Návštěvník YPO Odesláno 14. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2010 spiderer napsal: Neboj, budou dalsi díky jsme všichni šťastní
spiderer Odesláno 14. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 14. ledna 2010 YPO napsal: díky jsme všichni šťastní Jen pockej, budes tam mit venovani
spiderer Odesláno 14. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 14. ledna 2010 Dantechno - mam je sem nahrat - ty metrosexualni fotky?
spiderer Odesláno 14. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 14. ledna 2010 Hodinky italskych instalateru
Chumpus Odesláno 14. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2010 Zajímavej řemen, sedí mi k nim víc než předchozí.
spiderer Odesláno 14. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 14. ledna 2010 Me moc ne, ale dneska mi prisla 24mm spona tak jsem ho musel vyzkouset
skalis Odesláno 14. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2010 Chumpus napsal: Zajímavej řemen, sedí mi k nim víc než předchozí. Ten predchozi od Simona je lepsi. Je totiz naprosto skvelej a k tem hodinkam padne jako ulitej. A spajdymu dekuju za fajn pokec a moznost okouknout tyhle instalatersky orloje nazivo. Mimochodem, zaujal me na nich jeden detail - indexy. Barva zda se vyplnuje prhlubne ve tvaru cislic, takze vubec nevadi, ze nemaji sendvic.
Chumpus Odesláno 14. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2010 spiderer napsal: Me moc ne, ale dneska mi prisla 24mm spona tak jsem ho musel vyzkouset Mně se vždycky líběj divný věci, takže nevybočuju
spiderer Odesláno 14. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 14. ledna 2010 skalis napsal: Ten predchozi od Simona je lepsi. Je totiz naprosto skvelej a k tem hodinkam padne jako ulitej. A spajdymu dekuju za fajn pokec a moznost okouknout tyhle instalatersky orloje nazivo. Mimochodem, zaujal me na nich jeden detail - indexy. Barva zda se vyplnuje prhlubne ve tvaru cislic, takze vubec nevadi, ze nemaji sendvic. JJ bylo to fajn, remen od simona je nepochybne kvalitnejsi a tohle byla spis jen takova zkouseka i kdyz ho na hodinkach mozna dva dny necham at vim jak se nosi
jorix Odesláno 14. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2010 Von už si kupuje od Omegy i klíče Ale fakt mi běhá mráz po zádech, když vidim to leštěný pouzdro těsně vedle toho železa...
spiderer Odesláno 14. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 14. ledna 2010 jorix napsal: Von už si kupuje od Omegy i klíče Ale fakt mi běhá mráz po zádech, když vidim to leštěný pouzdro těsně vedle toho železa... Skoda ze sem nenasel zadnej od Breitlingu, to bych asi neodolal a cvaknul parkrat i Herculesy Pouzdro bylo chraneny
lib Odesláno 14. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2010 spiderer napsal: .... Pouzdro bylo chraneny Kecy! Mohl bys, prosím Tě, pro zapřisáhlý MariňákyM citovat číslo patentu? Nevíš, co?
spiderer Odesláno 14. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 14. ledna 2010 lib napsal: Kecy! Mohl bys, prosím Tě, pro zapřisáhlý MariňákyM citovat číslo patentu? Nevíš, co? Magoreeeee!
Dantechno Odesláno 15. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2010 Tak tyhle fotky vypadaji mnohem lip.... uznej sam.
bandicoot Odesláno 15. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2010 jorix napsal: Ale fakt mi běhá mráz po zádech, když vidim to leštěný pouzdro těsně vedle toho železa... úplně stejnej pocit, mráz po zádech a zcvrklý kulky
kejklik Odesláno 15. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2010 Italský hodinky, co vypadají jako MM, zasazený do čínský dekorace z Lídlu - to je konečná. spiderer napsal: Vcera jsem chtel ziskat pozadi na foceni atp tak se mi podarilo koupit za 89,90 v Lidlu nejakou dekoracni sadu s kulickama, kusy dreva a ruzovym bordelem, no a tady je par cvaku
Peta-Biker Odesláno 15. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2010 Na těch klíčích jsou fakt překrásný, ach jo.
spiderer Odesláno 15. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 15. ledna 2010 Peta-Biker napsal: Na těch klíčích jsou fakt překrásný, ach jo. A ja myslel, ze tobe by se mohly libit v tom ruzovym bordelu Jsem ho kupoval jenom kvuli tobe..
Peta-Biker Odesláno 15. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2010 (upraveno) spide: Kdepak, to vypadá fakt debilně , někdo tu růžovou musí propagovat, když safi už na to prdí. Upraveno 15. ledna 2010 uživatelem Peta-Biker
vraby Odesláno 15. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2010 Ve vlákně Poraďte s koupí / výběrem bylo hlasování Omega -PAM tahle fotka by tam docela prděla
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se