cubic Odesláno 27. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2009 Já si osobně myslím že Inženýr přemýšlel jak se co nejrychleji stát turbočlenem a dostat se do podvědomí ostatních,a tu ho to napadlo"založím vlastní vlákno kde se představím jak nejlépe umím".Myslím že mu jeho záměr vyšel na 100%,protože co tu rozpoutal ho do 24hodin vyhoupne mezi naprostou špičku v počtu příspěvků.To co tu čtu mě už několikrát zesunulo smíchem pod stůl,a to se mi nestává tak často :clap: .Bravo
volfda Odesláno 27. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2009 (upraveno) cubic napsal: Já si osobně myslím že Inženýr přemýšlel jak se co nejrychleji stát turbočlenem a dostat se do podvědomí ostatních,a tu ho to napadlo"založím vlastní vlákno kde se představím jak nejlépe umím".Myslím že mu jeho záměr vyšel na 100%,protože co tu rozpoutal ho do 24hodin vyhoupne mezi naprostou špičku v počtu příspěvků.To co tu čtu mě už několikrát zesunulo smíchem pod stůl,a to se mi nestává tak často :clap: .Bravo Napadla nás stejná věc... Třeba tu inženýr bude za nedlouho prodávat nějaké hodinky, například IWC Ingenieur... Upraveno 27. prosince 2009 uživatelem volfda
cubic Odesláno 27. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2009 volfda napsal: Napadla nás stejná věc... Třeba tu inženýr bude za nedlouho prodávat nějaké hodinky, například IWC Ingenieur... Myslím že to tak bude.Opravdu je to nářez,pokud to nebude sranda,tak bych toho chlapa nechtěl potkat ani v Kauflandu za pokladnou.
safi Odesláno 27. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2009 cubic napsal: Myslím že to tak bude.Opravdu je to nářez,pokud to nebude sranda,tak bych toho chlapa nechtěl potkat ani v Kauflandu za pokladnou. Tak Ypo to asi nebude. Na mojí SMS "jsi prozrazen inženýre" reagoval nechápavým "???"
volfda Odesláno 27. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2009 (upraveno) Jestli je to vtipálek, co nás chtěl pobavit a sledovat reakce, pak klobouk dolů, fakt dobrý... Jestli je to opravdu jeho přirozený projev, pak je to slušný mačo, umím si ho představit jako jednoho mého IT kamaráda, co jen sedí za počítačem a chlubí se titulem a plká o tom, co udělá, no a pokud se jen snaží nasbírat 50 příspěvků, pak radím jít na aurko Upraveno 27. prosince 2009 uživatelem volfda
cubic Odesláno 27. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2009 (upraveno) ¨safi napsal: Tak Ypo to asi nebude. Na mojí SMS "jsi prozrazen inženýre" reagoval nechápavým "???"Nevím kdo je Ypo,jsem tu krátce tak jsem neměl tu čest ale jak to teda vypadá,bude to ta horší varianta Upraveno 27. prosince 2009 uživatelem cubic
volfda Odesláno 27. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2009 cubic napsal: Nevím kdo je Ypo,jsem tu krátce tak jsem neměl tu čest ale jak to teda vypadá,bude to ta horší varianta Když pročteš toto vlákno, lehce pochopíš, kdo Ypo je...
safi Odesláno 27. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2009 cubic napsal: Nevím kdo je Ypo,jsem tu krátce tak jsem neměl tu čest ale jak to teda vypadá,bude to ta horší varianta úplně ta nejhorší
cubic Odesláno 27. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2009 volfda napsal: Když pročteš toto vlákno, lehce pochopíš, kdo Ypo je...Vlákno jsem pročetl a lehce jsem pochopil že Ypo je podobný našemu panu Inženýrovi.Jen jsem myslel že Ypo má nějaká jiná specifika a kvality
KFL Odesláno 27. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2009 cubic napsal: Vlákno jsem pročetl a lehce jsem pochopil že Ypo je podobný našemu panu Inženýrovi.Jen jsem myslel že Ypo má nějaká jiná specifika a kvality Ještě chvilku čti, možná si poupravíš názor .
jorix Odesláno 27. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2009 salamio napsal: Pardon, spletl jsem se ? pan inženýr pravděpodobně není Henryk Lahola, ale Michal Kolesa . Trošku jsem nepochopil, co je vtipného na panu Kolesovi?
cubic Odesláno 27. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2009 KFL napsal: Ještě chvilku čti, možná si poupravíš názor .Jéé,už mě prosím netrap,vlákno jsem pročet a mám na Ypa stejný názor.Nechám se podat,prosííím
budo Odesláno 27. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2009 (upraveno) cubic napsal: Jéé,už mě prosím netrap,vlákno jsem pročet a mám na Ypa stejný názor.Nechám se podat,prosííím EDIT: YPO je byvaly moderator fora, hodinkovy nadsenec a zavislak, v posledni dobe znamy take jako fejkobijec a zklamany dlouholety clen tohoto fora, ktery spatne nese pokles kvality zdejsiho obsahu a konci se svou zdejsi aktivni ucasti, pricemz se vseobecne vi, ze to stejne nevydrzi a uplne toto forum neopusti. Do inženýrů a podobných individui ma YPO kapku daleko, ale jestli tu jeste nekdo parkrat zacne opevovat MM nebo neco podobnyho, tak to s nim slehne. Nebejval tak pruderni, ale asi nema rad vanoce Upraveno 27. prosince 2009 uživatelem budo
hciq Odesláno 27. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2009 (upraveno) Jak se dalo tušit, v celým vlákně příspěvky I.Q. T.Y.K.V.E. ........takže jenom...příteli... Upraveno 27. prosince 2009 uživatelem hciq
vlamor Odesláno 27. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2009 (upraveno) Vlákno prekročilo hranice... Sľubovaný príspevok bude čoskoro hotový. "Kamil" je z hry von, spolupracuje na tom môj vnuk... Predtým mal na tabuli nejakú blbosť, tuším E=mc2 zo spolupráce s "Nejakým Kameňom" (nemecky "Einstein"), ale "Inženýr" dal lepšiu ponuku... Upraveno 27. prosince 2009 uživatelem vlamor
cubic Odesláno 27. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2009 budo napsal: EDIT: YPO je byvaly moderator fora, hodinkovy nadsenec a zavislak, v posledni dobe znamy take jako fejkobijec a zklamany dlouholety clen tohoto fora, ktery spatne nese pokles kvality zdejsiho obsahu a konci se svou zdejsi aktivni ucasti, pricemz se vseobecne vi, ze to stejne nevydrzi a uplne toto forum neopusti. Do inženýrů a podobných individui ma YPO kapku daleko, ale jestli tu jeste nekdo parkrat zacne opevovat MM nebo neco podobnyho, tak to s nim slehne. Nebejval tak pruderni, ale asi nema rad vanoce Děkuji za vysvětlení!!!
Návštěvník salamio Odesláno 27. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2009 jorix napsal: Trošku jsem nepochopil, co je vtipného na panu Kolesovi? ¿Qué? To myslíš vážně? Podle mě je na něm vtipného hlavně to, že je úplný magor, skoro stejně jako Lahola. Viz třeba mj. tady.
Drexxy Odesláno 27. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2009 salamio napsal: ¿Qué? To myslíš vážně? Podle mě je na něm vtipného hlavně to, že je úplný magor, skoro stejně jako Lahola. Viz třeba mj. tady. fotky a videa plavajicich zen? Ja bych rad aby mely okurkove saty
jnm Odesláno 28. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2009 Drexxy napsal: fotky a videa plavajicich zen? Ja bych rad aby mely okurkove saty Pánové, ona to je sice slušná prdel, na druhou stranu buďme rádi, že tohle fórum Míša - na rozdíl od mnoha jiných, nebohých - ještě nenašel. Jinak bysme se asi nestačili divit
Cyber Odesláno 28. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2009 Malaket napsal: Více než 2400 příspěvků za 8 měsíců je odhadem 30 denně... Jojo už jsem to tady jednou komentoval. Napsal jsi to přesně. :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se