eloga Odesláno 30. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2024 já to ještě nevyndaval, podívám se .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 1. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2024 A je to, turistický model, ta vnitřní vložka je všita, samotná se nedá vyndat, abych to nerojezbal. Ale slouží dobře, zatím jsem to nepromáčel, a že to bylo minulý týden mokré dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 1. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2024 Mne prave ta vlozka vynadat jde, coz povazuju za plus kdyz jsou vlhky nebo mokry. Ale prave nevim, kdyz tam budu chtit dat vlozky abych vnitrek malinko “zmensil”, tak zda tam dat dalsi vlozky na tyto anebo je nahradit. Ale v tom druhym pripade treba budou lip tvarovany (aka ortopedicky) ale pomuzu si s tim hlavnim cilem - zmensenim? Jinak lyze fantazie, jsem rad ze jsem do nich sel. Zadny vosk, pritom do kopce na pohodu. A hlavne se s nima da v ty turisticky kategorii celkem slusne bruslit. Vcera jsem si je na chvili vymenil se zenou, ta ma Sporteny s tim chlupem. Jako funguje to, ale za me je to spis na chozeni nez na skluz. Po pravde jsem se odrazil jak jsem zvyklej a malem si dal hubu - ja sel predvidanym zpusobem dopredu, ale lyze ne. A nejaky, byt velmi symbolicky, pribrusleni ani omylem. No zejtra se tu jedou zavody v Seversky kombinaci, tak budou trate spis zavreny. Takze bud budeme koukat nebo pujdem na svah. Kazdopadne i na druhy pokus si me Seefeld velmi ziskal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 1. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2024 Hm, ten Seefeld budu muset asi vyzkoušet, já jsem loni také s lyžemi haproval, ale ty různé Sporteny atd. jsem usoudil, že ne. Neměl bych k tomu takovou klidnou důvěru. Takže ten Fisher mě zachránil, chtěl jsem sice 194 délku, ale už to nebylo, tak jsem vzal 199. Žena má jako obvykle něco extra, běžky Müller, jsou dost úzké, klasický severský styl do stopy. Díky a SKOL! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 1. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2024 (upraveno) No ja (pokud jsem to uz nepsal) mam 195cm na svych 178 cm a je to ok. Nutili mi delsi, ale pak teda rekli, ze tohle je minimalni dylka, kterou mi muzou odsouhlasit a jsem za to rad. Ta lepsi ovladatelnost mi za ten malinko horsi skluz ve stope stoji. Ad ten Seefeld. Jiste jsou i lepsi mista, ostatne ja byl v Rakousku od devadesatek ledaskde, ale tady je mi to proste tak nejak sympaticky. Btw dnes pocasi na prd (chcije), ale i tak jsme vyjeli skibusem za mesto. Takm nekolik fajn okruhu ruzny obtiznosti, pak mensi obverstveni a ve finale jsme nasli na mape stopu zpet do mesta, takze jsme se svezli paradnim sjezdem az na stadion v centru. A k tomu ty trate. Zena ma trochu respekt pred cernyma tratema, ale je to jen o prevyseni, vse je krasne upraveny a dostatecne siroky, takze i sjezdy jsou v pohode. Na ty Mullery musim mrknout - neznam. Upraveno 1. února 2024 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman I. Odesláno 2. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2024 Měl sis vzít delsi. Seš hubeňour, ale lépe by ti to klouzalo. Jinak ten Nano grip je skvělej. Mám ho 3. sezonu. Chce to poctivě stříkat sprej. A bacha na jarní běžky. Jakmile s tím projedeš Nějakou louži nebo potok, jseš seš v prdeli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 1. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2024 tak v neděli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 3. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2024 tak v neděli Držím palce a hlavně dokončit ve zdraví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 3. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2024 Jak to jen shrnout…. No asi nejlíp příkazem ženě, co jsem dal po dojezdu, že pokud mě ještě někdy napadne jít na bězky, tak ať mě pošle do prdele. Bylo to přesně podle rčení “zážitek nemusí být krásný, hlavně že je intenzivní” Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 4. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2024 Smekám. A ten tvůj komentář je dostačující Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 4. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2024 To znam, to je posttraumaticka stresova porucha, to za tyden prejde . Ja se klidne ted vsadim, ze si to pristi rok zopakujes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 4. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2024 Ajaj tvl, klobouk dolů, smekám, máš ten komentář k ženě to jako dr.Šafránek v Básnících... , ale super, ono se dříve tomu jezdilo na 85 km, ale já si vždy po Jizerce říkal, to těch 50 km u nás je na sebezničení až až. Takže máš . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 7. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2024 V 4. 3. 2024 v 8:36, Prochy68 napsal: To znam, to je posttraumaticka stresova porucha, to za tyden prejde . Ja se klidne ted vsadim, ze si to pristi rok zopakujes Tak jako jede se tam ta akce i v noční verzi. To by mě lákalo. Ale upřímně, jet 1300km na sever a mít teplotu nad nulou + déšť, to mě naprosto znechutilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 8. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2024 před 6 hodinami, Ajaj napsal: Tak jako jede se tam ta akce i v noční verzi. To by mě lákalo. Ale upřímně, jet 1300km na sever a mít teplotu nad nulou + déšť, to mě naprosto znechutilo. V noci by mohla být větší zima Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 9. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2024 Čoveče teď jsem objevil pěknou akcičku na pomezí Cínovce/Zinnwald - 24hodinovka. Jezdí se to jednou za 2 roky a další ročník je 2025 hmmm když je to hned za barákem, není to hřích se nezúčastnit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 27. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2024 Dneska jsem zkusil Schöneben, kousek za Lipnem a byla to paráda! Až doteď jsem o tomhle místě nikdy neslyšel a to jsem přitom Jihočech Akorát ta kondice byla napoprvé zlá, na starý kolena jsem se dal na skejty. Naštěstí hned po pár kilometrech a táhlém kopci se objevila občerstvovačka a pivko s gulášovkou mě vrátily do hry 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 27. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2024 @Waya03 to vypada dobre, fajn tip. My zitra vyrazime na chlalupu do Zdobnice. Nevite nekdo jak to aktualne vypada na hrebenu O.H. Neco jsem hledal, ale dnesni info moc nenasel a zrovna dnes tam asi bylo dost teplo, tak to mohlo jit dolu. Jo a jeste jsem se docetl, ze skoncil kiosek na Zakletym. To me teda dost se*e. Tak snad aspon ten na Peticesti bude v provozu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 30. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2024 (upraveno) Tak kratky hlaseni z O.H. Vcera me zena hodila na parkoviste u lanovky v Rickach. Nahore okruh z Peticesti na Homoli a zpet. Snih zmrzlej x mokrej x s jehlicim, pripadne ruzne kombinace. Kiosek na Peticesti obsypanej jak vanocni stromek. Dolu do Zdobnice jsem pulku sjel, zbytek sesel. Dnes jsme chteli jet podle Romanova tipu (z vlakna Co me potesilo) a vyrazili do Orl. Zahori. Nicmene pri prejezdu Mezivrsi se ukazalo relativne volny parkoviste, tak jsme to pichli tam. Btw silnice z Ricek na Mezivrsi dost na hovno. Obdobne to parkoviste tam. Cena 100kc/den ok, ale mohli by trochu sem tam upravit aspon vjezd, kde je komplet ledovka, navic zvlnena jak tankodrom. No, pak uz klasika, cesta na Peticesti, svacina, zajizdka ke Kunstatsky kapli a sjezd dolu. Snehovy podminky cca jako vcera. Kazdopadne, i kdyz to tam mozna nezni, jsem spokojenej, ze jsme vypadli sem na hory, kde to mame radi, takze zustaneme i pres Silvestra. Foto jen tak, aby se nereklo, moc jsem nefotil. Upraveno 30. prosince 2024 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 30. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2024 Ha! Dneska jsem s tim vyjebal a koupil tank…Fischer Spider 62. Hrubozrnné, s ocelovýma hranama. Na to moje chození po štěrku snad dobrý. A běda jestli ne Naposled jsem běžky vlastnil asi v 16 letech. Teď pár let, sem tam, půjčovna a už mě ty hrůzy nebavily. Ještě dokoupím běžkařské tuleně, kdyby náhodou. https://www.fischer-ski.cz/bezecke-lyze/39-spider-62-crown-xtralite--control-step-in-ifp-2024-25/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 30. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2024 Bezva, děláte mi radost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se