Přejít na obsah

Damasko-NIMG-Seiko

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jsou parádní. Na té gumě jim to dle mého sluší mnohem více jak na tom kovu. Jsem zvědav co Alda vymyslí, o gumě se tu už zmiňoval. Takže uvidíme. Jo v Glashütte se prostě dělají parádní hodinky a jedno o kterou z místních firem se jedná. Ono když chtějí mít na cifru Glashütte/SA tak tam nemohou jen tak vrazit cizí strojek. Více jak polovina hodnoty strojku musí být dodána v Glashütte (nové díly, úpravy, zdobení, rotor atd.)

Odesláno

Gratulace k novému přírustku, nějak jsem fórum skoro dva měsíce ignoroval a ejhle taková bomba, Alda má kombinaci DM :D

Odesláno

No, takze, abych se taky teda vyjadril, na rozdil od MM se slidovym sklickem, :-), jsou H.A.Z. Zachranarsky Casomeric spickove vypadajici stroje. Dokonce, a to nevis, k nim mam docela hluboky vztah. Tento model vysel na svetlo sveta presne v dobe, kdy jsem se poprve zacal intenzivneji zajimat o mechanicke hodinky. Zil jsem v te dobe v Nemecku a tyhle hodinky pokryly naprosto vsechny obalky vsech hodinkovych casopisu, v drtive vetsine na gume, tah k nim snad tehdy jeste vubec nebyl, a me se desne libily. Ale staly ctyrnasobek toho, co jsem tehda mohl za hodinky dat. Od te doby se mi libi. Z dnesniho pohledu a vhledem k memu dnesnimu obvodu zapesti se mi jiz zdaji male, ale tehda to byl muj sen. Ale ty si nic nepotrbujes kompenzovat, takze gratuluji ke skvelemu vyberu! 

Odesláno

ja by som povedal asi tak, ze tieto hodinky vyzeraju vyrazne lepsie na fotkach ako v reali /teda vobec nevyzeraju zle, len su to celkom male nenapadne hodincicky, ktore v sedivosti tromfnu uz len Damaska/. MM1000 to maju nastavene presne opacne.

jedno co sa im neda upriet ze su velmi pohodlne na ruke, a na tahu pekne vyvazene. germani si s tym dali pracu, ne ze ne

Odesláno

Pěkně mě Aldo s těma S.A.R. dráždíš, už jsem tak nahnutej, že jsem rozeslal pár AD v Reichu poptávku. A začínají se mi vracet myslím, že dost zajímavé nabídky. Takže se vyplatí počkat cca 6-8 týdnů ( a okousat si nehty) a nebrat je hned v Chronoshopu ( sorry, kluci ). Jo, ale za ten extra kaučuk se sponou chtějí docela dardu. 150 euro.

Odesláno (upraveno)

No, masovka, to asi ne.. SAR je legenda, no doubt, absence vnejsiho AR je super. Ale ten uhlove cerny cifr na U1 je uzasny, taky gumu maji super, jsou vetsi, proste ja myslim, ze ti dva kopou stejnou ligu. Jsou kazde hodne jine a originalni, coz je dobre. Jak je to s tema kalibrama?

Upraveno uživatelem Hasňa
Odesláno

jsem rozeslal pár AD v Reichu poptávku. A začínají se mi vracet myslím, že dost zajímavé nabídky. Takže se vyplatí počkat cca 6-8 týdnů ( a okousat si nehty) a nebrat je hned v Chronoshopu ( sorry, kluci ). 

se du zabít!  :rip:  žes neposlal poptávku nám? nebo ji dostanem, až se všema těma z německa? :goof:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...