hciq Odesláno 16. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2010 autocenzura chlape, chlape...na srazy raději nechoď, pokud tam teda budu já. Máš u mě rezervovanou jednu proletářsko-zednickou facku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 16. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2010 autocenzura Teď ses u mě zařadil na absolutní špičku debilů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mengelis Odesláno 16. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2010 tak co na to říct? hodně jsem přestřelil, omlouvám se... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 16. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2010 tak co na to říct? hodně jsem přestřelil, omlouvám se... Sice netusim, co tam bylo pred tou autocenzurou, ale divis se, mengelisi, ze je na Tebe kazdej hned nasranej? Radeji se venuj hodinkam a hlavne neargumentuj tim, ze i v hodinkovejch debatach jsou na Tebe vsichni hned ostri jak britva. Dam Ti radu: vykasli se na vybusny temata a venuj se tomu hlavnimu, kvuli cemu tady jsme. Jo, nepujde to hned, budes si muset svoje misto vybojovat, ale bez toho to proste nejde. A tu svoji omluvu ber jako dobrej start... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 16. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2010 Fakt ses kreten Mengelisi. Mas radsi zustat u svy smradlavy politiky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Benne Odesláno 16. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2010 to by som chcel vediet,co tam napisal... Hodte to aspon priblizne do placu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 16. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2010 to by som chcel vediet,co tam napisal... Hodte to aspon priblizne do placu... Vidis, ze to ostatni dost nasralo, takze asi nema cenu se v tom dal stourat jen kvuli zvedavosti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 16. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2010 Jo svatá pravda....serte na něj.......pro mě tady přestal existovat a je mi jedno, jestli si třeba hned neuvědomil kontext svého výpadu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 16. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2010 (upraveno) A já zas vim prd... Viditelně tu musím trávit víc času aby mi nic neuteklo... Těšte se. Upraveno 16. února 2010 uživatelem Tada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 16. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2010 Uvedomil, haciku... A ja se jen divim, jak muze bejt mladej clovek tak strasne zakyslej, ze se mu takovadle reakce vubec v mysli zjevi... Ani jsem si nemusel delat prinstcreen, tohle se nesmaze, zlaty debilove, fejkari, prizdisraci a urezany nablity hlavy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maty Odesláno 16. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2010 No, ja si tu chci koupit gumovej reminek na IWC, tak to abych s sebou hodil, nez to vosolej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
babaq Odesláno 16. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2010 Znáš nějaký způsob, jak to napravit aby se to "nevinných" nedotklo? Pár idiotů, kteří tvrdí, že to spraví a "normálních"(co to je???) lidí se to nedotkne tady taky máme, ale tomu přece nevěříš. Ono - kdo jsou ti nevinní? Příjemci předimenzovaných sociálních transferů? Ti co využívají špatně napsané a bezzubé zákony? Nebo kdo přesně? Já jenom že slova jsou často jen přibližným vyjádřením skutečnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 16. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2010 Ono - kdo jsou ti nevinní? Příjemci předimenzovaných sociálních transferů? Ti co využívají špatně napsané a bezzubé zákony? Nebo kdo přesně? Já jenom že slova jsou často jen přibližným vyjádřením skutečnosti Vždyť tam mám ty uvozovky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 17. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2010 Mengelisi, jsi opravdu chudák, ale odpouštím ti! Beztak jednou špatně skončíš! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPS Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2010 uff http://www.verejnydluh.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 20. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2010 Řecko není zrovna moje země zaslíbená, Středozemní moře je na mě moc studené , takže bohužel neporadím More moc teple neni, ale taková Negevská poušt je v lete tepla az az:) Co jsem slysel, tak se v Recku ted trochu slevnovalo - aspon co se tyce restauraci. Lidi setri a tak se restaurateri aspon takto snazi lidi opet nalakat na jidlo. Pocitam, ze podobne to bude i v letoviscich, kde tech lidi taky tolik jako pred par lety nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maty Odesláno 8. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2010 No, s tim reckem to asi bude pekne zhavy (viz tady), ale na druhou stranu oni vedi, ze hodinky tu ted nikdo nekoupi a tak se snazi prodat...pri dotazu na cenu Glashuette jsem rovnou dostal slevu z 6500 eurokorun na 5000. A asi by se slo jeste niz pri platbe cash apod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se