Přejít na obsah

Damasko-NIMG-Seiko

Doporučené příspěvky

Odesláno

Neveril bych, ze se tady neceho takoveho dozijem - Alda sundal z ruky Damaska!!! :D

Gratulace k prirustku a fotka vyborna!

gratulace, naštěstí náhrada přišla opět z německých vod a moří /snad doslova/ a byla nahrazena rovnocenným kusem s kvalitou a zpracováním bez výhrad!

Odesláno

Gratuluju Aldo :clap: , když je Laďoš vyměnil, tak jsem se lekl, že se k ním už nedostaneš. Jsem rád že skončili na ruce někoho, kdo je bude umět ocenit (čti: jsem rád že už tu nebude furt dokola jenom žlutá vteřinovka..... :pokey: .)

Odesláno

Aldo! Ani nevíš jak jsem rád, že ty super hodinky skončily právě u tebe! :clap:  Konečně se snad dožiju pořádných fotek, kterými si s tvým laskavým svolením dovolíme oživit produktový katalog nabídky Chronoshopu. Moc gratuluji a přeji ať slouží !!!! :cheers:

Odesláno

Po zjištění, že Alda koupil nové hodinky :eek:  , mi to nedalo a v 37st. horku (bylo to včera) jsem sednul na kolo a uháněl dát jedno rychlé večerní chronopivo s cílem okouknout cože to narušilo tu dlouholetou Aldovu hodinkovou monogamii. Musím uznat, že to byla dobrá volba. Hodinky parádní. Jasné jednotící prvky s velkým D a jedinečnost v rámci chronomagu, jim dává velkou šanci na setrvání v Aldově chronostáji.

Vedli jsme učené debaty (hlavně po druhém pivě) o jedinečnosti Rescue Timerů a s přibývajícím časem jsme začali vnímat zajímavé nuance jednotlivých kousků na stole. Sešly se nám samé legendy. Damaska, Rescue Timery a Seika Marinemastery (viz. foto výše). S přibývající tmou a hladinou alkoholu, vynikla průhlednost sklíčka Seiko Marinemasterů, které byť z plastu, bylo jasně nejprůhlednější. Dále pak výjimečnost gumového lemu lunety Rescue Timerů a celková jednoduchost a přímočarost Damasek a Glashutte oproti naleštěným a parádnickým Marinemasterům.

Takže s mírným zpožděním: Aldo gratuluji a těším se na další foto. :smile_anim:

Odesláno

Lol wut?

To mě nakazil Hasňa. Pořád říká, že by nechtěl hodinky s plastovým sklíčkem (maje v ruce Marinemastery).

Každopádně jsou to v téhle cenové kategorii asi jediné hodinky bez safíru. Včera jsme pochopili proč .....

Odesláno

Tak ono minerální sklo má asi o chlup lepší optický vlastnosti než safír, ale je mi divný, že by se to až takhle viditelně projevilo...třeba to maj na svědomí rozdíly v tloušťce, nějaký antireflexní vrstvy či něco podobnýho.

Odesláno

Tak ono minerální sklo má asi o chlup lepší optický vlastnosti než safír, ale je mi divný, že by se to až takhle viditelně projevilo...třeba to maj na svědomí rozdíly v tloušťce, nějaký antireflexní vrstvy či něco podobnýho.

pravděpodobně bylo vycházeno z teorie, že jak to není tvrzený safír s doppel AR, jedná se o prachsprostý plast, kluci ze Seika i s jejich hardlexem ráčí prominout... :)

Odesláno

Jsou pěkný, ta guma se mi fakt líbí.. ale nevim čim to, nějak se mi ty tvoje stylizovanější a upravovanější fotky hoděj spíš k tomu Damasku. Nějak mi přijde, že tydle hodinky už nejsou natolik nudný, aby vyžadovaly tak zdobný foto:)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...