Frostie Odesláno 28. července 2013 Nahlásit Odesláno 28. července 2013 Neveril bych, ze se tady neceho takoveho dozijem - Alda sundal z ruky Damaska!!! Gratulace k prirustku a fotka vyborna!gratulace, naštěstí náhrada přišla opět z německých vod a moří /snad doslova/ a byla nahrazena rovnocenným kusem s kvalitou a zpracováním bez výhrad!
sect Odesláno 28. července 2013 Nahlásit Odesláno 28. července 2013 Gratuluju Aldo , když je Laďoš vyměnil, tak jsem se lekl, že se k ním už nedostaneš. Jsem rád že skončili na ruce někoho, kdo je bude umět ocenit (čti: jsem rád že už tu nebude furt dokola jenom žlutá vteřinovka..... .)
marosh Odesláno 28. července 2013 Nahlásit Odesláno 28. července 2013 Dobře Ty, Alinko.Jsem rád, že jsem svědkem závažného milníku fora.
Alexion Odesláno 28. července 2013 Nahlásit Odesláno 28. července 2013 tak to som zvedavy ake fotky sa nam tu teraz nakopia :-)
flivver Odesláno 28. července 2013 Nahlásit Odesláno 28. července 2013 Gratulujem, naživo naozaj skvelé hodinky. Netypické, neopozerané.
StanoBare Odesláno 28. července 2013 Nahlásit Odesláno 28. července 2013 Aldo, ohó príjemná zmena. Tieto Rescue ma berú viac ako Damasko (hodnotím len vizuál). Spolu sa však pekne doplňujú. Teším sa na nové fotky.
jankoxxx Odesláno 28. července 2013 Nahlásit Odesláno 28. července 2013 (upraveno) ales, tak to si ma teda prekvapil.. som zvedvy ktore hodinky v tomto suboji vyhraju edit: a ten suboj tam bude, uvidis.. Upraveno 28. července 2013 uživatelem jankoxxx
nividic Odesláno 28. července 2013 Nahlásit Odesláno 28. července 2013 Taky gratuluju k prirustku a jsem mooooc zvedavej, jaky fotky budes mit...tesim se.
Chumpus Odesláno 28. července 2013 Nahlásit Odesláno 28. července 2013 No já zírám, Alda sundal z ruky Damasko. Asi nějaké skvrny na Slunci, či co Každopádně gratulace, konečně důvod, proč opět začít navštěvovat toto vlákno.
jencekgs Odesláno 29. července 2013 Nahlásit Odesláno 29. července 2013 Aldo gratulace, fakt super kombo. Taky se těším na foto a až je uvidím naživo.
Cyril Odesláno 29. července 2013 Nahlásit Odesláno 29. července 2013 Aldo! Ani nevíš jak jsem rád, že ty super hodinky skončily právě u tebe! Konečně se snad dožiju pořádných fotek, kterými si s tvým laskavým svolením dovolíme oživit produktový katalog nabídky Chronoshopu. Moc gratuluji a přeji ať slouží !!!!
skalis Odesláno 29. července 2013 Nahlásit Odesláno 29. července 2013 To je velke prekvapeni! Tesim se na fotky, ale muj odhad rika, ze u Tebe dlouho nevydrzi, protoze Damasko je Damasko .
lukin_ova Odesláno 30. července 2013 Nahlásit Odesláno 30. července 2013 Po zjištění, že Alda koupil nové hodinky , mi to nedalo a v 37st. horku (bylo to včera) jsem sednul na kolo a uháněl dát jedno rychlé večerní chronopivo s cílem okouknout cože to narušilo tu dlouholetou Aldovu hodinkovou monogamii. Musím uznat, že to byla dobrá volba. Hodinky parádní. Jasné jednotící prvky s velkým D a jedinečnost v rámci chronomagu, jim dává velkou šanci na setrvání v Aldově chronostáji.Vedli jsme učené debaty (hlavně po druhém pivě) o jedinečnosti Rescue Timerů a s přibývajícím časem jsme začali vnímat zajímavé nuance jednotlivých kousků na stole. Sešly se nám samé legendy. Damaska, Rescue Timery a Seika Marinemastery (viz. foto výše). S přibývající tmou a hladinou alkoholu, vynikla průhlednost sklíčka Seiko Marinemasterů, které byť z plastu, bylo jasně nejprůhlednější. Dále pak výjimečnost gumového lemu lunety Rescue Timerů a celková jednoduchost a přímočarost Damasek a Glashutte oproti naleštěným a parádnickým Marinemasterům.Takže s mírným zpožděním: Aldo gratuluji a těším se na další foto.
USER47 Odesláno 30. července 2013 Nahlásit Odesláno 30. července 2013 ...průhlednost sklíčka Seiko Marinemasterů, které byť z plastu, bylo jasně nejprůhlednější...Lol wut?
lukin_ova Odesláno 30. července 2013 Nahlásit Odesláno 30. července 2013 Lol wut? To mě nakazil Hasňa. Pořád říká, že by nechtěl hodinky s plastovým sklíčkem (maje v ruce Marinemastery).Každopádně jsou to v téhle cenové kategorii asi jediné hodinky bez safíru. Včera jsme pochopili proč .....
USER47 Odesláno 30. července 2013 Nahlásit Odesláno 30. července 2013 Tak ono minerální sklo má asi o chlup lepší optický vlastnosti než safír, ale je mi divný, že by se to až takhle viditelně projevilo...třeba to maj na svědomí rozdíly v tloušťce, nějaký antireflexní vrstvy či něco podobnýho.
Frostie Odesláno 30. července 2013 Nahlásit Odesláno 30. července 2013 Tak ono minerální sklo má asi o chlup lepší optický vlastnosti než safír, ale je mi divný, že by se to až takhle viditelně projevilo...třeba to maj na svědomí rozdíly v tloušťce, nějaký antireflexní vrstvy či něco podobnýho.pravděpodobně bylo vycházeno z teorie, že jak to není tvrzený safír s doppel AR, jedná se o prachsprostý plast, kluci ze Seika i s jejich hardlexem ráčí prominout...
Micey Odesláno 31. července 2013 Nahlásit Odesláno 31. července 2013 Jsou pěkný, ta guma se mi fakt líbí.. ale nevim čim to, nějak se mi ty tvoje stylizovanější a upravovanější fotky hoděj spíš k tomu Damasku. Nějak mi přijde, že tydle hodinky už nejsou natolik nudný, aby vyžadovaly tak zdobný foto:)
Micey Odesláno 31. července 2013 Nahlásit Odesláno 31. července 2013 A tak ono to bude hlavně tim, že jsem prostě zvyklej na to Damasko a mate mě, když jsou na fotkách s jasnym Aldovym rukopisem jiný hodinky:)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se