abbot Odesláno 16. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2010 Tak na mě začli zkoušet, že ta věc uvnitř určitě takovou cenu neměla a i pokaždý, když pojišťuju jsem upozorňován, že budu muset případně prokázat hodnotu daný věci ...
Patrik Odesláno 16. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2010 Nesmíš se nechat. S Českou poštou je to v pohodě, v minulé firmě jsme dostali 5000 Kč za poničenou krabičku na hodinky. Horší je to s ostatními přepravními službami, ty se to snaží odrat až na dřeň.
Kalifx Odesláno 16. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2010 Moje anabáze s poštou jsou asi dost známý... Mimochodem poslední zkušenost: ze tří odeslaných kalendářů Chronomagu mně přišel jediný a už opravdu nedoufám v jejich doručení. Obecně se dá říct, že já Českou poštu srdečně nenávidím. Jinak jak už tu někdo psal - stěžovat se vyplatí výhradně na ústředním ředitelství pošty - mají tam reklamační oddělení. Jednaj rychle a korektně. Čili pravý opak jejich poštovních služeb. O týpcích z doručovacích dodávek ani nemá smysl psát. Mám minimálně dva zaznamenané případy, kdy jsem seděl doma jako pěna a druhý den jsem jen našel lístek ve schránce... Dal jsem si takový malý závazek - v novém roce se pokusím omezit využívání služeb České pošty na absolutní minimum. To je jediné, co s tím můžu dělat.
dizi Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2010 Zaujímavé bude, ak ten dopis Českej pošte nepríde
Tibb Odesláno 20. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2010 Byl jsem o Vánocích na poště na brigádě, na doručování balíků. Nemám žádný důvod poštu obhajovat, ani nejsem nijak zainteresovaný ji hájit. Jaké kádry pošta zaměstnává netřeba mluvit... Můj závěr, subjektivní a obecný. Na to, co vše musí pošťáci zvládnout, to ještě funguje v celku dobře. Nic se nemůže ztratit, neexistuje balík ukrást. Ztrátu vždycky někdo zaplatí. Je rozdíl, jaký balík podáváte. "Obchodní" jsou skutečně do druhýho dne doručený, "cenný" a ostatní déle. Na to kolik denně zásilek pošta doručuje je s podivem, že počet zatoulaných balíků je opravdu na počet jednotlivých kusů. Častý problém (i já sám ho mám) je nedoručení zásilky a její oznámení v podobě výzvy o uložení zásilky. Bohužel pošťáci jsou každopádně dost vytíženi a není v jejich fyzických možnostech vše doručit. Což je ale záležitost jejich vedení. Je jasný, že když ví, že stihne v řádné pracovní době rozvozit půlku! denní várky balíků - jakého adresáta si vybere? Toho, koho zná (chodí mu zásilky stále), toho o kom prokazatelně ví, že je doma (nepřítomnost adresáta doma jeho práci dost zdržuje) a v neposlední řadě toho, o kom ví, že není lakomej.. což platí jako v celým životě. Když mu necháte dvacku na kafe, není důvod příště nepřijet. Nejhůř jsou na tom adresáti, kterýmu přijde balík jednou za rok na vánoce, nejlépe 23, 24 :-) Každopádně myslím, že nějakej virvál na poště může mít dost krátkodobý účinek a svýho pošťáka si proti sobě dost popudíte, což bude mít opět výše uvedený účinek...
tombed Odesláno 20. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2010 Zásilka podána dne 14.01.2010 na poště 50901 - Nová Paka. Zásilka přepravována k dodací poště. Zásilka připravována na dodací poště 70800 - Ostrava 8 k doručení. Zásilka doručována dne 15.01.2010 poštou 70800 - Ostrava 8. Po neúspěšném pokusu o doručení zásilka dne 15.01.2010 uložena na poště 70037 - Ostrava 37. KLASIKA: Přes den doma nikdo není, lístek ve schránce taky ne, páč pošťák s balíkama se nedostane neb dveře jsou na kuličku a klíč jen obyčejná listovní pošťačka, tzn. lístek o uložení dostanu až druhý den, v tomto případě v pondělí...kua nemůžou ty aspoň ty balíky vozit večer? já měl ještě v 16:30, že to je na cestě = šel jsem na poštu a bylo to tam * nejlepší na tom je, že jsem to včera vyzvedl a dnes jsem měl lístek ve schránce, že to mám na poště Hele Ypoši jsem na to m jako ty, rybičku jsem si vyzvedl v pondělí ráno na poště a ejhle... v úterý mi slavnostě doručili lístek o uložení zásilky..., kdyby to bylo ještě v pondělí, pochopil bych to, ale tahle... Byl jsem o Vánocích na poště na brigádě, na doručování balíků. Nemám žádný důvod poštu obhajovat, ani nejsem nijak zainteresovaný ji hájit. Jaké kádry pošta zaměstnává netřeba mluvit... Můj závěr, subjektivní a obecný. Na to, co vše musí pošťáci zvládnout, to ještě funguje v celku dobře. Nic se nemůže ztratit, neexistuje balík ukrást. Ztrátu vždycky někdo zaplatí. Je rozdíl, jaký balík podáváte. "Obchodní" jsou skutečně do druhýho dne doručený, "cenný" a ostatní déle. Na to kolik denně zásilek pošta doručuje je s podivem, že počet zatoulaných balíků je opravdu na počet jednotlivých kusů. Častý problém (i já sám ho mám) je nedoručení zásilky a její oznámení v podobě výzvy o uložení zásilky. Bohužel pošťáci jsou každopádně dost vytíženi a není v jejich fyzických možnostech vše doručit. Což je ale záležitost jejich vedení. Je jasný, že když ví, že stihne v řádné pracovní době rozvozit půlku! denní várky balíků - jakého adresáta si vybere? Toho, koho zná (chodí mu zásilky stále), toho o kom prokazatelně ví, že je doma (nepřítomnost adresáta doma jeho práci dost zdržuje) a v neposlední řadě toho, o kom ví, že není lakomej.. což platí jako v celým životě. Když mu necháte dvacku na kafe, není důvod příště nepřijet. Nejhůř jsou na tom adresáti, kterýmu přijde balík jednou za rok na vánoce, nejlépe 23, 24 :-) Každopádně myslím, že nějakej virvál na poště může mít dost krátkodobý účinek a svýho pošťáka si proti sobě dost popudíte, což bude mít opět výše uvedený účinek... máš určitě pravdu ale: OB není to pravda, z vlastních zkušeností vím, že byl doručen druhý i třetí den... věřím tomu, fandím jim co se týká zlepšení pracovních podmínek, ale nelíbí se mi být rukojmím jejich vedení, zvláště když nemám jinou možnost než si nechat věc doručit ČP
Tibb Odesláno 20. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2010 Jo, ještě jsem zapoměl na komentář, proč nejezdí doručovat do večera. Jednoduché vysvětlení. Pošťák neví, zda danou osobu např. v 19.00 zastihne doma a balík jí předá. A přes noc si ho nechat doma, v autě, atd.. nemůže. Proto všechny balíky, které neudal z jakéhokoliv důvodu musí odvézt zpět do uzavírací doby na poštu a formálně a fakticky všechny zásilky odpovědné osobě předat. Přeji všem co nejméně reklamací..
long Odesláno 27. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 27. ledna 2010 Pánové prosím ten kdo je obhajuje ať se podívá na to co mi odepsali na moji stížnost,které možná nebyla v nejvhodnější formě_im_nek_EMS.doc, ale měla ZDRAVÝ ZÁKLAD tedy fakta a ČÍSLO PODACÍ . Bohužel musím konstatovat po obdržení odpovědi že jsou to vážně IDIOTI neschopní vykonávat jakokoliv samostatnou činnost. Nejen, že mi odpověděli na stížnost NĚKOHO JINÉHO, ale s tím člověkem nemám krom příjmení vůbec nic společného tedy ani smluvní vztah, jméno ani adresu ani nic jiného. Navíc logicky nemáme s cizím pánem společnou ani mailovou adresu. Bohužel tomuto " ústavu" nepomohlo ani to, že jsem zadal číslo příjemky což je evidentní výše z mého prvního příspěvku. :-(
long Odesláno 27. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 27. ledna 2010 (upraveno) Hele Ypoši jsem na to m jako ty, rybičku jsem si vyzvedl v pondělí ráno na poště a ejhle... v úterý mi slavnostě doručili lístek o uložení zásilky..., kdyby to bylo ještě v pondělí, pochopil bych to, ale tahle... máš určitě pravdu ale: OB není to pravda, z vlastních zkušeností vím, že byl doručen druhý i třetí den... věřím tomu, fandím jim co se týká zlepšení pracovních podmínek, ale nelíbí se mi být rukojmím jejich vedení, zvláště když nemám jinou možnost než si nechat věc doručit ČP to: TIBB Hele ty budeš podle mě normální pošťák ! To je , ale v pohodě bo klidně můžeš říci kolegům z vašeho ůstavu, že jim klidně těch 20 kč za doručení dám také. Sice to nejsou malé peníze, ale na druhou stranu vyjde mě to o dost levněji než následující den přijet o hodinu později do zaměstání a hlavně se nebudu muset NASÍRAT !!! Upraveno 27. ledna 2010 uživatelem long
mechano Odesláno 27. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2010 Pánové prosím ten kdo je obhajuje ať se podívá na to co mi odepsali na moji stížnost,které možná nebyla v nejvhodnější formě_im_nek_EMS.doc, ale měla ZDRAVÝ ZÁKLAD tedy fakta a ČÍSLO PODACÍ . Bohužel musím konstatovat po obdržení odpovědi že jsou to vážně IDIOTI neschopní vykonávat jakokoliv samostatnou činnost. Nejen, že mi odpověděli na stížnost NĚKOHO JINÉHO, ale s tím člověkem nemám krom příjmení vůbec nic společného tedy ani smluvní vztah, jméno ani adresu ani nic jiného. Navíc logicky nemáme s cizím pánem společnou ani mailovou adresu. Bohužel tomuto " ústavu" nepomohlo ani to, že jsem zadal číslo příjemky což je evidentní výše z mého prvního příspěvku. :-( Hergot, to vypadá na náhlé zbohatnutí.
M-72 Odesláno 27. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2010 Plně chápu toho, kdo je s poštou nespokojen, já jsem ale poslal tak 200 balíků za tři roky a nic se neztratilo někdy to risknu a zásilku i podhodnotím. PS: nejsem zaměstnancem ČP
Effe Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2010 Já si nechal poslat poštou rám na kolo.Byl zabalený do pásu bublinek,že jsem ho odmotával 5 minut a přesto byla patka ohnutá jak luk od Robina Hooda a hlavová trubka zkleplá.Nakopat je do řiti.
bohush Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2010 Já si nechal poslat poštou rám na kolo.Byl zabalený do pásu bublinek,že jsem ho odmotával 5 minut a přesto byla patka ohnutá jak luk od Robina Hooda a hlavová trubka zkleplá.Nakopat je do řiti. Co to je za materiál, alu? To bych každopádně reklamoval, ale spíš u prodejce, ať se stará.
Effe Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2010 (upraveno) Jo alu.Bylo to přes aukro,ale je to nějaký cyklokrám.Neměl jsem čas to řešit.Tu patku mám už srovnanou a doufám,že to hlavové složení tam taky dostanu.Ale zamrzí to. Upraveno 28. ledna 2010 uživatelem Effe
Patrik Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2010 Plně chápu toho, kdo je s poštou nespokojen, já jsem ale poslal tak 200 balíků za tři roky a nic se neztratilo někdy to risknu a zásilku i podhodnotím. PS: nejsem zaměstnancem ČP Podhodnotit? Za kolik posíláš zásilky? Pojistka za hodnotu do 30 000 Kč je za 12 Kč, to snad nemá ani smysl řešit. Mě osobně i v mé minulé firmě se pár zásilek ztratilo, takže nepojištěné nebo podpojištěné bych neposlal nikdy. Na druhou stranu s výplatou náhrad nedělá ČP žádné problémy.
kejklik Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2010 Nezkoušejte CzechPoint na poště, šílenost. Dnešní zkušenost: Potřeba ověřit 6 papírových kopií (originály mám s sebou) + výpis z OR. První pošta - označena logem CzP. Po vystání malé frontičky se dozvídám, že paní co je na to proškolená, není přítomna. Mám zajet na poštu do hitlermarketu, tam jsou i přes poledne. Druhá pošta v hitlermarketu - diví se, proč po nich chci ověření, když nejsou a nebyly CzP. Mám jet do jiného hitlermarketu, na první poště se spletli, bóže, vy toho pane naděláte. Třetí pošta - rejstřík ano, sice o 30 CZK dražší, než jinde, protože ověřovací razítko nedají na druhou stranu OR, ale vytisknou si další stránku. Ověření kopií dokladů ale ne, protože originály mají vodotisk a ověřování takových kopií interní předpis nedovoluje. Musíte pane k notáři. U notáře za 2 minuty vyřízeno paní v předsálí.
tarmi Odesláno 2. března 2010 Nahlásit Odesláno 2. března 2010 taky přidám svoji zkušenost. Měl jsem klasický problém. S balíky vůbec nikdo nechodil, až druhý/třetí den výzva. Maželka na MD, takže kdykoliv u nás bylo možné balík přebrat. Napsal jsem podle rad tady na fóru na info@cpost.cz svoji stížnost, kterou jsem pojal jak obecně, tak jsem vyjmenoval konkrétní případy. Dostalo se mi pouze odpovědi, že můj mail byl předán ředitelství JM kraje. ALE!!! je to cca 14 dní, co jsem mail odeslal a minulý týden a dnes mám balíky doručeny poštou. Pravda, v tom prvním případě se jednalo o dobírku a paní pošťačka neměla na vrácení, takže jsem stejně musel letět na poštu, ale nemůžu chtít, aby vše hned fungovalo. Čili, ten e-mail asi opravdu funguje.
tombed Odesláno 10. května 2010 Nahlásit Odesláno 10. května 2010 (upraveno) Dneska jsem zas udělal zkušenost s monopolním doručovatelem zásilek v tomto státě ČP... Jak už jsem psal jinde mám momentálně vlnu 70tých let, objednal jsem si tedy přes aukro Adidas Italia 74, nejenže je kua měl Marosh rychleji z Kentucky přes Amazon ( středa Kentucky - pátek Karviná, středa Sedlčany, okr. Příbram -pondělí Ostrava ), ale odesilatel mi nedopatřením udělal z třetího písmena v příjmení R místo D... no těžký problém, bydliště souhlasí, křestní taky, ale chyba v příjmení? nelze, máme na to předpis, ještě tak v koncovce, ale uprostře příjmení nelze, zamítá se, vracíme odesílateli...je to dobírka, přece nepůjdu platit za cizí osobu, nelze! Musel jsem být hóodně asertivní, abych se přes vedoucí pobočky, telefonát na hlavní počtu dostal k botám, sedí jak cyp, a já nad Jackem Danielsem s novýma adama na stole přemítám... zlatá amerika PS. Opět se potvrdilo zlaté přísloví: Drzé čelo je lepší než poplužní dvůr! Upraveno 10. května 2010 uživatelem tombed
Návštěvník SukHoi Odesláno 10. května 2010 Nahlásit Odesláno 10. května 2010 Dneska jsem zas udělal zkušenost s monopolním doručovatelem zásilek v tomto státě ČP... Jak už jsem psal jinde mám momentálně vlnu 70tých let, objednal jsem si tedy přes aukro Adidas Italia 74, nejenže je kua měl Marosh rychleji z Kentucky přes Amazon ( středa Kentucky - pátek Karviná, středa Sedlčany, okr. Příbram -pondělí Ostrava ), ale odesilatel mi nedopatřením udělal z třetího písmena v příjmení R místo D... no těžký problém, bydliště souhlasí, křestní taky, ale chyba v příjmení? nelze, máme na to předpis, ještě tak v koncovce, ale uprostře příjmení nelze, zamítá se, vracíme odesílateli...je to dobírka, přece nepůjdu platit za cizí osobu, nelze! Musel jsem být hóodně asertivní, abych se přes vedoucí pobočky, telefonát na hlavní počtu dostal k botám, sedí jak cyp, a já nad Jackem Danielsem s novýma adama na stole přemítám... zlatá amerika PS. Opět se potvrdilo zlaté přísloví: Drzé čelo je lepší než poplužní dvůr! hele ty to máš určitě nastudovaný - dají se někde sehnat Trimm Traby - ideálně ty druhý odspodu,vpravo
tombed Odesláno 10. května 2010 Nahlásit Odesláno 10. května 2010 ňáký jsou tady http://shop.ebay.co.uk/i.html?_nkw=trimm+trab
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se