Vikio Odesláno 29. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2009 (upraveno) Ahoj, chci si koupit hodinky s širokym koženym černym páskem, hranatym ciferníkem a s ručičkama. Cenový strop maximálně do 5 000kč - spíš méně, kolem 3tis. by to bylo ideální, ovšem pokud se budou líbit, těch 5k jsem ochotný dát. (To by byl tak základní popis, jsem laik). Při výběru jsem zatím narazil na hodinky Diezel http://www.hodinky.cz/diesel-dz-1253.html . Ty se mi fakt líbí, ale přijde mi škoda vyhazovat tolik peněz za značku u obyčejných hodinek. Nepotrpím si na to. Takže otázka je, nevíte někdo o jiné značce, která by produkovala hodinky stejného designu? Nároky na funkci mám skoro nulové, chci jen, aby ukazovaly čas . Díky za pomoc. Upraveno 29. prosince 2009 uživatelem Vikio Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klaucz Odesláno 29. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2009 Diesel není u hodinek žádná značka. Podobných cetek koupíš za pár šupů v shoping rájích spoustu. Tady ti lidé rádi poradí jen pokud budeš chtít nějaké hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hommer1 Odesláno 29. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2009 Hranatý na koženým tahu nekoupíš jedině kulaty seika nebo orientky. Jinak tyhle designový hodinky se v téhle cenové kategorii nedělají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 29. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2009 Hugo Boss nebo Prim .. a podobný "hodinky" ? Ale nevím zda se vejdeš do limitu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 29. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2009 Jet Set dela jeden model hodne inspirovany Bell&Ross. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jnm Odesláno 29. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2009 Hugo Boss nebo Prim .. a podobný "hodinky" ? Ale nevím zda se vejdeš do limitu ... Prim jako "hodinky"? A do 5 tisíc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Helex Odesláno 29. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2009 http://www.skagen.com/products/Men/Watch/All/1.fx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 29. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2009 Já myslím že když proběhneš nějaký supermarket, narazíš na to pravé. Určitě to bude quartz ale asi by se Ti stejně nechtělo denně natahovat, co? Třeba u nás v Hradci v kerfáči jsou takové hodinkárny 4, včetně Dieselů a ostatních značek. Nicméně - moje chronománie začala taky Diesely, myslel jsem bůhví co nemám, pak jsem ale objevil ruské mechanické hodinky a Trasery a Fortisy a Archimede a Primky a.... Diesely šly z domu a přibylo mnoho jiných...:-). Tak Ti přeji abys tu byl i za pár měsíců - to budeš na správné cestě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 29. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2009 Mrkni se na muj oblibeny LIP. Pridam jen jedny na ukazku, maji hromadu druhu... zdroj/source: www.watchismo.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruda Odesláno 29. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2009 Ahoj, chci si koupit hodinky s širokym koženym černym páskem, hranatym ciferníkem a s ručičkama... ahoj, můžeš zkusit ebay, např.: http://cgi.ebay.com/SEIKO-MENS-CHRONO-ALAR...=item56351c057c http://cgi.ebay.com/SEIKO-MENS-MASTERPIECE...=item56380e0b5e http://cgi.ebay.com/SEIKO-MEN-MASTERPIECE-...=item3eef5d72d6 ...nebo si vyber hodinky na tahu a kožený pásek přikup. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajek Odesláno 29. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2009 K5221104 cena kolem 7K ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 29. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2009 Prim jako "hodinky"? A do 5 tisíc? Ano psal jsem Hugo Boss, Prim a podobné... takže nemůžeš čekat nějakopu kvalitu takže třeba Prim a Prim a Hugo Boss, Buran, Armani atd, atd... za tyhle peníze to nikdy nebude žádnej kauf... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajek Odesláno 29. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2009 neco takoveho ma od Jezucha nase sekretarka... Přesně - jsem je viděl i tak a tak - unisex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vikio Odesláno 30. prosince 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2009 Já vím, že tu nejsem tak uplně na správném místě...jistě, že chci quartz. Není to zájem o hodinky jako takové, je mi jasné, že je to šunt s nápisem, ale jak jsem už v úvodu psal, chci designovku, funkce je pro mě podřadná, stačí aby ukazovaly čas a byly přesný v rámci možností. Jinak díky za tipy, určitě to obhlídnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 30. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2009 (upraveno) Prece si dobrovolne nekoupis šunt s nápisem?!?!? S "designovkou" to nemá nic společného. To si taky kupujes šunt triko u vietnamců nebo šunt auto Škoda Favorit nebo šunt boty v tržnici. Zkus tady chvilku brousit a kolem 5 000,- urcite sezenes hodinky, ktery ti budou tvoji hoši kámoši okukovat (nejake Seiko v oceli, nebo Certina, nebo military Traser, apod.). A nemusi to byt jen priblblej náramek, kterej nosí kazdej druhej kadeřník. Upraveno 30. prosince 2009 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 30. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2009 ...A nemusi to byt jen priblblej náramek, kterej nosí kazdej druhej kadeřník. Co máš proti nám, kadeřníkům?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 30. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2009 Co máš proti nám, kadeřníkům?! Jste buzny s tebou v čele! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 30. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2009 Jste buzny s tebou v čele! No jo, je to tak. Ale nestydíme se za to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 30. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2009 No jo, je to tak. Ale nestydíme se za to. Nemáš se za co stydět!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jorix Odesláno 30. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2009 (upraveno) Nemáš se za co stydět!! Leda za ty výše uvedený "designovky" Upraveno 30. prosince 2009 uživatelem jorix Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se