Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 155
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  Chumpus napsal:
Zajímavej řemen, sedí mi k nim víc než předchozí.

Ten predchozi od Simona je lepsi. Je totiz naprosto skvelej a k tem hodinkam padne jako ulitej. A spajdymu dekuju za fajn pokec a moznost okouknout tyhle instalatersky orloje nazivo. Mimochodem, zaujal me na nich jeden detail - indexy. Barva zda se vyplnuje prhlubne ve tvaru cislic, takze vubec nevadi, ze nemaji sendvic.

Odesláno
  skalis napsal:
Ten predchozi od Simona je lepsi. Je totiz naprosto skvelej a k tem hodinkam padne jako ulitej. A spajdymu dekuju za fajn pokec a moznost okouknout tyhle instalatersky orloje nazivo. Mimochodem, zaujal me na nich jeden detail - indexy. Barva zda se vyplnuje prhlubne ve tvaru cislic, takze vubec nevadi, ze nemaji sendvic.

JJ bylo to fajn, remen od simona je nepochybne kvalitnejsi a tohle byla spis jen takova zkouseka i kdyz ho na hodinkach mozna dva dny necham at vim jak se nosi :)

Odesláno

Von už si kupuje od Omegy i klíče :lol2:

Ale fakt mi běhá mráz po zádech, když vidim to leštěný pouzdro těsně vedle toho železa...

Odesláno
  jorix napsal:
Von už si kupuje od Omegy i klíče :lol2:

Ale fakt mi běhá mráz po zádech, když vidim to leštěný pouzdro těsně vedle toho železa...

Skoda ze sem nenasel zadnej od Breitlingu, to bych asi neodolal a cvaknul parkrat i Herculesy :)

Pouzdro bylo chraneny :)

Odesláno

Italský hodinky, co vypadají jako MM, zasazený do čínský dekorace z Lídlu - to je konečná. :yucky:

spiderer napsal:
Vcera jsem chtel ziskat pozadi na foceni atp tak se mi podarilo koupit za 89,90 v Lidlu nejakou dekoracni sadu s kulickama, kusy dreva a ruzovym bordelem, no a tady je par cvaku :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...