XXXfazerXXX Odesláno 6. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2011 V 6. 1. 2011 v 13:31, 'Princ Milis' napsal: Proradnej člověk se k funkci dostává trikama. JAK TRIKAMA? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 6. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2011 V 6. 1. 2011 v 13:44, 'xxxxxfazerxxxxx' napsal: JAK TRIKAMA? Myslel jsem, že propagace neonacismu je na chronomagu zakázaná. Je tu někde moderátor? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 6. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2011 V 6. 1. 2011 v 13:46, 'Kalifx' napsal: Myslel jsem, že propagace neonacismu je na chronomagu zakázaná. Je tu někde moderátor? propagace čehože to?Znám pouze NEOONANISMUS,ale že by na tom bylo něco zakázanýho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 6. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2011 V 6. 1. 2011 v 13:46, 'Kalifx' napsal: Myslel jsem, že propagace neonacismu je na chronomagu zakázaná. Je tu někde moderátor? Máš snad něco proti tomu tričku? EDIT: Já myslím, že je to celkem jedoduchý a srozumitelný nápis. A hlavně pravdivý.... EDIT2: A zavazuju se, že už nebudu vozit do Badu žádné Rusáky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 6. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2011 (upraveno) V 6. 1. 2011 v 14:06, 'Kamil' napsal: Máš snad něco proti tomu tričku? EDIT: Já myslím, že je to celkem jedoduchý a srozumitelný nápis. A hlavně pravdivý.... EDIT2: A zavazuju se, že už nebudu vozit do Badu žádné Rusáky. Ten post obsahuje všechny prvky kultu osobnosti v té nejrozvinutější podobě. Navíc predikuje nám, řadovým členům, názor, založený nikoli na omnipolárním, ale výhradně na monopolárním vnímání okolního světa, který je, jakoby náhodou, prezentován jakousi všemohoucí a vševědoucí postavou jménem Kamil. A to se mně právě Kamile zdá minimálně kryptofašistické. EDIT: Nicméně po přátelském telefonátu s jednim z Kamilových zaměstnanců jsem nakonec musel sám rád uznat, že spousta věcí na tom tričku je pravdivejch... Upraveno 6. ledna 2011 uživatelem Kalifx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 6. ledna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2011 Rodinný kombo, aneb epidemie v baráku... Je to prostě super. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 6. ledna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2011 Čumím tady na to...A si říkám, že bych ještě třeba světlý Colt GMT na gumě na léto mohl... co? Nebo blbnu?Vlastně ne, nic nebude... Psal jsem "poslední" a navíc je to moc nápadný, když je ten závazek o pár postů dřív, navíc tady na tý samý stránce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 6. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2011 V 6. 1. 2011 v 14:59, 'bandicoot' napsal: Rodinný kombo, aneb epidemie v baráku... Je to prostě super. Ty jsi přikoupil SF? ... nebo je to jen transfér? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 6. ledna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2011 ...brácha. Jsem ti psal SMS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 6. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2011 V 6. 1. 2011 v 17:13, 'bandicoot' napsal: ...brácha. Jsem ti psal SMS Ty vole, nebuď tak línej a dojdi mu to o to patro výš říct, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 6. ledna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2011 kalifxovi jsem psal SMS. Cítil jsem povinnost hlásit přírůstek jednomu z ambasadorů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 6. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2011 V 6. 1. 2011 v 17:25, 'lolohh' napsal: Ty vole, nebuď tak línej a dojdi mu to o to patro výš říct, ne? může poslat manželku ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snow Odesláno 6. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2011 V 6. 1. 2011 v 12:59, 'Kalifx' napsal: ................ a skončil u značky pro fajnšmekry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 6. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2011 V 6. 1. 2011 v 17:25, 'lolohh' napsal: Ty vole, nebuď tak línej a dojdi mu to o to patro výš říct, ne? Ale byl by to standard. Kolikrát si voláme, když jsme na cigáru. Já na terase, brácha na zahradě, tj. asi tak 2 m vzdušnou čarou :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 6. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2011 V 6. 1. 2011 v 17:40, 'bandicoot' napsal: kalifxovi jsem psal SMS. Cítil jsem povinnost hlásit přírůstek jednomu z ambasadorů... Jo ták, ja místo tečky viděl čárku a myslel jsem, žes psal "...brácha, Jsem ti psal SMS " Sorry. Ale stejně bys neměl bejt tak línej, viz vyjádření bráchy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 6. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2011 V 6. 1. 2011 v 19:41, 'lolohh' napsal: Jo ták, ja místo tečky viděl čárku a myslel jsem, žes psal "...brácha, Jsem ti psal SMS " Sorry. Ale stejně bys neměl bejt tak línej, viz vyjádření bráchy Počkej, brácha v tom neni sám. Já jsem taky línej. Dokonce tak, že když mi brácha zespodu pošle SMS, tak já mu odpověď zavolám. Přeci jen to je míň clicků... :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 7. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2011 V 6. 1. 2011 v 18:20, 'thesis' napsal: No jistě Thesisi, že je to značka pro fajnšmekry. Prostě pro lidi, kteří si nic nedělaj ze zobecňujících bludů, který se šíří o značce jen díky tomu, že ji má vobčas na ruce uzenář nebo kolotočář. Pro mě má tato značka svý kouzlo a myslím si, že Breitling je vlastně jediným zástupcem specifický kategorie, kterou si sám vytvořil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 7. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2011 V 7. 1. 2011 v 9:30, 'Kalifx' napsal: ... že Breitling je vlastně jediným zástupcem specifický kategorie, kterou si sám vytvořil. Drug dealers' and pimp's watch ? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 7. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2011 (upraveno) Viennese sewer cleaner´s watch ??? :D Upraveno 7. ledna 2011 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 7. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2011 V 7. 1. 2011 v 9:30, 'Kalifx' napsal: No jistě Thesisi, že je to značka pro fajnšmekry. Prostě pro lidi, kteří si nic nedělaj ze zobecňujících bludů, který se šíří o značce jen díky tomu, že ji má vobčas na ruce uzenář nebo kolotočář. Pro mě má tato značka svý kouzlo a myslím si, že Breitling je vlastně jediným zástupcem specifický kategorie, kterou si sám vytvořil. Nedá se než souhlasit. Proč by měl bejt člověk uzurpovanej haló efektem? Obecné vnímání Breitlingů se dá přirovnat např. k vnímání řidičů BMW. Spustu majitelů zapříčinilo, že slušnej člověk, kterej má ke značce vztah, bude širokou veřejností branej jako vůl a pirát, kterej nerespektuje vůbec nic... Ale je to důvod si ho nepořídit? Jen kvůli tomu? To by bylo strašně smutný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se