long Odesláno 31. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2009 Děkuji. Pobavili mě to a zvláště na Silvestra. Jen proboha dejte někdo sdělení pro nové členy, že je to for. Nedej bože , aby to vzal někdo z nových vázně. Ještě jednou díky Vtipálku !
PetrM. Odesláno 31. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2009 přímo ďábelské :-) díky, pane inženýrský, konečně už vím jaké hodinky "pořídit" :-)
Jimjim Odesláno 31. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2009 Joo, pánové, je to mazec... neboli ****..Srandičky - skoro jako od naší babičky .... Zábava na Silvestra, tak to my byt, kazeň je to hlavni, i nivelizace... Asi to bude nakonec ....
Jay Doll Odesláno 31. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2009 Citovat S nadsázkou bychom mohli přirovnat tento test k testům na LHC urychlovači v CERNU. Ovšem i laik pochopí, že Higgsův boson zde opravdu nenalézt nelze. Tohle je fakt nejlepší zjištění na závěr, takže pamatujte si :"V hajzlu boson nenajdeš"
tyfo Odesláno 31. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2009 Tak za mne - ze zacatku jsem si myslel ze pan je jen trosicku mimoň ale po par dalsich radcich i ja pochopil ze se ma jednat o srandu, bohuzel na mne asi moc slozita asi je to usity horkou jehlou no treba to pan inzenyr dotahne v nektere z dalsich recenzi, a jak rekl "kiby" fotky na inzenyra moc malo technicke a moc velke umeni. davam
Jaem Odesláno 31. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2009 Jay Doll napsal: Tohle je fakt nejlepší zjištění na závěr, takže pamatujte si :"V hajzlu boson nenajdeš" Vemte to takhle, pane kolego: vědci se pokoušeli detekovat Higgsův boson na urychlovači částic LEP ve švýcarském CERNu, přesvědčivý důkaz o jeho existenci však dosud nebyl získán. V pátrání po Higgsově bosonu budou dále pokračovat s pomocí Velkého hadro(no)vého urychlovače LHC který byl uveden do provozu v září 2008. Inženýr opomenul písmena NO v slově "hadrónový", čímž získal urychlovač hadrový.. Jelikož je Inženýr technicky vysokoškolsky vzdělán a má zlaté české ručičky, udělal si potřebné zařízení sám použitím běžného domáciho urychlovače a kusu hadru - viď foto: Negací negace - nenalézt nelze pak boson potvrdil. Gratulace!
mechano Odesláno 1. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2010 Traveller napsal: To bych klidně udělal i já, jsou na to podle mě jak stvořené
HonzaX Odesláno 1. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2010 Ten test není objektivní , v hajzlu je vodní kámen .A vodní kámen to je prevít . Možná by pomohl Mister Propper .
Diamondking Odesláno 1. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2010 Tak jsou dvě možnosti...buď si ing. z nás udělal těžkou prdel a nebo, což by bylo horší, to napsal vážně a tím pádem je to jeden z těch inženýrů výše jmenovaných....každopádně článek nestojí za přečtení....
bohus76 Odesláno 1. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2010 Jako silvestrovský příspěvek výborné čtení,asi se stanu taky inženýrem,neučí to náhodou taky v Plzni?Jen houšť a větší kapky!!!!
Stephan Odesláno 1. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2010 Diamondking napsal: Tak jsou dvě možnosti...buď si ing. z nás udělal těžkou prdel a nebo, což by bylo horší, to napsal vážně a tím pádem je to jeden z těch inženýrů výše jmenovaných....každopádně článek nestojí za přečtení....
bandicoot Odesláno 1. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2010 Mě přijdou ty fotky výborný. Zapadnou sem skvěle, je v nich spousta reflexe tohodle fóra. Víc než v tom článku ;-)
little_w Odesláno 1. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2010 velke zklamani. velkolepe entre, a clanek... ze zacatku jsem - sice nevericne - myslel, ze to nejakej vul mysli vazne. docetl jsem to po "revizi teorie relativity", potom jsem pochopil, ze to je takovej blbej silvestrovskej vtipek. ale ten dopad na novacky nebo chudaky, co na to narazi nahodou... ach jo. celkove:
filo-boxer Odesláno 1. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2010 little_w napsal: ...ale ten dopad na novacky nebo chudaky, co na to narazi nahodou... ach jo. celkove: Pravda...navrhuji vlakno smazat a Inzenyra dozivotne zabanovat.
ELDA76 Odesláno 1. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2010 Je to perfektní. Toto tady už dlouho nebylo. Má to prvky očekávání, napětí a to konečné vyvrcholení? Prostě to pravé na dny vánočního válení na gauči. Jen se přiznejte. Každý z vás hned po příchodu na chronomag hledal toto vlákno. A to že to nemohl myslet vážně je snad každému jasné.
bohus76 Odesláno 1. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2010 To vyvrcholení bylo nejlepší,skoro jsem vytekl (smíchy).
long Odesláno 1. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2010 (upraveno) Diamondking napsal: Tak jsou dvě možnosti...buď si ing. z nás udělal těžkou prdel a nebo, což by bylo horší, to napsal vážně a tím pádem je to jeden z těch inženýrů výše jmenovaných....každopádně článek nestojí za přečtení.... To : Diamondking Přečti si to ještě jednou a celé od začátku a snad ti to docvakne A nebo ti to povím rovnou: ano byla to prdel pro pobavení místních členů a bylo to myslím dost povedené. Bude to tím, že nečteš tak jak se má a to od začátku do konce. Upraveno 1. ledna 2010 uživatelem long
jorix Odesláno 1. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2010 Osobně podezírám moderátory, že minimálně podle IP už dávno vědí, kdo je tajemným inžou... A když ne podle IP, tak podle tý ruky určitě
Návštěvník Snow Odesláno 1. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2010 (upraveno) to filo-boxer - já to nebyl. Ke článku, nebyl vůbec špatný, pobavil jsem se. Doprovodné fotografie vtipné, ale z té na toiletě se mi lehce zvedl kufr. Tam to inža podle mého názoru přepálil. Negativního dopadu na nováčky bych se nebál, předpokládám, že pokud zvládnou přečíst článek našeho vysoce vzdělaného kolegy, dokáží si přečíst i naše negativní reakce. Nebráním se dalším článkům pana inženýra, ale nejsem si zcela jist, že se jim budu věnovat. Upraveno 1. ledna 2010 uživatelem Snow
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se