Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já si osobně myslím že Inženýr přemýšlel jak se co nejrychleji stát turbočlenem a dostat se do podvědomí ostatních,a tu ho to napadlo"založím vlastní vlákno kde se představím jak nejlépe umím".Myslím že mu jeho záměr vyšel na 100%,protože co tu rozpoutal ho do 24hodin vyhoupne mezi naprostou špičku v počtu příspěvků.To co tu čtu mě už několikrát zesunulo smíchem pod stůl,a to se mi nestává tak často :clap: :clap: .Bravo

• Odpovědi 262
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)
  cubic napsal:
Já si osobně myslím že Inženýr přemýšlel jak se co nejrychleji stát turbočlenem a dostat se do podvědomí ostatních,a tu ho to napadlo"založím vlastní vlákno kde se představím jak nejlépe umím".Myslím že mu jeho záměr vyšel na 100%,protože co tu rozpoutal ho do 24hodin vyhoupne mezi naprostou špičku v počtu příspěvků.To co tu čtu mě už několikrát zesunulo smíchem pod stůl,a to se mi nestává tak často :clap: :clap: .Bravo

Napadla nás stejná věc... Třeba tu inženýr bude za nedlouho prodávat nějaké hodinky, například IWC Ingenieur... :guitar:

Upraveno uživatelem volfda
Odesláno
  volfda napsal:
Napadla nás stejná věc... Třeba tu inženýr bude za nedlouho prodávat nějaké hodinky, například IWC Ingenieur... :guitar:

Myslím že to tak bude.Opravdu je to nářez,pokud to nebude sranda,tak bych toho chlapa nechtěl potkat ani v Kauflandu za pokladnou.

Odesláno
  cubic napsal:
Myslím že to tak bude.Opravdu je to nářez,pokud to nebude sranda,tak bych toho chlapa nechtěl potkat ani v Kauflandu za pokladnou.

Tak Ypo to asi nebude. Na mojí SMS "jsi prozrazen inženýre" reagoval nechápavým "???"

Odesláno (upraveno)

Jestli je to vtipálek, co nás chtěl pobavit a sledovat reakce, pak klobouk dolů, fakt dobrý... Jestli je to opravdu jeho přirozený projev, pak je to slušný mačo, umím si ho představit jako jednoho mého IT kamaráda, co jen sedí za počítačem a chlubí se titulem a plká o tom, co udělá, no a pokud se jen snaží nasbírat 50 příspěvků, pak radím jít na aurko :sad01_anim:

Upraveno uživatelem volfda
Odesláno (upraveno)
  ¨safi napsal:
Tak Ypo to asi nebude. Na mojí SMS "jsi prozrazen inženýre" reagoval nechápavým "???"
Nevím kdo je Ypo,jsem tu krátce tak jsem neměl tu čest ale jak to teda vypadá,bude to ta horší varianta Upraveno uživatelem cubic
Odesláno
  cubic napsal:
Nevím kdo je Ypo,jsem tu krátce tak jsem neměl tu čest ale jak to teda vypadá,bude to ta horší varianta

Když pročteš toto vlákno, lehce pochopíš, kdo Ypo je...

Odesláno
  volfda napsal:
Když pročteš toto vlákno, lehce pochopíš, kdo Ypo je...
Vlákno jsem pročetl a lehce jsem pochopil že Ypo je podobný našemu panu Inženýrovi.Jen jsem myslel že Ypo má nějaká jiná specifika a kvality B)
Odesláno
  cubic napsal:
Vlákno jsem pročetl a lehce jsem pochopil že Ypo je podobný našemu panu Inženýrovi.Jen jsem myslel že Ypo má nějaká jiná specifika a kvality B)

Ještě chvilku čti, možná si poupravíš názor :).

Odesláno
  KFL napsal:
Ještě chvilku čti, možná si poupravíš názor :).
Jéé,už mě prosím netrap,vlákno jsem pročet a mám na Ypa stejný názor.Nechám se podat,prosííím :helpsmilie:

Odesláno (upraveno)
  cubic napsal:
Jéé,už mě prosím netrap,vlákno jsem pročet a mám na Ypa stejný názor.Nechám se podat,prosííím :helpsmilie:

EDIT: YPO je byvaly moderator fora, hodinkovy nadsenec a zavislak, v posledni dobe znamy take jako fejkobijec a zklamany dlouholety clen tohoto fora, ktery spatne nese pokles kvality zdejsiho obsahu a konci se svou zdejsi aktivni ucasti, pricemz se vseobecne vi, ze to stejne nevydrzi a uplne toto forum neopusti. Do inženýrů a podobných individui ma YPO kapku daleko, ale jestli tu jeste nekdo parkrat zacne opevovat MM nebo neco podobnyho, tak to s nim slehne. Nebejval tak pruderni, ale asi nema rad vanoce :D

Upraveno uživatelem budo
Odesláno (upraveno)

Jak se dalo tušit, v celým vlákně příspěvky I.Q. T.Y.K.V.E. ........takže jenom...příteli...

post-817-1261954129.jpg

Upraveno uživatelem hciq
Odesláno (upraveno)

Vlákno prekročilo hranice... Sľubovaný príspevok bude čoskoro hotový. "Kamil" je z hry von, spolupracuje na tom môj vnuk... Predtým mal na tabuli nejakú blbosť, tuším E=mc2 zo spolupráce s "Nejakým Kameňom" (nemecky "Einstein"), ale "Inženýr" dal lepšiu ponuku...

post-3792-1261952778.jpg

Upraveno uživatelem vlamor
Odesláno
  budo napsal:
EDIT: YPO je byvaly moderator fora, hodinkovy nadsenec a zavislak, v posledni dobe znamy take jako fejkobijec a zklamany dlouholety clen tohoto fora, ktery spatne nese pokles kvality zdejsiho obsahu a konci se svou zdejsi aktivni ucasti, pricemz se vseobecne vi, ze to stejne nevydrzi a uplne toto forum neopusti. Do inženýrů a podobných individui ma YPO kapku daleko, ale jestli tu jeste nekdo parkrat zacne opevovat MM nebo neco podobnyho, tak to s nim slehne. Nebejval tak pruderni, ale asi nema rad vanoce :D
Děkuji za vysvětlení!!! ;)

Návštěvník salamio
Odesláno
  jorix napsal:
Trošku jsem nepochopil, co je vtipného na panu Kolesovi?

¿Qué? :)

To myslíš vážně? Podle mě je na něm vtipného hlavně to, že je úplný magor, skoro stejně jako Lahola. :) Viz třeba mj. tady.

Odesláno
  salamio napsal:
¿Qué? :)

To myslíš vážně? Podle mě je na něm vtipného hlavně to, že je úplný magor, skoro stejně jako Lahola. :) Viz třeba mj. tady.

fotky a videa plavajicich zen? :thumbsup_anim: Ja bych rad aby mely okurkove saty :wheelchair:

Odesláno
  Drexxy napsal:
fotky a videa plavajicich zen? :thumbsup_anim: Ja bych rad aby mely okurkove saty :wheelchair:

Pánové, ona to je sice slušná prdel, na druhou stranu buďme rádi, že tohle fórum Míša - na rozdíl od mnoha jiných, nebohých - ještě nenašel. Jinak bysme se asi nestačili divit :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...