kuncák7 Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2013 Jsem taky pro ten posledni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kome Odesláno 11. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2013 Warran: Muzu vedet kde jsi sehnal ten posledni reminek, taky bych neco takoveho potrebovalDíky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 11. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2013 Už bohužel docela blbě. Občas je na aukru, buď separé nebo na nějakých hodinkách. Navíc ani moc nevydrží a stav je leckdy skoro na vyhození. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 11. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2013 Koupil jsem jej s hodinkama od clena fora, bohuzel zadny (resp.zrovna tento) navic nemam. Mrkni na Aukro ci do prodejniho vlakna, obcas se něco objevi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 11. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2013 Já ho koupil na blešáku i s hodinkama. Je ve velmi dobrém stavu, ale je strašně tvrdý a nepoddajný. Nevím, zda to je běžný stav nebo jen vlastnost mého kusu. Na ruce nic pohodlného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kome Odesláno 11. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2013 (upraveno) Snazim se hledat alespon nejaky podobny, ale ty diry takhle skoro nikdo nedela, jen obyc kruhové. Upraveno 11. prosince 2013 uživatelem Kome Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 11. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2013 (upraveno) Má sice kulaté díry, ale vypadá slušně. Máte ho někdo ? http://www.watch-band-center.com/watchstrap-p6747h304s312-Watch-band-18mm-blac.html Upraveno 11. prosince 2013 uživatelem PetrM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 11. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2013 Nekulaté díry, ale vzhled není úplně to pravé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 11. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2013 Můj je taky takový. Navíc se bojím, že v místě dírky praskne.Holt nějaký měkčený plast, asi, žádný dnešní silikon... Já ho koupil na blešáku i s hodinkama. Je ve velmi dobrém stavu, ale je strašně tvrdý a nepoddajný. Nevím, zda to je běžný stav nebo jen vlastnost mého kusu. Na ruce nic pohodlného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kome Odesláno 11. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2013 Na tyhle jsem koukal a malem i ten s ovalnými dirami objednal ,ale neni ono Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simsa Odesláno 13. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2013 Já nasadil tenhle a docela se mi líbí.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 13. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2013 Vypadá dobře, to je plast, nebo guma??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simsa Odesláno 13. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2013 Je to plast... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 13. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2013 Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 13. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2013 (upraveno) Já jsem dnes po delším váhání nasadil na letecké tento. Docela se mi to zamlouvá, i když to samozřejmě není 100% autentické. Upraveno 13. prosince 2013 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 15. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2013 Priatelia mam otazku,... mam stare prim z nejakych 90 rokov zname tiez ako kvazisport a vo vnutri je cal 64 a rad by som ich dal do noveho havu. Otazka znie ci by tento stroj a cifernik pasoval do nerezoveho puzdra sport II? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 15. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2013 Vyzkoušej si to do jakéhokoli PS2 pouzdra a uvidíš. Ale mám pocit, že je ciferník větší a nevejde se to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2014 Sou doma, hurááá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2014 Gratuluju!!! Jsou krásné Sakra, já mam takovej hodinkovej absťák, že si snad nechám postavit nějaký dvojky sporty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2014 Tak si se konecne dockal,fajnovka,uz tu byly v nerezu klasicky zeleny,ted zlutasci..hadam,ze budou oproti Igenum po renovaci dost v mensine... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se