Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Možná budu teď za blba... Ale zrovna hledám návod na tatínkovi nový Gčka a došlo mi , že pod označením čiste 9300 najdu opravdu jen černý bazel .... Ale po přidání dodatečného označení třeba G-9300NV na mě vyskočí samozřejmě modrý bazel G-9300-RD4 či 9330-A4 na mě samozřejmě vyskočí červená kombinace tmavé a svétlé barvy .... Aji :0/

Sem fakt trotl

Jdu kupovat :0D

• Odpovědi 99
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Návody musíš hledat podle modulového čísla, tedy čísla "strojku".

V 25. 12. 2018 v 16:18, Lobber napsal:

Možná budu teď za blba... Ale zrovna hledám návod na tatínkovi nový Gčka a došlo mi , že pod označením čiste 9300 najdu opravdu jen černý bazel .... Ale po přidání dodatečného označení třeba G-9300NV na mě vyskočí samozřejmě modrý bazel G-9300-RD4 či 9330-A4 na mě samozřejmě vyskočí červená kombinace tmavé a svétlé barvy .... Aji :0/

Sem fakt trotl
Jdu kupovat :0D

Odesláno

Jjj to vím, já spíš měl nemysli to mé marné hledání bazelu, které sem řešil na předchozí stránce ...

V 25. 12. 2018 v 21:11, casiotron napsal:

Návody musíš hledat podle modulového čísla, tedy čísla "strojku".

• Po letech...
Odesláno

Není to sice Gshock, ale dál to sem. Nevíte kde bych mohl sehnat osu na řemínek na hodinky Casio Protrek PRW 2000, je to už starší model, ta stěžejka je docela atypická. Děkuji

IMG_20210519_150301.jpg

• po měsících...
Odesláno

Zdravím, nevíte jaký rozměr šroubováku je vhodný na šroubky co drží bezel u Casio GW-5000? Šroubky jsou tak trochu šufánková ocel a ne přesně padnoucí šroubovák je dosti poničí.

Díky. 

Odesláno
  V 4. 8. 2021 v 7:13, fazer napsal:

Zdravím, nevíte jaký rozměr šroubováku je vhodný na šroubky co drží bezel u Casio GW-5000? Šroubky jsou tak trochu šufánková ocel a ne přesně padnoucí šroubovák je dosti poničí.

Díky. 

Rozšířit  

Na to bacha, já je hned při prvním sundavání bezelu jeden poničil. Jsou snad z bláta, ale zase se dají (daly v roce 2014) koupit ve fastu.

Odesláno

Ahoj,

přesně tak, jsou hrozně měkký. A já právě nemám asi úplně vhodný rozměr šroubováčku, takže o to víc ty šroubky ničí.

Jj, ve FASTu se dají stále objednat, právě tam mám objednaný 3 sady, ale čekám až jim dojdou.

Ty používáš jaký šroubováček?

díky.

• po 4 týdnech...
Odesláno

Z těchto žádný. Nejlépe se pozná že nápisy "protection" a "g shock" nejsou na vyvýšené části. Dnes origo díl neseženeš a kdyby jo bude starý a zpuchřelý. Na ebay se občas objevovaly bezely z brazílie. Nejsou origo, při detailním pozorování jde vidět že nápisy jsou trochu jiné, ale nic co by bylo vidět na víc než metr.

Jinak na pásky tu někde byla tabulka.

Bez dovolení jí sem přidám:

1617598775_psky.jpg.a00555ee94e001fb9ac778779be31192.jpg

Odesláno

Děkuju, to jsem nějak přehlídl, že bezel má být bez toho vyvýšení. Každopádně se to teda moc dobře neshání. Asi nemá cenu oslovovat Fast, že? Ikdyž na takový bestsellery by to měly dělat pořád, je to jejich nejoblíbenější řada a i těchto starých modelů je v terénu určitě pořad hodně.

• po měsících...
  • po měsících...
Odesláno
  V 6. 8. 2021 v 9:27, fazer napsal:

přesně tak, jsou hrozně měkký. A já právě nemám asi úplně vhodný rozměr šroubováčku, takže o to víc ty šroubky ničí.

Rozšířit  

Vim ze pisu o rok pozdeji, ale tenhle problem je celkem beznej a pokud hledas reseni na celej zivot (kdyz teda umres driv nez to ztratis), tak za me jedine tohle .. https://www.conrad.cz/p/wera-micro-big-pack-1-pro-elektroniku-a-jemnou-mechaniku-sada-sroubovaku-25dilna-2180091

Odesláno

Ahoj. 

nevadí, děkuju za info, lepší později než vůbec. Mám zatím jenom 2 šroubováčky konkrétního rozměru, ta sada vypadá dost dobře.

• Po roku...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...