Přejít na obsah

Novinky na legowatches

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jaké gesto prosímtě? :-) Na gesta zvysoka kálím. Jsem loni dřel jako mezek a teď za to dostal nějaké bonusy. Tak jsme s paní Plevovou usoudili, že by bylo dobře se jich zčásti zbavit, ať se doma moc nerozmazlíme :-)

Dnes ráno bylo předáno - malí bobšové i bobešky měli radost, akorát s paní ředitelkou to málem seklo.

Třásly se mi ruce dojetím, tak je to trochu mázlé :-)

:notworthy: :clap:

• Odpovědi 211
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník J. V. Pleva
Odesláno

Pochcat a zapalit!

Dobře. Teď nemůžu, jsem v práci, ale o víkendu se dostavím na kosmodrom do Kostnice, odkud se pokoušel neúšpěšně vzlétnout první český astronaut, Jan H.

Tam to můžeme provést. Jen vás prosím, ať před první fází letu nezapomenete vypít aspoň sedmičku slivovice, aby mohla druhá fáze proběhnout úspěšně.

Posted Image

(ilustrační obrázek astronauta převzat odtud.)

Odesláno (upraveno)

Gougyho reakci naprosto nechapu. Mozna v roce 2006, ale ne dneska. Nehodinkovych diskuzi je tu hafo a ta pestrobarevnost uz tu taky byla probrana mockrat. Tohle forum jiz davno neni jen o hodinkach. Presne tyhle vlakna z toho tady delaji prostor, kam stoji za to chodit casto a cist to tady. Kdyby to tu bylo jenom o hodinkach, tak se tu unudim k smrti. Pleva je nas, na toho nam, gougy, nesahej, nebo se se zlou potazes! :-)

Začal jsem víc pít, tak jsem se vrátil a už to všeckno chápu :D

Edit: jaké hodinky budou u toho upálení? Definitivní, to dá rozum. Hus z obrázku má evidentně kapesní :(

Upraveno uživatelem gougy
Návštěvník J. V. Pleva
Odesláno

Začal jsem víc pít, tak jsem se vrátil a už to všeckno chápu :D

Edit: jaké hodinky budou u toho upálení? Definitivní, to dá rozum. Hus z obrázku má evidentně kapesní :(

Tady je přece jenom jedna volba. Nebo vlastně dvě. Snad si něco z toho stihnu do soboty pořídit.
Odesláno

Ja ne :crying_anim02:

já mám všechny svoje(Moimir Poserdescu), tak není problém

Odesláno (upraveno)

Jsem strasne duverivy a bezelstny chlapec, navic prostinkeho puvodu a mdleho rozumu. Bobes mi uz dal facku, aby mi konecne svitlo. Nedelam si ale velke nadeje na jakekoliv trvale zlepseni.

Upraveno uživatelem Hasňa
  • po měsících...
Návštěvník J. V. Pleva
Odesláno

Protože nastal čas výlovu rybníků, nabízím náhled, jak se to má v jiných krajích.

Už je po výlovu. Rybník nedaleko malebné vísky v jedné z pohostinných jižních provincií Papui-Nové Guinei je znovu napuštěn. U břehu plave párek kachen a na trávě skotačí pejsek

Rybnik1.jpg

I pár rybek uniklo svému smutnému osudu

Rybnik2.jpg

Náhle se však nad hladinu vynoří zlověstné oko

Rybnik3.jpg

Nebohá rybička si ani nestačí onen osudový zlomek vteřiny uvědomit a již končí jako chutná svačinka v tlamě plazově

Rybnik4.jpg

Zvědavý pejsek vyděšeně sleduje krvavou scénu z uctivé vzdálenosti a čeká, jestli nezbydou alespoň nějaké kostičky

Rybnik5.jpg

V žírných krajích Papui-Nové Guinei bývají výlovy rybníků o poznání dramatičtější podívanou než v Zemích Koruny české. Místní obyvatelé však, zvyklí pojídati jeden druhého, neberou ani takto hrozivé události po výlovu nikterak dramaticky. Snad proto, že v rodinách, kde alespoň jeden jejich člen byl již snězen, panuje větší smíření s neúprosnými zákony přírody.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...