Radek Hulán Odesláno 8. února 2010 Nahlásit Odesláno 8. února 2010 Takto dodadlo koupání s "300m" diverkami Steihnart GMT-OCEAN 1 v ukrutné hloubce jednotek metrů: Podobnou nekvalitu jsem opravdu nezažil, jedná se o měsíc staré hodinky, a uvidíme co bude s reklamací. Korunka byla 100% utažena, chci po nich zcela nový kus (po týdnu vody v hodinkách tam bude koroze) či plný refund. Nejedná se o moc peněz, ale člověka naštve, když se "diverky" doslova utopí v pár metrech vody.
Radek Hulán Odesláno 8. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 8. února 2010 Nemohu nesouhlasit Za těch pár Kč jsem to chtěl testnout a na koupání do zemí třetího světa to mohlo fungovat. Nefunguje, no... Zlaté Seiko Monster.
Cyber Odesláno 8. února 2010 Nahlásit Odesláno 8. února 2010 Laciné věci se mohou pěkně prodražit :-(. Už jen ten opruz s tím spojený.
dr.snake Odesláno 8. února 2010 Nahlásit Odesláno 8. února 2010 tak to mas tak s tými garažovými firmami...ale zase mohli soudruzi v NDR udelat chybu pri skladaní
kubson Odesláno 8. února 2010 Nahlásit Odesláno 8. února 2010 tak to mas tak s tými garažovými firmami...ale zase mohli soudruzi v NDR udelat chybu pri skladaní ano to vypadá na garážovou firmu z ndr: http://www.revue-thommen.ch/
honza71 Odesláno 8. února 2010 Nahlásit Odesláno 8. února 2010 Ať už si o těch hodinkách myslím cokoliv, to že si je ''utopil'' Ti nepřeju.
Heky Odesláno 8. února 2010 Nahlásit Odesláno 8. února 2010 Upřímnou soustrast... Ale ber to tak, že jsi třeba mohl utopit nějaký lepší kousek Dej pak prosím vědět, jestli ti uznali reklamaci.
dr.snake Odesláno 8. února 2010 Nahlásit Odesláno 8. února 2010 ano to vypadá na garážovou firmu z ndr: http://www.revue-thommen.ch/ ešte som nepočul ..resp nečítal tu žeby do 80eurových seiko natiekla voda
Návštěvník SukHoi Odesláno 8. února 2010 Nahlásit Odesláno 8. února 2010 ešte som nepočul ..resp nečítal tu žeby do 80eurových seiko natiekla voda tak to já jsem už počul ....a dokonce jsem viděl akvárium i v breitlingu - pán se hrozně vztekal, že má dát za opravu 20t, protože měl taky všechno utažený (a největší p...l byla, když to servismen dal do komory a skutečně to těsnilo)
dr.snake Odesláno 8. února 2010 Nahlásit Odesláno 8. února 2010 tak to já jsem už počul ....a dokonce jsem viděl akvárium i v breitlingu - pán se hrozně vztekal, že má dát za opravu 20t, protože měl taky všechno utažený (a největší p...l byla, když to servismen dal do komory a skutečně to těsnilo) dneska už asi skoro všecko skladajú v kataji
P Hajda Odesláno 8. února 2010 Nahlásit Odesláno 8. února 2010 Upřímnou soustrast... Ale ber to tak, že jsi třeba mohl utopit nějaký lepší kousek Dej pak prosím vědět, jestli ti uznali reklamaci. Přesně tak. Utopit se dá opravdu ledacos, a není to jen o ceně (bohužel).
Návštěvník Snow Odesláno 8. února 2010 Nahlásit Odesláno 8. února 2010 http://www.revue-thommen.ch/ Myslel jsem si, že Steinhart kooperuje s přímo s Grovanou, která je také majitelem Revue Thommen.
kubson Odesláno 8. února 2010 Nahlásit Odesláno 8. února 2010 Myslel jsem si, že Steinhart kooperuje s přímo s Grovanou, která je také majitelem Revue Thommen. jo jasně, RT a Grovana jedno jest
Návštěvník Snow Odesláno 8. února 2010 Nahlásit Odesláno 8. února 2010 jo jasně, RT a Grovana jedno jest
Heky Odesláno 8. února 2010 Nahlásit Odesláno 8. února 2010 Přesně tak. Utopit se dá opravdu ledacos, a není to jen o ceně (bohužel). Ten můj komentář nebyl ani tak o ceně hodinek, jako spíš o jejich originalitě Radši bych utopil tyhle Steinharty než Monstra za třetinovou cenu Jestli Radku potřebuješ nějaký hodinky vyloženě na koupání, tak zauvažuj třeba nad Doxama.
cali Odesláno 8. února 2010 Nahlásit Odesláno 8. února 2010 Natiect moze obcas do vsetkeho a je celkom jedno ci maju WR50 alebo 5000...... o to zabavnejsie je ze ak potom das akvarium hodinarovi tak vacsinou zisti se tesnenia su OK..... dobry hodinar k tomu ale vacsinou doda, ze prave ta voda ktora ti prave veselo kurvi cifernik na roladach po tatkovi pravdepodobne vratila oschnutym tesneniam chut do zivota ..... a utesi ta hlaskou o tom, ze veri tomu, ze si mohol mat korunky naozaj utiahnute.... cenu opravy to vacsinou nezmierni ale potesi to Sviatocne vyvetranie vitrinoviek je najbeznejsou pricinou natecenia do lepsich kuskov.... inak ale do hodiniek v zaruke (<2roky) by natiect naozaj nemalo, osychanie gumenych tesneni je podla toho co som zistil vraj zalezitost 5r a viac..... takze ak svoj zazrak vezme clovek min raz za dva roky do servisu mal by udajne byt v pohode.
cali Odesláno 8. února 2010 Nahlásit Odesláno 8. února 2010 Inak k tvojim konkretnym utopencom..... nemyslim ze by boli "doslova utopene" (podla fotky)... toto co je na fotke sa da v pohode dosiahnut aj tym, ze sa s hodinkami okupes a povedzme za 15 min sa pohras s este nie uplne vyschnutou korunkou. To ze su hodky doslova utopene sa pozna tak ze zacnu fungovat ako vodovaha, v tvojom pripade ide skor o prienik isteho obmedzeneho mnozstva vlhkosti do vnutra. (sam som si nieco podobne vyskusal nechtiac na jednych seikach) Niektore vodotesne korunky totiz funguju tak, ze ak su odsrobovane za mokra tak pri naslednom dosrobovavani doslova vtlacia vodu cez tesnenie okolo hriadela korunky do vnutra hodiniek (co je IMO tvoj pripad). Ucinne by tomu mala byt schopna zabranit len "triple lock" korunka s vonkajsim tesnenim viz napr Rolex a samozrejme vychytavka a-la Panerai.
Návštěvník cecil Odesláno 8. února 2010 Nahlásit Odesláno 8. února 2010 Potápím se dlouho, a používám "lepší" potápky Citizen ecozilla, nebo i obyčejné g-shocky a o Seikach nemluvě a nikdy nic takového, vše v pořádku ale zřejmně je to někde chybička z výroby. Kolega má téměř ty samé Grovany a dává jim co proto a je velmi spokojen. Já osobně jako lepší potápky krom Casio Frogmann a zminovaných ecozill, používám Schaumburg Aquatitan ale to je asi jiná cen. relace a naprosto odlišný tip hodinek.Je to o kusu, je tam slušný strojek a zpracování ačkoliv nesrovnatelné s originálem je také poměrně slušné, mněl jsem je v ruce, nicméně tento typ hodinek byt i od Rolexu nebyl nikdy můj šálek kávy.
Radek Hulán Odesláno 8. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 8. února 2010 Niektore vodotesne korunky totiz funguju tak, ze ak su odsrobovane za mokra tak pri naslednom dosrobovavani doslova vtlacia vodu cez tesnenie okolo hriadela korunky do vnutra hodiniek (co je IMO tvoj pripad). Ne, té vody tam bylo víc, už to ale poněkud vyschlo... Kvalita od Seiko to nicméně vyřeší více než dobře, na sportovní použití.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se