BrotHell Odesláno 2. června 2014 Nahlásit Odesláno 2. června 2014 Samo o sobe iOS8 a novej OsX nic moc, ale to SDK co umožňuje bude parádní. Konečně vývojářům otevřeli dveře.
quest987 Odesláno 2. června 2014 Nahlásit Odesláno 2. června 2014 Pokud někdo WWDC neviděl, nečetl nebo nechce procházet jednotlivé články, tak tu je moc pěkné shrnutí od Petra Máry a Honzy Březinyhttp://www.youtube.com/watch?v=is9Q62FQKLQ&feature=share&t=57s
Radek124 Odesláno 2. června 2014 Nahlásit Odesláno 2. června 2014 2BrotHell: Souhlasím, na speciality jako Metal je ještě čas, ale Swift jako polidštěná PHP-like náhrada kostrbatého Objective-C vypadá zatraceně sympaticky. Doufejme že příjemný začátek zase nepohnojí příšerné NS-třídy... Jinak je prča že po 15 letech existence Bluetooth muselo opět přijít Apple a "znovuvynalézt" handsfree použitelné i jinak než v autě a sluchátku...
jonas1 Odesláno 3. června 2014 Nahlásit Odesláno 3. června 2014 Bylo receno, zda Siri bude konecne podporovat cestinu?
quest987 Odesláno 3. června 2014 Nahlásit Odesláno 3. června 2014 Bylo receno, zda Siri bude konecne podporovat cestinu?nebylo řečeno jaké jazyky přibudou. Jen to, že jich bude 22
jonas1 Odesláno 3. června 2014 Nahlásit Odesláno 3. června 2014 nebylo řečeno jaké jazyky přibudou. Jen to, že jich bude 22 to uz bychom si mohli zacit rozumet
Radek124 Odesláno 3. června 2014 Nahlásit Odesláno 3. června 2014 Je to docela možné, v diktování Yosemite aktuální seznam vypadá takto:Arabic- Saudi ArabiaCatalan- SpainCroatian- CroatiaCzech- Czech RepublicDanish- DenmarkDutch- NetherlandsFinnish- FinlandGreek- GreeceHebrew- IsraelHungarian- HungaryIndonesian- IndonesiaMalay- MalaysiaNorwegian Bokmal- NorwayPolish- PolandPortuguese- Brazil- PortugalRomanian- RomaniaRussian- RussiaSlovak- SlovakiaSwedish- SwedenThai- ThailandTurkish- TurkeyUkrainian- UkraineVietnamese- Vietnam
Hasňa Odesláno 4. června 2014 Nahlásit Odesláno 4. června 2014 Tohle mluveni s telefonem fakt nejaky chlap tady na foru pouziva? Tomu odmitam verit, takovy manas tady zcela urcite neni!
MJ. Odesláno 4. června 2014 Nahlásit Odesláno 4. června 2014 Kdyz by na mě mluvila hlasem Scarlett Johansson tak bych si asi zacal povidat. Ceskej ekvivalent me nenapada :-)
utrejch Odesláno 4. června 2014 Nahlásit Odesláno 4. června 2014 Ja si tak nastavuju budik a counter kdyz varim caj a nemam na ruce chronograph (na kterej vzdycky zapomenu). (pokud se ptas na to jestli rvu na siri), kdyz to pujde bez mackani tak to bude jeste o mnoho lepsiTohle mluveni s telefonem fakt nejaky chlap tady na foru pouziva? Tomu odmitam verit, takovy manas tady zcela urcite neni!
mrazik Odesláno 4. června 2014 Nahlásit Odesláno 4. června 2014 Kdyz by na mě mluvila hlasem Scarlett Johansson tak bych si asi zacal povidat. Ceskej ekvivalent me nenapada :-)Uršula Kluková, Jana Synková???
Návštěvník dlubix Odesláno 4. června 2014 Nahlásit Odesláno 4. června 2014 Mě se líbí, že bude možný doinstalovat klávesnice třetích stran do jablečnýho telefonu a pak to propojení (hovor, sms) přímo z macu.
kloubik Odesláno 4. června 2014 Nahlásit Odesláno 4. června 2014 (upraveno) Tohle mluveni s telefonem fakt nejaky chlap tady na foru pouziva? Tomu odmitam verit, takovy manas tady zcela urcite neni! Ja obcas pouzivam Google Now (prevazne v aute) a funguje to skvele. Ne ze bych si s telefonem povidal, ale nadiktovat smsku, web search, spustit Pandoru, najit po ceste benzinku, konkretni restauraci a rovnou spustit navigaci... pohodlne, otazka par vterin (zatimco kolikrat jenom natukat kratkou zpravu za chuze na klavesnici by trvalo nekolikrat dele), rozumi mi naprosto presne v 99.5 % pripadu. Upraveno 4. června 2014 uživatelem kloubik
Hasňa Odesláno 4. června 2014 Nahlásit Odesláno 4. června 2014 (upraveno) Ok, ok, ok, vidim, ze jsem se mylil. Jsem holt divnej, ja bych se citil jako trubka i sam pred sebou sedice sam v aute. Upraveno 4. června 2014 uživatelem Hasňa
kloubik Odesláno 4. června 2014 Nahlásit Odesláno 4. června 2014 Taky jsem k tomu mel ze zacatku averzi a odmital to i zkusit, protoze jsem neveril, ze to muze tak dobre rozumnet/fungovat. A v kanclu pred lidma bych si taky prisel asi jako trubka, davat telefonu nejaky divny prikazy Ale v aute jsem si fakt zvyknul. A abysme nebyli tak uplne off topic: z laickeho srovnani Google Now a Siri mi prijde, ze google je trochu lepsi a lepe rozumi non-native speakrovi... Obcas pri dlouhych cestach v aute zkusime dat oboum telefonum najit stejny dotaz na benzinku nebo restauraci a Siri dost casto rozumi hure nez google.
jonas1 Odesláno 4. června 2014 Nahlásit Odesláno 4. června 2014 Tohle mluveni s telefonem fakt nejaky chlap tady na foru pouziva? Tomu odmitam verit, takovy manas tady zcela urcite neni! Pro pouziti v aute, at uz diktovani textu nebo zadavani navi dat, to neni zase tak bezpredmetny..supluje mi hlasovy ovladani v aute..pred lidmi bych se taky neodvazil tenhle zpusob pouzit..jen bohuzel Siri celkem casto nepobira moje nenativni pokyny, proto by mi jeji CZ verze vubec nevadila a nemusi zrovna vydavat zvuky jako Silvia Saint
quest987 Odesláno 5. června 2014 Nahlásit Odesláno 5. června 2014 Zdravím všechny uživatele nakousnutých jablek, dnes jsem si všiml, že se mi v Macu v Safari neukazují otevřené záložky ze Safari z iPhona, ale jen z iPadu. Nevíte kde by mohl být zádrhel.Předem děkuji za radu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se