dubon Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2014 Tak mit vyhradu myslim neznamena hned nadavat. 7 jsem holt vicemene "akceptoval", ale ze by to byla maximalni spokojenost rict nemohu. Ve vysledku mam spis pocit jakoze nula od nuly pojde. Ma to svy plus, stejne tak jako svy mouchy - coz bezpochyby mela i 6ka.
Davros Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2014 Ten vyvoj u Apple jde fakt nejakym jinym smerem, nez by zakaznici chteli... koukam na nemeckou ebay, a ceny POUZITEHO Ipadu mini, pokud ma IOS 6, jsou VYSSI nez ceny noveho retina mini primo u apple...Stejne tak ipod nano minula generace (ctverec) je drazsi nez soucasna (obdelnik)...Ja som pri kúpe iPodu rozmýšlal že ktorú generáciu ale nakoniec som sa rozhodol pre 7dmu generáciu a mám pocit že je vyladenejšia ako 6ta generácia už len tým displejom alebo zapracovaním Nike+ senzoru priamo do iPodu a nakoniec nie je treba žiadne doplnky a iPod vie sám vypočítať vzdialenosť ktorú som prešiel resp. prebehol, jediné mínus bolo že 7dmička nemá klipsnu vzadu ale to už som vyriešil nákupom puzdra ktoré túto nevýhodu odstránilo... čiže u mna je so 7dmičkou čistá spokojnosť
quest987 Odesláno 23. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2014 opět je možná sychnronizace iTunes 11.1.4 s iOS 7 na Windows XPhttp://jablickar.cz/v-itunes-11-1-4-je-opet-mozne-synchronizovat-ios-7-zarizeni-s-windows-xp/
koveras Odesláno 24. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2014 Hoši, mňa u ios7 neskutočne vytáča to, že keď niekomu volám a volaný práve telefonuje, vyhodí sa taká ta čierna obrazovka s tým, že volaný je obsadený a dole dve tlačítka, skúsiť znova a zrušiť. Kamarát mi vravel, že by som mohol vypnúť funkciu čakania hovoru, ale nepomohlo. Za prvé ma to vytáča preto, že musím zbytočne ešte raz kliknúť na ukončenie hovoru a za druhé na to niekedy zabudnem no a včera sa mi stalo, že sa mi nešlo tri hodiny dovolať, než som si to všimol... Nejde to nejak vypnúť? Hlavne ani neviem, čo je to za funcia a podľa čoho to hľadať. Díky
montemar Odesláno 25. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2014 da se nekde sledovat zadáčo live tenis cibulkova - li na na iphone?
F.B. Odesláno 25. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2014 ja kukám toto na Mac-u, skús to... http://www.tsmplug.com/australian-open-live-stream/ F.
F.B. Odesláno 25. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2014 da se nekde sledovat zadáčo live tenis cibulkova - li na na iphone? Mám lepší link: http://www.ziveprenosy.cz/2014/01/li-na-cibulkova-wta-australian-open-nazivo-sledovat-watch-live-online-stream-free-prenos-tenis-25-1-2014-0930-january-sledovat-pozerat-today-zadarmo-internet-watch-free-tenis-woman-ziveprenosy-fina/ "Cibuľka, do teho!" F.
montemar Odesláno 25. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2014 ziveprenosy.cz uz jsem zkousel.. nejde nic, na mobilu..
ricous Odesláno 25. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2014 Nějak se mi zbláznil iP4S, bez mých vědomých zásahů: - zapla se mi T9 při psaní SMS, není 100% na všechna slova, tak 50/50- pokud si nepřečtu novou SMS do cca 2 minut, znovu mne telefon zvukově upozorní na její doručení- někdy mi při příchozím hovoru telefon zazvoní pouze jednou, i když hovor nepřijímám, je potichu- daří se mi občas přijmout hovor jiným způsobem než dotykem na displeji, stále nevím jak (třeba když si ho podám v autě ze sedačky u spolujezdce nebo při vytáhnutí z kapsy v bundě) Díky za případné tipy, "jak na to".
Viktor Odesláno 25. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2014 Kromě třetího bodu mi dělá ten můj to samý, beru to jako vlastnosti a/nebo nedostatky uživatele
quest987 Odesláno 25. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2014 1. Nastave-Obecné-Klávesnice - Autokorektura tu vypni2.Nastaveni- Oznamení(Oznamovací centrum) - scroll dolu na Zprávy- scroll dolů na Opakovat upozorneni - tam dej Nikdy 3.nezmáčkneš si při tom třeba horní vypinaci/zapinaci tlacitko? to umlci vyzvaneni4. nemám zkušenost
ricous Odesláno 25. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2014 Díky questovi za pomoc, udělal mne a Viktora o něco dokonalejším...
Jeremy Odesláno 25. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2014 Hele mě vyděsilo 5S, když jsem ho měl v zadní kapse u riflí - sám si zavolal na nějaké číslo. Pochopil bych, kdyby to nemělo zámek a kdybych měl třeba zapnutou tu Siri-krávu. Ale mám jí vyplou! Takže nechápu, co blbnul..
Lovap Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2014 Asi mu bolo smutno ... Samému, dokonca v zadnom vrecku
Jeremy Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2014 (upraveno) misto voice control novinka: a s s control Upraveno 26. ledna 2014 uživatelem Jeremy
tenge Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2014 Chlapi, umřel mi tablet a nehodlám znovu pokoušet android..vrátím se k applu - je lepší koupit ipad air nebo ipad mini retina? dík
patriknapr Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2014 Chlapi, umřel mi tablet a nehodlám znovu pokoušet android..vrátím se k applu - je lepší koupit ipad air nebo ipad mini retina? dík Myslím, že se po představení airu rozdíl mezi klasikou a minim celkem smazal. Takže ideal je si oba vyzkoušet a který ti sedne lepe do ruky, tak ten si kup.
dubon Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2014 To nemyslim. Mam mini, pouzivam na pracovni veci, diare, poznamky, web, posta a jednoznacne preferuji mensi velikost... manipulace ve stoje na chodbe, pohotovost proste supr. Naopak pri prevazujicim domacim uziti bych jednoznacne volil air.
seven.of Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2014 Souhlas s dubon. Mam jak mini tak novy Air. A na domaci pouziti (net, film...) jednoznacne lepsi Air, mini uz je pro me proste na delsi koukani moc mini...Na manipulaci ve stoje, v pohybu je lepsi mini - lepe se drzi a ovlada...Opravdu zalezi kde a na co ho budes prevazne pouzivat.
tenge Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2014 no celkově bude sloužit jako náhrada za NB. PC mám v práci, NB doma, když je potřeba, na film je stejně TV, takže ipad bude převážně na brouzdání po netu, film občas na cestách ať už autem tak na dovolené, ale tu velikost asi přežiju..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se