Murphy97 Odesláno 26. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2012 Jaké gesto prosímtě? :-) Na gesta zvysoka kálím. Jsem loni dřel jako mezek a teď za to dostal nějaké bonusy. Tak jsme s paní Plevovou usoudili, že by bylo dobře se jich zčásti zbavit, ať se doma moc nerozmazlíme :-) Dnes ráno bylo předáno - malí bobšové i bobešky měli radost, akorát s paní ředitelkou to málem seklo. Třásly se mi ruce dojetím, tak je to trochu mázlé :-)
Ludwig Wittgenstein Odesláno 26. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2012 Já si myslím, že si pan Pleva jenom kupuje "čistý" svědomí. Za mě rozhodně palec dolů...
spiderer Odesláno 26. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2012 Vidim to stejne jako Ludva!!! Pochcat a zapalit!
Návštěvník J. V. Pleva Odesláno 26. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2012 Pochcat a zapalit! Dobře. Teď nemůžu, jsem v práci, ale o víkendu se dostavím na kosmodrom do Kostnice, odkud se pokoušel neúšpěšně vzlétnout první český astronaut, Jan H. Tam to můžeme provést. Jen vás prosím, ať před první fází letu nezapomenete vypít aspoň sedmičku slivovice, aby mohla druhá fáze proběhnout úspěšně. (ilustrační obrázek astronauta převzat odtud.)
tombed Odesláno 26. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2012 Já si myslím, že si pan Pleva jenom kupuje "čistý" svědomí. Za mě rozhodně palec dolů... on si tím kompenzuje častou "hladinku"
gougy Odesláno 26. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2012 (upraveno) Gougyho reakci naprosto nechapu. Mozna v roce 2006, ale ne dneska. Nehodinkovych diskuzi je tu hafo a ta pestrobarevnost uz tu taky byla probrana mockrat. Tohle forum jiz davno neni jen o hodinkach. Presne tyhle vlakna z toho tady delaji prostor, kam stoji za to chodit casto a cist to tady. Kdyby to tu bylo jenom o hodinkach, tak se tu unudim k smrti. Pleva je nas, na toho nam, gougy, nesahej, nebo se se zlou potazes! :-) Začal jsem víc pít, tak jsem se vrátil a už to všeckno chápu Edit: jaké hodinky budou u toho upálení? Definitivní, to dá rozum. Hus z obrázku má evidentně kapesní Upraveno 26. dubna 2012 uživatelem gougy
Hasňa Odesláno 26. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2012 Ludwig, spiderer: Nedoslo mi neco? To je nejaky pokus o ironii? Ja aspon doufam, ze je.
Ludwig Wittgenstein Odesláno 26. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2012 Ludwig, spiderer: Nedoslo mi neco? To je nejaky pokus o ironii? Ja aspon doufam, ze je. Ne ne, lump zůstane lumpem i kdyby koupil všecky hračky světa. Je to hrůza, kam se naše společnost dostala.
Hasňa Odesláno 26. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2012 Tak to me asi skutecne neco minulo. Nebo meles voloviny. Jedno z toho.
Dantechno Odesláno 26. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2012 Ja jsem si vsimnul , ze kdyz se napije tak je malinko hulvat.
Návštěvník J. V. Pleva Odesláno 26. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2012 Začal jsem víc pít, tak jsem se vrátil a už to všeckno chápu Edit: jaké hodinky budou u toho upálení? Definitivní, to dá rozum. Hus z obrázku má evidentně kapesní Tady je přece jenom jedna volba. Nebo vlastně dvě. Snad si něco z toho stihnu do soboty pořídit.
bandicoot Odesláno 26. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2012 Pleva: Fortisky už máš... To je fuk jaký model, hlavně, že je to obrandovaný agenturou Huskosmos.
vanderB. Odesláno 26. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2012 Ja ne já mám všechny svoje(Moimir Poserdescu), tak není problém
spiderer Odesláno 26. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2012 Hasna - opravdu si myslis ze to bylo mysleny vazne??? Uff radsi dam smajlika at je to jasnejsi
Hasňa Odesláno 26. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2012 (upraveno) Jsem strasne duverivy a bezelstny chlapec, navic prostinkeho puvodu a mdleho rozumu. Bobes mi uz dal facku, aby mi konecne svitlo. Nedelam si ale velke nadeje na jakekoliv trvale zlepseni. Upraveno 26. dubna 2012 uživatelem Hasňa
Návštěvník J. V. Pleva Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2012 Protože nastal čas výlovu rybníků, nabízím náhled, jak se to má v jiných krajích. Už je po výlovu. Rybník nedaleko malebné vísky v jedné z pohostinných jižních provincií Papui-Nové Guinei je znovu napuštěn. U břehu plave párek kachen a na trávě skotačí pejsek I pár rybek uniklo svému smutnému osudu Náhle se však nad hladinu vynoří zlověstné oko Nebohá rybička si ani nestačí onen osudový zlomek vteřiny uvědomit a již končí jako chutná svačinka v tlamě plazově Zvědavý pejsek vyděšeně sleduje krvavou scénu z uctivé vzdálenosti a čeká, jestli nezbydou alespoň nějaké kostičky V žírných krajích Papui-Nové Guinei bývají výlovy rybníků o poznání dramatičtější podívanou než v Zemích Koruny české. Místní obyvatelé však, zvyklí pojídati jeden druhého, neberou ani takto hrozivé události po výlovu nikterak dramaticky. Snad proto, že v rodinách, kde alespoň jeden jejich člen byl již snězen, panuje větší smíření s neúprosnými zákony přírody.
Hajek Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2012 mám dotaz na 3v1 Salamina, Bobše ba i Plevu - kde nejlépe získat Lego kostičky ?
Návštěvník J. V. Pleva Odesláno 16. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2012 Nejlépe = nejlevněji? A co bys přesně potřeboval?
kubson Odesláno 16. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2012 ááá že bych si koupil klukům na vánoce?
bohus76 Odesláno 16. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2012 Nemá někdo nadbytečnou podložku pro lego duplo?Když tak SZ,dík.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se