zekon7302 Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Odesláno 20. června 2014 Vypadá to dobře, kdyby se ještě zužoval.
Hasňa Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Odesláno 20. června 2014 Ty kulicky tam jsou nakonec ctyri? Nejak se mi zda, ze pri predstaveni jsem videl na kazde strane jednu, ale muzu se mylit.
cali Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Odesláno 20. června 2014 Takto nejako vyzerali pasy prvych tankov, nez sa prislo na to, ze je to overkill a ze sa usetri hodne materialu i vykonu motora ak sa pasy aspon trochu odlahcia
instant Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Odesláno 20. června 2014 no ake pekne hodinky su z toho nakoniec
Návštěvník Zmizík Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Odesláno 20. června 2014 (upraveno) . Upraveno 20. června 2014 uživatelem Zmizík
Ohm-Aztec Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Odesláno 20. června 2014 Jestli to počítám dobře, tak ten tah se skládá jen ze čtyř druhů obrobků... To není špatný.
Návštěvník Alda Odesláno 21. června 2014 Nahlásit Odesláno 21. června 2014 (upraveno) Upraveno 21. června 2014 uživatelem Alda
Návštěvník Alda Odesláno 25. června 2014 Nahlásit Odesláno 25. června 2014 Vybrorne cteni. Hi-end jak svina. http://forums.watchuseek.com/f8/ultimate-german-tool-watches-damasko-dk10-dk11-review-1047910.html
bandicoot Odesláno 25. června 2014 Nahlásit Odesláno 25. června 2014 Nemám nic proti sponě. Měl jsem ji na Defy a měl jsem s ní jistější pocit než s jakoukoliv jinou sponou. Co mě trochu ruší jsou ty torxy na všech dílkách náramku. Zaprvé designově, je to na rozdíl od strohých hodinek takové ježaté, tahá to za oči, ale hlavně funkčně mi to nesedí. Jsou tam imho zbytečné. Na takhle perfektně funkčních hodinkách by torxy měly být jen na X článcích okolo spony, tj. na těch, které se předpokládaně odstraňují při ladění délky. Ale jinak super, sledovat ten vývoj...
villain83 Odesláno 25. června 2014 Nahlásit Odesláno 25. června 2014 ...nehledě k tomu,o kolik se zvýší váha náramku,myslím,že kdyby torxy byly tam,kde jsou opravdu k něčemu,tedy potřeba,výrazně to ulehčí celkový hmotnosti,takhle musí jen samotnej tah bejt těžkej jako kráva.
Hasňa Odesláno 25. června 2014 Nahlásit Odesláno 25. června 2014 (upraveno) Vybrorne cteni. Hi-end jak svina. http://forums.watchuseek.com/f8/ultimate-german-tool-watches-damasko-dk10-dk11-review-1047910.htmlTy krávo, to jsi mi udělal radost. Teď jsem dojel z práce, no Teda práce, project dinner , a tady tohle. Jdu si to teď labuznicky přelouskat. Damasko DK10 a JLC Extreme LAB. Stejná technologická liga, tedy ta nejvyšší. V komplikacích De Bethune, MB&F, Lange, JLC, ve zdobnosti Cartier, VC, Piaget, v materiálech, technickych vychytávkach, robustnosti (a nenapadnosti) Damasko. Upraveno 25. června 2014 uživatelem Hasňa
cali Odesláno 25. června 2014 Nahlásit Odesláno 25. června 2014 torxy vahu nezvysuju, zvysuju len zlozitost a tym padom asi aj cenu, ale zase pravda je ze urcite pomahaju sumernosti, mat na polke tahu torx a zvysok lisovany by bolo pri tak vyraznych torxoch jak past na oko.
villain83 Odesláno 25. června 2014 Nahlásit Odesláno 25. června 2014 Vi nekdo(Alda) vahu samotnyho naramku?
bandicoot Odesláno 26. června 2014 Nahlásit Odesláno 26. června 2014 Nechci dávat multicitaci... Ještě k tomu náramku. U takhle sebevědomé značky cílící čistě na techniku by účel a smysl neměl být podřízený designu. Proto mě ty torxy ruší. A určitě by to na ruce nevypadalo špatně, kdyby byly jen na spodní půlce. Ona to ta ruka opticky rozbije, v reálu je vidět sotva třetina toho náramku...
Hasňa Odesláno 26. června 2014 Nahlásit Odesláno 26. června 2014 Dizajn a technika se nevylučuje. Je o tom celý obor průmyslového dizajnu. Taky musím říct, že mě se to docela líbí, je to originální, ihned rozlišitelné, žádná kopírka. To jsou taky důležité faktory. Přece jen, i Damasko musí prodat. Ovšem stále si taky myslím, že kůže se hodi k Damasko stylu vic. Nebo Hirsch Performance a podobné vychytávky.
jankoxxx Odesláno 26. června 2014 Nahlásit Odesláno 26. června 2014 cim viac na ten tah pozeram, tak sa mi celkom zacina pacit, dokonca aj tie nepodarene koncovky tahu mi uz vobec nevadia. je to high-tech, je to nove, je to ine, svieze mozno mohli snad este zapracovat na nejakej forme mikroregulacie hlavicky nemecke, ale to im snad bude odpustene.. jehova rulez
Návštěvník Alda Odesláno 26. června 2014 Nahlásit Odesláno 26. června 2014 Vi nekdo(Alda) vahu samotnyho naramku?Vahu tahu neznam, ale torxy ji urcite nezvysi.
bandicoot Odesláno 26. června 2014 Nahlásit Odesláno 26. června 2014 Jo, bavili jsme se tu někde o těch hi tech verzích, o prodejním potenciálu nebo vůbec o jejich smyslu a návratnosti...Mám to stejně jako u Seiko GS. Ta nejvyšší řada mě motivuje koupit řadu cenově dostupnou.Takže to funguje jak má.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se