadrový.. Jelikož je Inženýr technicky vysokoškolsky vzdělán a má zlaté české ručičky, udělal si potřebné zařízení sám použitím běžného domáciho urychlovače a kusu hadru - viď foto:

n09predsplachnutim.jpg

Negací negace - nenalézt nelze pak boson potvrdil. Gratulace!

Odesláno

Tak jsou dvě možnosti...buď si ing. z nás udělal těžkou prdel a nebo, což by bylo horší, to napsal vážně a tím pádem je to jeden z těch inženýrů výše jmenovaných....každopádně článek nestojí za přečtení....

Odesláno

Jako silvestrovský příspěvek výborné čtení,asi se stanu taky inženýrem,neučí to náhodou taky v Plzni?Jen houšť a větší kapky!!!!

Odesláno
  Diamondking napsal:
Tak jsou dvě možnosti...buď si ing. z nás udělal těžkou prdel a nebo, což by bylo horší, to napsal vážně a tím pádem je to jeden z těch inženýrů výše jmenovaných....každopádně článek nestojí za přečtení....

:thumbsup_anim:

Odesláno

velke zklamani. velkolepe entre, a clanek... ze zacatku jsem - sice nevericne - myslel, ze to nejakej vul mysli vazne. docetl jsem to po "revizi teorie relativity", potom jsem pochopil, ze to je takovej blbej silvestrovskej vtipek.

ale ten dopad na novacky nebo chudaky, co na to narazi nahodou... ach jo.

celkove: :thumbsdown_anim:

Odesláno

Je to perfektní. Toto tady už dlouho nebylo. Má to prvky očekávání, napětí a to konečné vyvrcholení? Prostě to pravé na dny vánočního válení na gauči.

Jen se přiznejte. Každý z vás hned po příchodu na chronomag hledal toto vlákno. A to že to nemohl myslet vážně je snad každému jasné.

Odesláno (upraveno)
  Diamondking napsal:

To : Diamondking

Přečti si to ještě jednou a celé od začátku a snad ti to docvakne

A nebo ti to povím rovnou: ano byla to prdel pro pobavení místních členů a bylo to myslím dost povedené.

Bude to tím, že nečteš tak jak se má a to od začátku do konce. :crying_anim02:

Upraveno uživatelem long
Odesláno

Osobně podezírám moderátory, že minimálně podle IP už dávno vědí, kdo je tajemným inžou... A když ne podle IP, tak podle tý ruky určitě ;)

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)

to filo-boxer - já to nebyl.

Ke článku, nebyl vůbec špatný, pobavil jsem se. Doprovodné fotografie vtipné, ale z té na toiletě se mi lehce zvedl kufr. Tam to inža podle mého názoru přepálil. Negativního dopadu na nováčky bych se nebál, předpokládám, že pokud zvládnou přečíst článek našeho vysoce vzdělaného kolegy, dokáží si přečíst i naše negativní reakce. Nebráním se dalším článkům pana inženýra, ale nejsem si zcela jist, že se jim budu věnovat. 

Upraveno uživatelem Snow

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...