Fajkus Odesláno 7. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2018 42mm je taky super a datum na 6 se mi zda vyvaženější sluší jim i kůže i tahJojo, jsou taky super. Zkoušel jsem je. Ten řemen na nich je předpokládám 22. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrycz Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2018 Předpokládám že 22mm souhlasí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samtalak Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2018 Zdravím,mám jen tyto a moc o nich nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 dnes poprve na kuzi, moc se mi to libi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 dnes poprve na kuzi, moc se mi to libiJa bych rekl ze kuze jim sedne lepe nez ten tah, ta origo je asi nej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 Ja bych rekl ze kuze jim sedne lepe nez ten tah, ta origo je asi nej. mně se líbí oboje. akorát ten origo řemen mi přijde (i kvůli té příliš zdobné překlápěčce - kterou bych jinak opravdu ocenil) dost usedlý až páprdovský:-). ale víme, každý soudruh to má jinak. každopádně jsou to krásné hodinky se spoustou zajímavých detailů, na které pořád čučím:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2018 mně se líbí oboje. akorát ten origo řemen mi přijde (i kvůli té příliš zdobné překlápěčce - kterou bych jinak opravdu ocenil) dost usedlý až páprdovský:-). ale víme, každý soudruh to má jinak. každopádně jsou to krásné hodinky se spoustou zajímavých detailů, na které pořád čučím:-)Jsou super. Sluší jim snad vše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2018 dnes poprve na kuzi, moc se mi to libiMoje vysněný chrona, jsou parádní :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pacient Odesláno 12. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2019 fotka včerejší, ale na ruce i dnes :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 (upraveno) fotka včerejší, ale na ruce i dnes :-)To nevadi, aj tak nikto nepozna kedze chyba datum Pekny kus, ja zvazujem tuto ref. : Upraveno 15. ledna 2019 uživatelem tedwine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 fotka včerejší, ale na ruce i dnes :-)Wow, krása :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 Afri: a jak jsi na tom ty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 Afri: a jak jsi na tom ty?U mě dobré, odjíždím na hory :-) Jo tak, jako jaké delší Zenithky jo? :-) Jakmile se vrátím, začnu to řešit.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2019 Defy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2019 Slusi panovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2019 U mě dobré, odjíždím na hory :-) Jo tak, jako jaké delší Zenithky jo? :-) Jakmile se vrátím, začnu to řešit....Já sem to odpiskal, koupím si chalupu a kukacky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2019 Slusi panoviDěkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pacient Odesláno 19. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2019 čas na oběd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2019 Sice stare ale dobre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 9. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2019 A moderné Zenith Pilot tu už nikto nemá? Žeby som sa pokochal jednými z najkrajších hodiniek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se