Návštěvník Tada Odesláno 12. února 2010 Nahlásit Odesláno 12. února 2010 Ale jo, docela to tady jde. Pokud se zrovna nevedou žabomyší války nebo neřeší kurvatura mého charakteru.
KFL Odesláno 12. února 2010 Nahlásit Odesláno 12. února 2010 Já to mám stejně .. 2 roky, minimálně 10-20 nakouknutí denně, dost strmý cashflow a hlavně pár nových známých a kamarádů, čehož si tu vážím asi nejvíc.
Návštěvník SukHoi Odesláno 12. února 2010 Nahlásit Odesláno 12. února 2010 (upraveno) "Poděkování Chronomagu, ....aneb trocha nostalgie" Děkuju Upraveno 12. února 2010 uživatelem SukHoi
XXXfazerXXX Odesláno 12. února 2010 Nahlásit Odesláno 12. února 2010 "Poděkování Chronomagu, ....aneb trocha nostalgie" Děkuju Proc ta strohost.Odpovidejte prosim celou vetou a pokuste se svou myslenku rozvest
Kupa54 Odesláno 12. února 2010 Nahlásit Odesláno 12. února 2010 Trávím tady dost času a našel jsem tu dost prima lidi, takže
M916 Odesláno 12. února 2010 Nahlásit Odesláno 12. února 2010 Frantíku, gratuluju - za ten nápad tohle otevřít... Já to mám stejně .. 2 roky, minimálně 10-20 nakouknutí denně, dost strmý cashflow a hlavně pár nových známých a kamarádů, čehož si tu vážím asi nejvíc. Pod tohle bych se rád také podpsal, snad mi to Kofola dovolí, jsem na tom stejně. Ale manželky se na její názor ohledně Chronomagu raději ptát nebudu - "furt u toho sedíš, stálo to už peněz (to ví sotva 1/3) a ještě s něma jezdíš lemtat..." A k tomuhle bych chtěl něco dodat. Díky Chronomagu přišla manželka na to, "že to je dobře. Stejně by vždycky něco bylo, když ne hodinky, tak auta, motorky, surfing nebo co já vím co. Něčí se chlap zkrátka musí bavit a tohle vlastně není tak hrozný. A jednou měsíčne s nima do hospody běž, vždyť bys jinak z toho životního fofru za chvíli zblbnul..." Dodat musím, že jí to chvilku trvalo a že ví zhruba 90%. Takže díky, Chronomagu.
Hugo14 Odesláno 13. února 2010 Nahlásit Odesláno 13. února 2010 JSem teď věčně bez peněz, bez volného času (na ostattní ho už tolik nezbývá), hodinky musím seřizovat, což jse u předchozích Festin nemusel, řeším, jestli se mi k tomuhle oblečení nebo akci hodí víc tyhle nebo tyhle... A tak si říkám, jestli mi to za to stálo. Stálo! Chlepi díky
Gilius Odesláno 13. února 2010 Nahlásit Odesláno 13. února 2010 Já jsem rád,že jsem tu(po počátečních neshodách) rozšířil trochu povědomí o digitálkách,zasel semínka........a že už se zde razí ,že minimálně jedny G-shocky každý potřebuje!!!! Ale byl to teda boj
Diamondking Odesláno 13. února 2010 Nahlásit Odesláno 13. února 2010 Chronomag miluji a to tak, že už mám těžký průser v práci..náš ajťák vyjel připojení na net, předložil řediteli a teď čekám na rozsudek. Ale je to tady moooc fajn
hommer1 Odesláno 13. února 2010 Nahlásit Odesláno 13. února 2010 Moc se mi tady libi a doufam ze to dlouho vydrzi tak vse nejlepsi chronomagorum a jejich hodinkam at slapou.:-)
Návštěvník Kamil Odesláno 13. února 2010 Nahlásit Odesláno 13. února 2010 ......že minimálně jedny G-shocky každý potřebuje!!!! To sis dovolil hodně! Není to na ban? Jinak se samozřejmě připojuji k Frantíkovi, dozvěděl jsem se tu spoustu zajímavých věcí, poznal spoustu příjemných a chytrých lidí a utratil spoustu peněz.
ricous Odesláno 13. února 2010 Nahlásit Odesláno 13. února 2010 Chronomag miluji a to tak, že už mám těžký průser v práci..náš ajťák vyjel připojení na net, předložil řediteli a teď čekám na rozsudek. Ale je to tady moooc fajn Z práce se "naštěstí" skoro nikam nepřipojíme, navíc mám práce víc než dost... Horší je, že nám v pátek přišlo vyúčtování za elektriku a nedoplatek 4.800,- Kč. Manželka to přičítá věčně puštěnému počítači a mému vysedávání na Chronomagu...
gandalf Odesláno 13. února 2010 Nahlásit Odesláno 13. února 2010 Člověče, skoro bych řekl, že jo. To sis dovolil hodně! Není to na ban? Jinak se samozřejmě připojuji k Frantíkovi, dozvěděl jsem se tu spoustu zajímavých věcí, poznal spoustu příjemných a chytrých lidí a utratil spoustu peněz.
Diamondking Odesláno 13. února 2010 Nahlásit Odesláno 13. února 2010 Z práce se "naštěstí" skoro nikam nepřipojíme, navíc mám práce víc než dost... Horší je, že nám v pátek přišlo vyúčtování za elektriku a nedoplatek 4.800,- Kč. Manželka to přičítá věčně puštěnému počítači a mému vysedávání na Chronomagu... Nám přišlo naštěstí jenom okolo tříset, ty wolle, skoro pětka doplatku je pro státního zaměstnance pořádná řacha.. ale compem to asi nebude, u nás běží dvě PC skoro non stop.
Gilius Odesláno 13. února 2010 Nahlásit Odesláno 13. února 2010 To sis dovolil hodně! Není to na ban? pokud žádný G-čka nemáš,tak se rovnou zabanuj!!!!!
cody Odesláno 13. února 2010 Nahlásit Odesláno 13. února 2010 Jako zastance osobni komunikace a odpurce ICQ, Skype, Fejsbuku apod. jsem se nikdy zadnych diskuzi na zadnych serverech neucastnil. Vetsinou jsou k tematum vsechny otazky 3x polozeny a 5x odpovezeny. I zde na foru jsem se v duchu odmitl registrovat. Holt averze na dnesni internet. Prohlizel jsem jen hlavni stranu. Asi jen trikrat jsem neodolal a zaregistroval se kvuli nazvu prodejniho vlakna a heslo za chvily zapomel:-) Nakonec jsem podlehl a dodnes lituji! Kdybych misto hodin stravenych koukanim do fora lepil krabicky mam uz doma Pateky:-) Zase na druhou stranu krome rozsireni HH obzoru jsem tu narazil na par lidi, u kterych mam vzdy radost kdyz vidim ve vlakne jejich avatar. Ted uz bych bez temer kazdodeniho prohlizeni fora asi nevydrzel. Nase forum je dnes asi jedina droga, kterou se mi nepovedlo porazit. Nevadi, diky tomu mam dnes doma na nejcestnejsim miste partu hodinek ktere me naplnuji pocitem ulevy ze zivota. Prijdu z prace, sundam Gecka a nasadim divery. No, nekdy rano proste neodolam a Aquagraphy vezmu i do prace. Pred spanim zkontroluju zda mi nekdo neukradl nic ze sbirky Primek a nektere rodinne vintage hezky pomazlim. A kdyz je vhodna slavnostni prilezitost nasadim pilotky a hned se citim o mnoho lip. Chronosvet - krasny svet:-)) Diky nam vsem.
pikec Odesláno 13. února 2010 Nahlásit Odesláno 13. února 2010 Tak v květnu to bude rok co jsem se registroval. Ale je tomu rok, co jsem sem začal chodit. Chtěl jsem tehdy jedny pěkný mechanický hodinky. No a za svůj krátký život jsem tolik hodinek neviděl, nekoupil, neprodal, nerozebral, se složením to je horší jako za ten rok. A dokonce jsem ovlivnil pár lidí okolo sebe, včetně mojí drahé polovičky. A jeden tik (zlozvyk), kterým jsem se nakazil a to, že lidem koukám po rukách co mají za hodinky. Takže děkuji, že něco takového je.
ricous Odesláno 13. února 2010 Nahlásit Odesláno 13. února 2010 Nám přišlo naštěstí jenom okolo tříset, ty wolle, skoro pětka doplatku je pro státního zaměstnance pořádná řacha.. ale compem to asi nebude, u nás běží dvě PC skoro non stop. Já to zase svádím na ženu, že je doma na mateřské a furt kouká na TV - plazmu...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se