diox Odesláno 27. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2010 (upraveno) ......do této chvíle jsem si myslel, že vím po čem toužím a po čem cíleně jdu. Po dnešku jem zjistil že nevím. Vím jen že toužím po Rolex-Daytona a měl jsem i jasnou představu o provedení.Jasné nadále pouze zůstává typ kalibru 4130 a vše ostatní je na vodě. Původně jsem chtěl ocelové celostříbrné provedení s bílým číselníken a stříbrnýma ručičkama....Dnes jsem fyzicky viděl a zkoušel provedení se žl. zlatem, černým číselníkem a červenýma ručičkama. Líbilo..A potom přišlo na další možné kombinace číselníků, ručiček a materiálu. Samozřejmně úměrně tomu rostla i cena. Netušil jsem že bych byl schopen překročit limit k tomu určený. Opak je pravdou.....A vnitřní obhajoba typu že si to člověk kupuje párkrát za život, a že zvýšeným úsílím rozdíl dožene, a přeci nemůžu pořád šetrit na sobě, a že je potřeba si občas udělat radost.......Šel jsem si tedy pro morální podporu k přítelkyni. Nebudu to raději protahovat - nebyla to šťastná volba říkal jsem si, když odcházela s ťukáním na čelo...... A kde jinde mám hledat podporu a radu než mezi stejně "postiženými " lidni. Přátelé pomoc....Žádám radu a podporu......A kdyby někdo měl recept jak s tímto ne ženské pohlaví tak sem s ním. Samozřejmně se jedná o koupi starších hodinem........ Upraveno 27. ledna 2010 uživatelem diox Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 27. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2010 Zatloukat, zatloukat, zatloukat. To je ve zkratce vše, co potřebuješ vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pege1012 Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2010 Jo jo já to řeším tak, že se vždy vyskytne možnost koupit přes forum a to za minimum ceny skutečné, v nejlepším případě je tvrdit, že hodinky jsou spotřební věc jejichž cena je úměrná třeba mobilům, to pro ty hodně naivní polovičky jež o hodinkách neví naprosto nic! Ale osvědčený alespoň u mne bylo když jsem ji vzal v Ostravě do Dealu, ukázal Hamiltony X-wind, kolik stojí a řekl, že mám štěstí a budu je mít za 5 tisíc. Co hlava neví, to srdce nebolí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2010 ja preventivne uvadim polovinu porizovaci ceny a docela to prochazi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dřevák Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2010 zatlouct skutečnou cenu, lhát o naprosté a neopakovatelné výhodnosti koupě, opatrně použít příklad jak ona utrácí za blbosti, ale nepřehnat to, vymyslet si něco čím se díra v rozpočtu lehce zalepí, pořídít polovičce satisfakci, ale zase to nepřehnat, nebo tě to zruinuje. Další věc je postavit ji před hotovou věc. Nebudeš muset lhát, ale bude to možná divoký. Hlavně když něco chceš a delší dobu se na to chystáš, musíš po tom hodně nahlas slintat, aby ženská pochopila, že to fakt chceš a byla na to vnitřně připravená. Taky je dobrý hodně slintat po něčem co nechceš a je to dražší a pak se moudře za chvály polovičky svého snu vzdát. Reálnější věc pak může snáz projít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2010 oznacit to za jediny muzsky sperk. za jedinu vec (sperk atd) do ktorej sa da investovat zabralo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toci Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2010 Vyměnit přítelkyni, pokud nepochopila toto, nepochopí i jiné věci. Jsi svobodný člověk, za své peníze si můžeš kupovat co chceš a nemáš zapotřebí se zbytečně ponižovat nebo vymýšlet různé báchorky, abys sobě mohl koupit věci, které nutně potřebuješ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2010 Toci napsal: Vyměnit přítelkyni, pokud nepochopila toto, nepochopí i jiné věci. Jsi svobodný člověk, za své peníze si můžeš kupovat co chceš a nemáš zapotřebí se zbytečně ponižovat nebo vymýšlet různé báchorky, abys sobě mohl koupit věci, které nutně potřebuješ. Přesně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2010 sibirnaya napsal: ja preventivne uvadim polovinu porizovaci ceny a docela to prochazi... Presne jako sibirnaya, jen to doprovodim pohadkou o vyhodne cene a super koupi ktera se naskytne jen jednou za zivot ( teda spis za mesic ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2010 Nelhat o ceně, ale vysvětlit, že je to lepší než peníze prochlastat, prosázet, projíst, nebo to utratit za spotřební elektroniku. Hodinky jsou radost, a navíc u kvalitních hodinek nepřijdeš za čtyři roky o 70 procent ceny, jako třeba u auta. Nebo 0 90% jako třeba u plazmy. Taky je dobré přítelkyni zatáhnout trochu do našeho koníčka, vysvětlit jí detaily nenásilně tak aby jí to bavilo, a časem ji kvalitní hodinky pořídit. Garantuju, že se tě nebude ptát kolik stály, a už nikdy se Tě nebude ptát, kolik stály ty Tvoje...abni kolik času své radosti věnuješ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2010 (upraveno) proste skutecnou cenu neuvadet, pokud nema pritelkyne prehled o cenach nasich nutne potrebnych veci.. rict cenu prijetelnou pro jeji pochopeni.. jinak daytony moc dobra volba a pokud te moc finance netlaci, tak bych pridal a sel do tech zlatych s cisly, cerny cifernik a cervene rucky, ty jsou naprosto nejlepsi..az na cenu PS: JINAK TE VITAM V CHAOSU TIKAJICICH NESMYSLU.. Upraveno 28. ledna 2010 uživatelem kulix Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diox Odesláno 28. ledna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2010 díky za přivítání....Volba je těžka a je to hlavně nebo jen o financích. Já moc nemusím žluté zlato, tak varianta v bílem zlatě by byla ještě fin. náročnější. Červík začal hlodat, ale fin. situace tomu nenapovídá. Ale nějak by to možná udělat šlo, ale není to už moc a není to už skoro rozežranost??? Zlato místo oceli........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2010 diox napsal: díky za přivítání....Volba je těžka a je to hlavně nebo jen o financích. Já moc nemusím žluté zlato, tak varianta v bílem zlatě by byla ještě fin. náročnější. Červík začal hlodat, ale fin. situace tomu nenapovídá. Ale nějak by to možná udělat šlo, ale není to už moc a není to už skoro rozežranost??? Zlato místo oceli........ Nevím jestli je to rozežranost, ale počítej s tím, že ocelový vydržejí víc, třeba luneta na ocelových stojí i s výměnou do 5.000,- Kč ( dříve 4.100,- ) , zatímco zlatou Ti seberou a dost nevýhodně vykoupí za cenu zlata, a za novou se pořádně prohneš. Také prodejní cena ocelových je vždycky lepší v poměru ceny nákupní, než u zlatých, což je dáno mnohem menším počtem lidí, kteří si mohou dovolit koupit zlaté. Ale neprohloupíš ani s jedněmi :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diox Odesláno 28. ledna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2010 tak a co vybrat....:??????? Poslední varianta je spíše ze říše snů......Ale snít je krásné. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2010 pokud na to mas a nasledne te nestve, ze jsi utratil tolik penez, tak to v zadnem pripade rozezranost neni..proto tady jsi, aby sis dobre vybral,ne? ale se zadnou variantou dayton neudelas spatne, mas o cem uvazovat.. tady plati jen pomer CENA/VZHLED Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2010 diox: za mě černý s indexama a s kontrastníma subciframa, ale tady je to jen na tobě v čem se budeš cejtit nejlíp - umím si předsdtavit i borce, kterým by slušel ten bílý cifr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2010 rise snu je fakt nejhezci, ale nekdy se treba postavit nohama na zem.. Cyber ma pravdu, ocel ti opravdu vydrzi mnohem dele ve slusnem stavu..zlato bude za chvilku jak ocucany bombon, pokud je budes pravidelne a poctive nosit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toci Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2010 Pokud jsi přesvědčen, že potřebuješ zlaté hodinky, tak si je kup. Sáhl jsi už dost vysoko a pokud koupíš ocel na místo zlata, které je pro Tebe priorita, tak Tě to stejně nedá a budeš směřovat ke svému cíli. Pak máš dvě možnosti, buď do toho nasypeš další prachy a zlato přikoupíš a nebo budeš muset prodat, kde pravděpodobně proděláš, něco přisypeš a bude gold, jen Tě to bude stát více. Prolistuj starší příspěvky, jeden takový podobný příběh o Daytonách tu běžel. Nejprve byla Daytona ocel, pak rolády v bicoloru a nakonec Daytona ocel. Samozřejmě to k tomu všemu patří, radost pak máš vícekrát........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toci Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2010 Tak za mě ocelový s černým ciferníkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2010 Měl jsem Daytony ocel/zlato. Příště bych volil už jedině ocel/černý ciferník. Jsou to krásný hodinky, ocel vydrží dlouho pěkná, černý jsou klasika a je to model, který drží nejlíp cenu. Ciberův argument o lunetě bych nebral na lehkou váhu. Luneta je na zlatých fakt slabší místo a na těch mých bicolorech mě štvalo, že na ní byl vidět každý sebemenší škrábanec. Tím, že je ,,popsaná,, tak si ji sám pořádně nepřeleštíš, protože ,,vygumuješ,, čísla. Výměna je drahá. Když zlatý rolády, tak s keramickou lunetou. Za mě teda jedině ocel a černý ciferník...ty hodinky jsou prostě bombarďácký. diox napsal: tak a co vybrat....:??????? Poslední varianta je spíše ze říše snů......Ale snít je krásné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se