Návštěvník SukHoi Odesláno 10. května 2010 Nahlásit Odesláno 10. května 2010 ňáký jsou tady http://shop.ebay.co.uk/i.html?_nkw=trimm+trab jasný - já myslel nějaký shop s výběrem velikostí - potřebuju ploutve /nic pro normální lidi/
tombed Odesláno 10. května 2010 Nahlásit Odesláno 10. května 2010 jasný - já myslel nějaký shop s výběrem velikostí - potřebuju ploutve /nic pro normální lidi/ a zelený nechceš? http://www.adidasmania.cz/originals/muzi/b...-trab-m-[G16222]
Návštěvník SukHoi Odesláno 10. května 2010 Nahlásit Odesláno 10. května 2010 a zelený nechceš? http://www.adidasmania.cz/originals/muzi/b...-trab-m-[G16222] nic zelenýho nechci - nechci mít stejný boty jako ksicht
tombed Odesláno 10. května 2010 Nahlásit Odesláno 10. května 2010 http://sneakernews.com/2010/03/09/adidas-t...n-white-orange/ prudiči, ručník končí!
Bert Odesláno 10. června 2010 Nahlásit Odesláno 10. června 2010 Tak já to poštovní téma trochu UPnu. Dnešní výpis (resp jeho část) ze sledování jedněch hodinek na které se opravdu těším: Zásilka doručována dne 09.06.2010 poštou 25228 - Černošice. Pokus o doručení neuskutečněn z technických důvodů na straně České pošty - zásilka připravena k opětovnému doručení. Zásilka doručována dne 10.06.2010 poštou 25228 - Černošice. Pokus o doručení neuskutečněn z technických důvodů na straně České pošty - zásilka připravena k opětovnému doručení. MOhl by mi nějaký rutinovaný pošťák vysvětlit, co je tak technicky náročného na doručení hodinek po takové vesničce, jako jsou Černošice?????
Frantik Odesláno 10. června 2010 Nahlásit Odesláno 10. června 2010 Tak já to poštovní téma trochu UPnu. Dnešní výpis (resp jeho část) ze sledování jedněch hodinek na které se opravdu těším: Zásilka doručována dne 09.06.2010 poštou 25228 - Černošice. Pokus o doručení neuskutečněn z technických důvodů na straně České pošty - zásilka připravena k opětovnému doručení. Zásilka doručována dne 10.06.2010 poštou 25228 - Černošice. Pokus o doručení neuskutečněn z technických důvodů na straně České pošty - zásilka připravena k opětovnému doručení. MOhl by mi nějaký rutinovaný pošťák vysvětlit, co je tak technicky náročného na doručení hodinek po takové vesničce, jako jsou Černošice????? Je to práce
bandicoot Odesláno 10. června 2010 Nahlásit Odesláno 10. června 2010 vtipný logický nesmysl "pokus o doručení neuskutečněn" vs. "připraveno k opětovnému doručení"
little_w Odesláno 11. června 2010 Nahlásit Odesláno 11. června 2010 no ja bych jen rad ventiloval svou frustraci. zdejsi mistr Sima mi spichnul apartni remen k Landmonsterum a odeslal, to bylo 12. kvetna. posta Ondru ukecala na postovne nejakych 500 Kc (za jeden remen!) s tim, ze to bude pojistene, spolehlive, proti podpisu, do tri dnu atd. a ano, tipujete spravne, remen nikde. chudak Ondra ma z toho nervy, ackoliv to neni jeho vina. ja mam zkazenou naladu. a trochu faktu: Ondra to dal na postu 12.5. a podle online sledovani to lezelo 17.5. v Chebu... toz asi tak k tem slibovanym trem dnum. 5 dni na trasu Praha - Cheb. to je za petikilo vice nez mizerny vykon, si myslim. no ale treba jim krivdim, co ja vim kolik stoji chleba a konzervy pro pesiho postaka na 45 dnu, ze? puvodne jsem cekal, ze remen bude lezet v supliku a cekat na hodinky. ale Landmonstera doleti v nedeli - stihl jsem sehnat nove sklicko, nechat si ho poslat ze Svedska, poslat do CR na antireflex, poslat to k mechanovi, mechano to vymenil, zreguloval... a cela akce se chyli k uspesnemu konci... jen ten remen... stesti v nestesti je, ze ten balik byl opravdu aspon pojistenej. jinak ale musim rict, ze posilam spouste lidi z chronomagu spoustu veci a nikdy se mi nic neztratilo - tedy z tohoto konce.
dizi Odesláno 11. června 2010 Nahlásit Odesláno 11. června 2010 Mne dnes prišiel balíček z Indie: odoslané podľa trackingu 24. 4. a Slovenská pošta: "Vstup do krajiny prijímateľa 2010-06-09". Prišlo to dnes, spolu 49 dní. Už som reklamoval, že nič neprišlo a predajca mi poslal refund.... takže teraz mu musím nejako poslať platbu naspäť.
Cin Odesláno 11. června 2010 Nahlásit Odesláno 11. června 2010 Poměrně často posílám poštou obchodní balík, až na jednu jedinou výjimku, ta služba vždy zafungovala jak má, do druhého dne to je u adresáta, cena přijatelná. Mám k tomu tenhle postřeh: 1)Ochota a přístup pracovníků na pobočce kam jezdím, je rozhodně nadstandardní - kdysi mě téměř nepochopitelným způsobem dopátrali, když jsem před poštovníma dveřma nechal bezprizorní balík bez označení a uštřili mi tak asi 6 tisíc. I u nás doma často zafungují nad rámec svých povinností.2) Na poště se to ale často zadrhává na nepochopitelných technických a organizačních komplikacích - čtyři pracovnice disponují třemi počítači, které fungují zřejmě nějak dohromady, takže často čekám se svým balíčkem u jedné přepážky, než se u té druhé dokončí příjem více balíků od nějaké zásilkové firmy - v ten moment je přítomnost více úřednic i počítačů na nic, všichni tam svorně koukáme, až to ta jedna všechno zpracuje. Naposled jsem čekal sám u přepážky a čtyři pošťačky za ní, než se kdesi v zákulisí uděje a dokončí příjem cenných psaní. Po deseti minutách to nějak obešly a balík mi vzali s tím, že to pak zanesou - balík došel, takže opravdu zanesly. 3) Přenos dat z poštovní kanceláře ve vedlejší místnosti se neděje po síti, ale paní vyběhne s disketou (!) a podá ji kolegyním. Myslím, že Česká pošta úžasně promrhává svůj potenciál a přijde mi, že technicky zásadně zaostává, což pracovníci nedoženou (pokud vůbec chtějí). Měli by udělat pořádek v tom co umějí a ne se ještě snažit o bankovnictví - jímá mě hrůza při poyšlení, jak budou zacházet s bankovními daty na disketách. Těch ochotných lidí "dole" je mi líto.
long Odesláno 19. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 19. září 2011 A tenhle znáte ?? Sledování zásilek u České pošty. Dobrý den, vyhledávač zobrazuje pouze informace o podání a následném dodání (příp. postupu dodávací pošty). Podrobné info o přepravní cestě pošta nenabízí. S pozdravem <!--[if !supportLineBreakNewLine]--> <!--[endif]--> -- Eva Šindlerová Informační pracoviště Call centrum -- Info@cpost.cz Tel.: +420 840 111 244 -- Česká pošta, s. p. Call centrum Mlýnská 2353/12 701 00 Ostrava 1 Miroslav šimůnek napsal(a): Dobrý den, mohu se vám prosím jen jednou větou zeptat K ČEMU JE MI VAŠE HLÁŠKA NA SLEDOVÁNÍ ZÁSILEK ? Jestliže EMS musíte přepravit maximálně do 24 hodin a ještě 22 hodin od dodání mi automotaický odpovíte : zásilka je na cestě do cílové pošty. Z Českých Budějovic je to do Prahy 124 kilometrů. Kudy jste prosím moji zásilku vezli a hlavně proč aplikujete službu" sledování zásilky" když nic nesledujete a neaktualizujete???? Děkuji za vysvětlení Miroslav Šimlůnek
Gustaf Odesláno 21. září 2011 Nahlásit Odesláno 21. září 2011 jooo, Česká pošta to je občas dílo. Před Vánocema jsem si objednal hokejku za cca 3k. Platba proběhla předem a já čekal a čekal. Po týdnu už mi to bylo divné a neustále jsem bombardoval odesílatele, zda už jí poslal. Tak to trvalo 14 dní, 3 týdny....tak jsem zašel na poštu a začal řešit reklamaci. Po více jak týdnu mi sdělili, že se hokejka bohužel nenašla a budou dál hledal....do dneška nic. Naštěstí byl odesílatel tak hodný a na základě potvrzení o nedoručení zásilky mě peníze vrátil zpátky. Na jakou částku on měl zboží pojištěné nevím...Jinak takovej můj úsudek..nějaký pošťácký děcko mělo pod stromečkem hezkej dárek namísto mě
Patrik Odesláno 21. září 2011 Nahlásit Odesláno 21. září 2011 Gustaf: ke cti České pošty je třeba říci, že náhrady za ztracené zboží vyplácí bez problémů, na rozdíl od PPLka a podobných. Prostě na kolik máš pojištěno, tolik dostaneš. Také se mi ztratilo několik zásilek a na žádné jsem netratil. Vzhledem k tomu, že pojistka na 5 000 Kč stojí 5 Kč a na 30 000 Kč je to 12 Kč, tak není problém v tom to pojistit. Jestli to posílal jako obchodní balík a nebyl hloupý, tak to pojistil na 30 000 Kč (u Obchodního balíku je pojistka na 30 000 Kč v ceně služby) a slušně na tom vydělal
Gustaf Odesláno 21. září 2011 Nahlásit Odesláno 21. září 2011 jo to nevím...pak už jsem po tom nepátral..ale určitě dostal minimálně tu částku, kterou ta hokejka stála. Je pravda, že jen hlupák by poslal balík bez pojistky Ale opravdu jsem nepobral, jak se může ztratit hokejka..u malýho balíčku bych to chápal (někam zapadne a šmitec). Proto si myslim, že jí nějakej chytrák zbalil...
Patrik Odesláno 21. září 2011 Nahlásit Odesláno 21. září 2011 Když jsem pracoval v Nestu, tak Česká pošta patřila k našim váženým odběratelům . Ne, vážně, ztratily se jen 2 balíky (jeden za 50 000 Kč, druhý nevím), ale rozhodně nás to potěšilo . Navíc z náhrady od pošty se neodvádí DPH . Takže "prodat" hodinky poště je to nejlepší, co se může stát (jsou-li na skladě náhradní, které se mohou poslat zákazníkovi).
sibirnaya Odesláno 21. září 2011 Nahlásit Odesláno 21. září 2011 Patriku, jenze v Nestu se ti krasne dokazuje, co v tom baliku bylo a kolik to stalo. Pokud si poslu tady Frantikovi Rolady pojisteny na kilo a posta to ztrati, nevim, jak jim budu dokazovat, ze tam byly Rolady za kilo a na kolik to bude verohodny..
long Odesláno 21. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 21. září 2011 Patriku, jenze v Nestu se ti krasne dokazuje, co v tom baliku bylo a kolik to stalo. Pokud si poslu tady Frantikovi Rolady pojisteny na kilo a posta to ztrati, nevim, jak jim budu dokazovat, ze tam byly Rolady za kilo a na kolik to bude verohodny.. To co píše PATRIK je historie a SCIFI. Raději si všichni holoubci přečtěte co je vyloučeno z náhrad a snad dokonce i ze zasílání: HODINKY A ŠPERKY. :-)))))
Drexxy Odesláno 21. září 2011 Nahlásit Odesláno 21. září 2011 To co píše PATRIK je historie a SCIFI. Raději si všichni holoubci přečtěte co je vyloučeno z náhrad a snad dokonce i ze zasílání: HODINKY A ŠPERKY. :-))))) Takže to radsí deklarovat jako kokain? :-D
Patrik Odesláno 22. září 2011 Nahlásit Odesláno 22. září 2011 (upraveno) long: máš odkaz na poštovní podmínky, které na to odkazují? Vím, že je omezení u obchodního balíku, tam jsou zakázány peníze, šperky a obdobné cenné předměty, ovšem ani zde nejsou přímo jmenovány hodinky (pokud tedy jsou do 100 000 Kč a nejsou z drahých kovů, neměl by být problém, každopádně já i tak volím cenný balík, už proto, že je levnější). 4. Obsahem zásilky nesmějí být:e) bankovky, mince, cestovní šeky, šeky na doručitele, kreditníkarty, poukázky na odběr zboží nebo služeb, ceniny všehodruhu, směnky, drahé kovy (zlato, platina) a drahé kamenyvčetně výrobků a šperků z nich, umělecké předměty a sbírkyapod., Ale u cenného balíku a cenného psaní by problém být neměl. Článek 121 Cenné psaní - Obsahem cenného psaní mohou být i peníze, drahé kovy a kameny, cenné papíry, šperky aobdobně cenné předměty. Článek 123 Cenný balík - Obsahem cenného balíku mohou být i peníze, drahé kovy a kameny, cenné papíry, šperky aobdobně cenné předměty. ... on je totiž problém v tom, že ženské na poště nemají cenné balíky rády (musí kontrolovat správnost zabalení) a snaží se vždy vnutit obchodní balík (nemá stanovené podmínky pro zabalení, navíc je dražší ). Chce to vědět, jaká služba je vhodná pro danou zásilku a trvat na ní. Z NESTu mám zkušenosti, že každou pobočku jsem si musel jednou či dvěma stížnostmi na info@cpost.cz "vycvičit", než začala fungovat správně. Než jsem měl smlouvu s devizovými společnostmi, které mi nyní umožňují posílat zdarma platby do většiny evropských států (v EUR, PLN a HUF), tak jsem posílal peníze za nákupy na eBay normálně v hotovosti cenným psaním (vyjde to levnějši než bankovní převod). Ztratilo se mi asi 5 zásilek, u všech jsem bez problémů dostal náhradu - po pravdě jsem uvedl, že uvnitř byla hotovost. Upraveno 22. září 2011 uživatelem Patrik
Patrik Odesláno 22. září 2011 Nahlásit Odesláno 22. září 2011 Patriku, jenze v Nestu se ti krasne dokazuje, co v tom baliku bylo a kolik to stalo. Pokud si poslu tady Frantikovi Rolady pojisteny na kilo a posta to ztrati, nevim, jak jim budu dokazovat, ze tam byly Rolady za kilo a na kolik to bude verohodny.. Ale v tom je právě ten fór, že pošta (na rozdíl od přepravních firem typu PPL, DPD, DHL, UPS a dalších) nechce nic dokazovat. Jak píši v předchozím příspěvku byla mě vyplacena náhrada za ztracené zásilky, kde byla hotovost (šlo o cenné psaní do zahraničí).
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se