bandicoot Odesláno 9. srpna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2019 Naboural, ale už je to stejně fuč, jen to dýl trvalo. Jasně, že jsem pak ten svůj budget zrušil.Jinak ty breguety tady chodily pod 80 a to měly jen řemínek za dvacku... Šílenství. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 10. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2019 Řada z nás má teď pocit, že chronomag objevila moc pozdě .. no co už. Těším se na další pokračování tvý jízdy. Mimochodem, při pohledu na ty skvělý orubaný čtvrť století starý Seika na předchozí stránce si říkám, že v kombinaci s DJ na jubilee by vytvořily fantastický kombo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 13. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2019 Doppelchrono omg, to je pěkná libustka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 13. srpna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2019 Doppelchrono omg, to je pěkná libustka...Z těch IWC, co jsem měl, to byly top hodinky. Dokonce jsem si po přetěsnění u AD novou korunkou (probus scafusia) nechal u mechana přetěsnit a vrátit původní rybku ( tu mi díky bohu dali v pytlíčku). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 13. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2019 (upraveno) No doppelchrono je top, do toho ještě ten starej front a useknuta hodinovka, proste legenda. To je vtipný, jeden můj kolega(a zdejší ne moc aktivní člen) to udělal s korunkou úplně stejně na jeho 3706 :-) Upraveno 13. srpna 2019 uživatelem Karussell Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 24. srpna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2019 Jsem vyklidněnej......až na inzerovaný BP, ty na mém wishlistu odfajfkovaný tickbox nemají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 24. srpna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2019 Mimochodem, při pohledu na ty skvělý orubaný čtvrť století starý Seika na předchozí stránce si říkám, že v kombinaci s DJ na jubilee by vytvořily fantastický kombo.Ty jsou zpět u tombeda. Byly vlastně furt jeho.Geniální hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 24. srpna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2019 A teď zamyšlení (sem přišel z pětipiva).Průměrná mzda v Japonsku nechá vydělat na SKX za jeden den.V tom je síla Seika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 24. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2019 A co z toho vyplývá? Měl bys koupit ty Big Piloty :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 25. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2019 (upraveno) Ted uz fsemu rozumim a mlade pani/slecne sedej a slusej náramne! PS: jenom se vam vo dve vteriny rozchazej. Tak to, prosim, dej nak dohromady :-) Upraveno 25. srpna 2019 uživatelem Murphy97 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 1. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2019 (upraveno) Ještě potřebuju sehnat pěknej vintage style řemen a bude to dokonalý. Bezvadný hodinky... Upraveno 1. listopadu 2019 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 1. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2019 (upraveno) Jsou boží. Upraveno 1. listopadu 2019 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 1. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2019 Zkus je i na tom NATU. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 6. prosince 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2019 Na originálním Tropicu jsou supr. Bezvadná a pocitově snad ještě líp vymakaná alternativa k Isofrane. https://www.chronoshop.cz/tropic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 4. května 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2020 Obyčejný hodinky na pevným hadru a naprosto boží italská kudla. Po všech těch fabrických kudlách mám pocit, že tahle má nějakou duši a prošla při výrobě nejedněma rukama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 4. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2020 Pane jo, u tvejch hodinek s lumibritem teda nešetřili, to je slušná vrstva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 4. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2020 Moc hezky, Bandi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 14. července 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2020 SKX jako každodenní hodinky zůstávají, ale že mě zaujme kousek od značky, kterou jsem kdysi sice při zdejších prvních krůčcích považoval za etalon tzv. value for money, nicméně pak pro absenci lesku a machrindexu opustil, to mě jako celkem ostříleného mazáka docela překvapilo. Hodinky jsou to velmi zábavný, dobře provedený a i přes barvičky a mimikry v podobě koženého řemenu seriózně toolový. Celkově jsou to moderně střižené divery, což v dnešní záplavě všemožných heritage edicí považuju za pozitivní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 29. září 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2020 Jsou takový hezky barevný do toho upršenýho marastu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 3. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2020 SKX jsou tak trochu sociální hodinky. Anebo nejsou? Stačí vedle položit třeba Jawany a vypadaj rázem skvěle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se