bandicoot Odesláno 3. února 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2012 Ten byl skvelej, ten pamatuju. Aldo, myslis doufam kozeny NATO na ty Sinny a ne na IWC... To by byla teprv vyzva... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 3. února 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2012 Tak to by bylo hodne arogantni. Strcit vlajkovy chronokalibr IWC na NATO strap. Bez respektu...To je tak zbesila predstava, ze to snad budu muset zkusit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 27. února 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2012 (upraveno) Nato strap se zatim nekona. edit: jeste jedna fotka Upraveno 27. února 2012 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2012 Hele Bandi, ze Ty uz je pripravujes do krabicky nekam na cestu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 27. února 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2012 Murphy: Jen napul.Zatim totiz nemam na wishlistu nejakou konkretni nahradu. Placam se v tom, nosim Sinny a Doppelchronograph vytahuju, kdyz si chci udelat doppelradost.Dneska jsem s virozou doma, nudim se a tak jsem si rekl, ze se pokocham bednou a ze rovnou udelam par fotek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2012 mel bys koupit od organica chrona a sinny prodat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2012 mel bys koupit od organica chrona a sinny prodat A ty mi pak prodat tve 14060 a kruh by se uzavrel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 27. února 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2012 Jestli budu nejaky kruh nacinat, pak jedine prodejem dopplu Nejsou zdroje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2012 Jestli budu nejaky kruh nacinat, pak jedine prodejem dopplu Nejsou zdroje. vyměním AT chrono za doppl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 27. února 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2012 vyměním AT chrono za doppl No ne, ze bych nad presne timhle v minulosti nepremyslel Me se na tech novych AT libi tah, safir na lunete i ty barvicky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2012 No ne, ze bych nad presne timhle v minulosti nepremyslel Me se na tech novych AT libi tah, safir na lunete i ty barvicky. SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2012 kruci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 28. února 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2012 Svítí jak lunapark... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 28. února 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2012 Jako, jsou pěkný, ale doppelchrono byly lepší... To je jasny, o tom zadna. Uz jsem parkrat udelal krok od lepsich jen proto, ze me chytl chronobundus a proste se mi zacly libit jiny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2012 (upraveno) To je jasny, o tom zadna. Uz jsem parkrat udelal krok od lepsich jen proto, ze me chytl chronobundus a proste se mi zacly libit jiny... A tak je to správný. Má to bejt o radosti z hodinek a ne o značce. Už sis pro další krok vybral něco z produkce EA ? Upraveno 28. února 2012 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2012 Gratuluji Bandi a já řeknu, že u mě lepší AT nežli doplly.Bo, já raději potápky než fliegry. Takže zhodnocení je jen pocitové i tak to má váhu, jak hadice od důlního kombajnu. AT 2000 jsou č.1 na mém wishlistu.(Bez chrona) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 2. března 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2012 Jest to v pořádku... a kdybych měl polarizák, mohl bych smysluplně vyfotit "breitlingovský" lesk ruček a indexů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 2. března 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2012 Rychlovýměna za gumu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2012 Frajerský/floutkovský/machrovský zkrátka prďácký hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 2. března 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2012 Floutkovsky na tahu, staci prehodit na gumu a hned je to diving tool.Ten tah je fakt posouva do strasnejch lestenek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se