lukas.78 Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2014 Další kousek dělá doma radost. Tentokrát z Aukra, plně v chodu, jet trošku opotřebované pouzdro a bez orig. řemenu. Jinak PARÁDNÍ !!! A ještě nějaké info o tomto kousku Casio JP-100W [509] Pulsecheck sensor watch Nečistoty (bílé) na okrajích tlačítek a skla jsou pouze zbytky čistící pasty. Bohužel to před focením nebylo vidět a znovu rozkládat fotoaparát už necííííí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 V 8. 9. 2014 v 18:10, ana digi temp napsal: Je tu někde diskuze k věcem z let 80-tých? nejen hodinky, ale třeba i elektronika? V 8. 9. 2014 v 18:37, Honza.manta napsal: Tohle sem patří - to jsou digitálky s kazeťákem a rádiem - jedny z prvních inteligentních hodinek. Nafotil jsem svoje retro digitálky s budíkem a kalkulačkou :-) Kdyby měl někdo zájem o budík nebo kalkulačku, tak mrkněte sem.Hodinky ale nedám - pohodlně se vejdou pod rukavici a při otloukání omítky je vůbec necítím. Včera jsem to samé zkusil s monstrama a udělal jsem si modráka na zápěstí. Takže nejlevnější Casia jsou nejlepší hodinky pro amatérské zedníky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 Nejenom pro zedniky. Cim vice hodinek jsem poznal, tim radeji se vracim k mym F91W s mesicni presnosti cca +5 sec, jednoduchou obsluhou, dobrou baterii a plne dostacujicimi funkcemi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 29. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 Doporučuji upgrade na F 105 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roas Odesláno 1. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2014 Ahoj,chci se jenom zeptat, zda vám někomu říká něco model G Shock DW-8150 cca 20 let stáří.Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2015 Jaké napětí leze z baterky v digitálkách? Abych to při dobíjení nepřehnal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 2. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2015 Dobíjení čeho??? Obyč. baterie mají napětí 1,55 V (změřeno nová až 1,6 V) a lithiová 3 V (změřeno nová až 3,30 V). Ty ale nejdou ani jedna dobíjet. Dobíjecí jsou baterie označené např. CTL, ale ty se všechny dobíjejí světlem, ne nabíječkou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel1980 Odesláno 2. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2015 casiotron: myslím, že to 5etter myslel jako vtip... ale nabíječka pěkná, pořádnej kus, jak z atomové elektrárny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 2. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2015 Jo, byl to vtip. Já přece vím, že jsou to automaty a dobíjí se pohybem ruky např. při honění Tchán včera donesl tenhle laboratorní zdroj z pozůstalosti po svém otci, kterej byl nadšenec do elektroniky. Mám rád tyhle starý krámy, tenkrát se všechno dělalo jinak, poctivěji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2015 Aha.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2015 V 1. 12. 2014 v 21:11, Roas napsal: Ahoj,chci se jenom zeptat, zda vám někomu říká něco model G Shock DW-8150 cca 20 let stáří.DíkyMel jsem nekolikery dw-8300 coz jsou podobne hodinky. Takze rika, potrebujes neco konkretniho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roas Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2015 V zásadě ne. Jenom je to vzpomínka, když jsem si je v "pravěku" kupoval a byly tak obrovské :-). Dnes je ta velikost celkem normální. Ale dám je do "placu", pokud bude zájem. Rád bych si pořídil nové G Shocky. Děkuji. V 3. 2. 2015 v 10:52, nAscA napsal: Mel jsem nekolikery dw-8300 coz jsou podobne hodinky. Takze rika, potrebujes neco konkretniho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmx Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2015 V 1. 2. 2015 v 20:08, 5etter napsal: Jaké napětí leze z baterky v digitálkách? Abych to při dobíjení nepřehnal... Tvl tak pekne dekuju... jsem si je musel jit z nostalgie koupit. Jsou naprosto uzasny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J.R.Ewing Odesláno 12. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2015 V 8. 9. 2014 v 16:11, joejog napsal: tady se rozjela nějak nostalgie, taky vzpomínám na ty časy. Nedalo mi to a na půdě jsem vyhrabal tyhle artefakty. Ten Didaktik měl ještě bráchu a tomu jsem předělal klávesnici (koupenou v bazaru) , která byla super oproti tomu původnímu (to byla hrůza- zvláště pokud se na tom hrály hry) a taky jsem měl řadič s disketama 720kB místo magneťáku, taky super (na jedný disketě cca 15 her- natažení bylo otázka 2 sekund.) . ta kalkulačka a digitálky už jenom dokreslují skladbu elektroniky 80tých let . Jó to byla ještě doba předinternetová Však to taky byla doba, kterou mám nejraději. Všechno bylo klidnější a lidé trpělivější...a elektronika střední třídy mnohem kvalitnější než dnes, včetně těch digitálek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 12. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2015 V 5. 3. 2015 v 6:57, tmx napsal: Tvl tak pekne dekuju... jsem si je musel jit z nostalgie koupit. Jsou naprosto uzasny Gratuluji k bezchybnému výběru. Je vidět, že máš vkus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berny Odesláno 28. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2016 Mé nejoblíbenější casio F-91W Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 17. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2017 Tak si zaspamuju jeste tady. SEIKO A965 talking watch z roku 1991. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 18. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2017 tak to je pecka ... to som netušil, že boly také inštrumenty :-) V 17. 8. 2017 v 18:39, filo-boxer napsal: Tak si zaspamuju jeste tady. SEIKO A965 talking watch z roku 1991. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 13. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2017 Klasika je klasika... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 13. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2017 Jo, paráda. I s tou žiletkou! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se