bandicoot Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2010 Bad Boy jsem jen o víkendu......v práci jsem empatický gentleman. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 14. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2010 (upraveno) Na četná přání to teda odemknu, ale jakmile toho budu mít dost, tak OT promáznem jo? Proč? Protože si myslim, že sem má právo přispívat jen zakladel edit: možná to zase zamknu Upraveno 14. února 2010 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2010 (upraveno) Ehm - ta druhá... možná trochu tmavá? Upraveno 14. února 2010 uživatelem Peta-Biker 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2010 Pekna obmena staje Pavle, gratuluju Kde je zbytek fotek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2010 gratulace Bandi..., totální obměna, to chce celého chlapa... a vítej mezi instalatéry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2010 nevis co chces a su zvedavej za jak dlouho to budes poustet dal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 14. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2010 (upraveno) Kde je zbytek fotek? zbytek fotek tady edit: nefachá to... tak už i český slova jsou cenzurovaný, ale je asi jasný kde jsou další fotky nevis co chces chci všechno... akorát budget je omezenej a život krátkej, proto ten fofr ;-) Upraveno 14. února 2010 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2010 Co na to rict... IWC klasika, a Panerai vlastne taky. Takze nic prevratneho. Snad jsi ale spokojeny a o to tady jde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2010 Noooo, slušný novinky! Gratuluju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2010 A ňáký fotky s Hellboyem nebudou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 14. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2010 Takze nic prevratneho. jojo, nějak mi ten "mainstream" chyběl po panerajích koukam od začátku co tu jsem (děkuju lolohhu) a IWC jsem po vánoční hospodě, kde je měl jeden člen, nemohl pustit z hlavy (děkuju Viktore) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 14. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2010 Pekna obmena staje no, tohle pochopí jen pacient, to je na delší povídání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník SukHoi Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2010 normální magor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 14. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2010 magor teda že můj vlastní psycholog takhle poruší etiku... ÚOOÚ na tebe.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník SukHoi Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2010 teda že můj vlastní psycholog takhle poruší etiku... ÚOOÚ na tebe.. ou ou co to je ? - jinak pěkný fotky - si byl na školení ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 14. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2010 si byl na školení ? včera v ikeje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2010 JLC jsou teda fuč? Byly moc pěkný....Ale změnu chápu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2010 včera v ikeje Salamio uz usporadal ten worksop? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2010 Teď bude v pátek u nás, šak přijeď a uvidíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 14. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2010 JLC jsou teda fuč? nejsou fuč, teď je má kamarád z kruhu důvěry... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se